Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam pytanie bo nieche sobie robic wtopy . Czy jak wykupie silki przez sms za 11 zł to zabiera mi równo te 11 zł czy sieć zabiera mi wiecej pieniedzy z konta?

Opublikowano

Mogl by gm opisac w 1 poscie lub ktos z graczy jak uzywac systemu vote4silk bo widze zej est jakis nowy i nie bardzo wiem z kumplami jak to robic ... czekam na odp. mialem o cos jeszcz pytac ale teraz nie pamietam jbc to napisze :P

Edge-1.png
Opublikowano

Mogl by gm opisac w 1 poscie lub ktos z graczy jak uzywac systemu vote4silk bo widze zej est jakis nowy i nie bardzo wiem z kumplami jak to robic ... czekam na odp. mialem o cos jeszcz pytac ale teraz nie pamietam jbc to napisze :P

http://www.mpcforum.pl/topic/654348-prosba-pomoc-w-votowaniu-na-lyssa/

tutaj ładnie opisałem

Opublikowano

Mam tylko 1 ważne pytanie tam zdobywa się itemy immortalility i bron b grade z jobcave.Tylko jak np nowy gracz nie może zdobyć itemy skoro tam lataja typki juz full immo i robią ks innym -.-' serwer jak dla mnie nie jest zbyt ciekawy.Nowi gracze mogą sobie pomarzyć o secie immo jeżeli nie maja silkow ..

Opublikowano

Mam tylko 1 ważne pytanie tam zdobywa się itemy immortalility i bron b grade z jobcave.Tylko jak np nowy gracz nie może zdobyć itemy skoro tam lataja typki juz full immo i robią ks innym -.-' serwer jak dla mnie nie jest zbyt ciekawy.Nowi gracze mogą sobie pomarzyć o secie immo jeżeli nie maja silkow ..

Seta Imo nie ma na servie, tylko jest roc set. Napewno samemu tych rzeczy się nie zdobędzie bo najważniejsze jest mieć party więc trzeba dołączyć do jakiejś gildii ^^ a pozatym dużo osob sprzedaje te sety + coiny więc nie ma problemu jeśli przyfarmi się golda na 97-99 albo porobi trady =)

Opublikowano

golda jest bardzo latwo zdobyc z karawany leci go b.duzo do tego w czoraj z samych elkow i itemow (ktore sprzedalem do npc) zarobilem 500m ... mam pytanie odnosnie silkow ktore wczoraj zostaly dodane na kontach na ktore logowalem sie do 2 dni w stecz mam silki a znalazlm jeszcze 1 konto na ktorym nie bylem dobre 2 miesiace i tam juz ich nie mam , robilem tp relog i nic ... wiec na jakie konta silki zostawaly dodane jesli na all a ja ich tam nie mam to czy moge je dostac ?

Po 2 mam pytanie jaka bron mazna dostac za wszystkie zebrane karty z FGW ? sun czy egy ?

Edge-1.png
Opublikowano

Przepraszamy za problemy, jednakże ovh wyłącza całkiem sieci z powodu dużego ddosa. My dostajemy w takiej postaci: 213,7 Mb/s.

Cóż staramy się uporać z tym, jednakże na to wpływu nie mamy.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

A więc tak po wprowadzaniu nowego url tzn. lyssa-online.com mam problem z vote. Mam ciągle bug'a 12h i żadne proxy oraz usuwanie ciasteczek nie pomaga.

Opublikowano

mam pytanie odnosnie silkow ktore wczoraj zostaly dodane na kontach na ktore logowalem sie do 2 dni w stecz mam silki a znalazlm jeszcze 1 konto na ktorym nie bylem dobre 2 miesiace i tam juz ich nie mam , robilem tp relog i nic ...

Moze mi ktos na to pytanie odpowiedziec bo nie dostalem dalej odp

Edge-1.png
Opublikowano

Witam nie dawno pobrałem clienta do Lyssa, rozpakowałem, odpaliłem i wyskakuje mi że update co chwilę, może potrzeba aktualne media.pk2 ? Jeżeli to jest tego powodem to proszę o podanie linka z aktualnym media.pk2 do Lyssa, a jeżeli nie to proszę o pomoc w odp czemu tak się dzieje :P pozdrawiam all :)

Opublikowano

Serwer się wyłączył koło 16/17 więc postanowiłem zrobić coś dziś bez odkładania na inny termin. Prysznic cud miód malina "pacze" a serwer dalej offline :) Ale w sumie lepiej... jeśli rzekomy atak ddos ma się powtórzyć to przy włączonym serwerze. Może sobie siana dadzą ? Szczerze ? Wątpie :|

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak widac nowa metoda nie dziala jak powinna ... ale musimy czekac az zacznie dzialac bo server jeden z lepszych chociaz jak wiadomo turki maja przewage jak wszedzie

Edge-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...