Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To juz nie jest ten sam serwer, cap 90 to było coś! Trzeba było się w miarę namęczyć aby wbić ten 90lvl Teraz? Podam przykład. Doszła nowa osoba do guild gdzieś kolo 15. Na następny dzień z rana 92lvl. Chciałem wrócić, ale stwierdzam, że nadal nie ma poco. Proszę mnie tu nie hejtować to jest moja ocena, tyle ;)

Rusro

Status: Offline

Serwer: Artemida

Nick: __Паул__

Guild: Выбран

Build: Wizz/Cler

Lvl: 92

Opublikowano

Mam kilka pytań:

1.Jak jest z szybkością zdobywanego golda ?

2.Czy jest sporo osób które siedzi na stallu ?

3. Jak krok po kroku kupić silki bo nie ogarniam :D ?

4.Czy są jakieś gildie które z checia przyjmują nowych graczy ?

1.Gold łatwo zdobyć ale na wyższym lvlu 90+.

2.Dość sporo osób na stallach w JG, łatwo o itemy z IM za golda,somy,sosy 10dg itd.

3.Jest instrukcja na naszym forum, wejdź na stronę główną i odnośnik forum.

4.Tak jest sporo gildi - F_U_C_K , Revolution itd.

To juz nie jest ten sam serwer, cap 90 to było coś! Trzeba było się w miarę namęczyć aby wbić ten 90lvl Teraz? Podam przykład. Doszła nowa osoba do guild gdzieś kolo 15. Na następny dzień z rana 92lvl. Chciałem wrócić, ale stwierdzam, że nadal nie ma poco. Proszę mnie tu nie hejtować to jest moja ocena, tyle ;)

Jak grasz samemu bez plvl,bota to tak szybko nie wbijesz lvl 100.

Teraz unique eventy są + scrolle z uniqami za golda w npc to lvl bardzo szybko i łatwo wbić, więc nie ma się co dziwić.

Dawniej na tamtych ratach to max 30 osób online było ;p

jak dla cb jg nie jest puste to sie zgodze bd tam 15 + ppl z tego 80% to dual konta stalerki itd a gdzie ( to podajmy 200 ppl wiecej? ) jak twoim znadniem expia to mniam 50+ playera to sie zgodze ale niestety reszta to nobki pokitrane i tego nie ukryjesz :DD wczoraj wbilem i bum w jednym miejscu stoi 20+ nobka 1lvl o nicki pvp1 pvp2 pvp3 pvp4 i tak dalej

a wlasnie takie konta z takimi nickami dawal mi rilee do podbicia... nie tylko ja te noob acc widzialem mozna je nawet na spocie w jg albo const znalesc tam gdzie nikt nie expi i nie lazi najczesciej tam sa .... wiec jesli dla cb 230ppl jest na servie to do jasnej ciasnej scren albo zgormadz ich w jedno miejsce ja chce ich zobaczyc !!!!!!

No tak przecież na żadnym serverze nie ma stallerów ani botów, Na serverach Isro to przecież zawsze jest 2k legit grających graczy -.-

Opublikowano

Mam pytanie, jak wyglada kwestia questow, czy oplaca sie je robic?

I jak by ktos chcial mnie przyjac do gildi to jestem chetny, gram od wczoraj lvl48 bow full str :) nick Lizi :)

Opublikowano

Mam pytanie, jak wyglada kwestia questow, czy oplaca sie je robic?

I jak by ktos chcial mnie przyjac do gildi to jestem chetny, gram od wczoraj lvl48 bow full str :) nick Lizi :)

Nie za bardzo. Lepiej expić solo albo w pt. Zrób sobie tylko inventory expansion.

Opublikowano

fatal czy to jest isro ? nie wydaje mi sie\

a co do waszych scren

bawiliscie sie w hide and seek jak tak to pozdro znajdziecie zobaczycie :D ja znalazlem kilku kumpli tez ^^ wiec dam sobie lapke uciac ze tez to widzicie bo jakos nigdzie nie widzialem az takiego nadmiaru ppl na servie jk gralem 4/5dni temu to loj frekfencja rosla w + ale buahahah jakos liczba graczy ta sama nie widzialem ani 1 nowej postacie a no sroki fatal :D sa te nobki

fatal slonko dodam ze jakbys nie wiedzial o tych acc nobach do podbicia frekfencji to oczkiem bys nie mrugna

ale fakt jest faktem rilee kazal a reszta slucha

( powiedzmy wprost rilee nie umie dobrac dobrej ekipy ) bez chupacabra bylo wysmienicie wszedl powiedzmy ze 20% servera poszla i tym sie nie konczy )

Btw zapraszam na Crystalsro bardziej ogarniety i bez noob gma server :D Polecam !!!

DOWN blazer nie nabijaj postow bo czytasz ale i tak nic niewiesz !!

btw nie komentuj !! bo grasz max tydzien i powiem wprost 0 myslienia na ten temat wiec no coment ! plox

:D

Opublikowano

Ty hakalaka uczyles sie w szkole?

Z twojej pisowni tutaj wnioskuje ze raczej malo.

Tak wiem ze probojesz "niszczyc" Lysse, juz groziles ddosami, juz pisales do kazdego gma zeby chupacabre zabnowali, juz spammowales swoich kolegow zeby odchodzili, nawet slyszalem ze ostatnio na LiveChat gadales i cos probowales po angielsku skrobac z Rilee.

GM, jak kazdy inny, nikt nie ma nic przeciwko niemu procz Ciebie, dalej nie widze zadnego screena.

A pozatym to eventy sa codziennie, powtarzam codziennie. Wystarczy brac udzial a w koncu sie cos trafi.

Server sie rozwija i bedzie sie rozwijal z toba czy bez ciebie, odszedles z servera i juz, zlej reputacji i tak nie narobisz bo i tak malo mozesz.

Co z tego ze odeszli ludzie z twojej gildi? Bardzo dobrze ze odeszli, mniej hejterow patrzacych na gre przez pryzmat zabic/niedac/niedopuscic.

Btw. Nadal czekamy na twoje oskarzenia wobec Chupacabry, pisales cos ze wyczynial na elite jakies zle rzeczy, odnies sie do tego, jak nie to zamknij dzioba bo jak jeszcze raz powtarzam klapiesz duzo a malo robisz.

Opublikowano

Nie widziałeś nowych graczy? Ja jestem nowy , serwer mi się podoba ale w sumie raty mogłyby być mniejsze i więcej ludu . Ale pogramy zobaczymy

Opublikowano

rojasek od kiedy? bylo grac od tego mometu co ja jak niewiesz ocb to no spam ! ( co do gry 1,5miechy gralem ) niewiem poco sie teraz udzielasz

70 ppl odeszlo z tego ze rilee dal gma hadoukenowi

/PRYCIN : Takie rzeczy pisze się na pw.

Opublikowano

I banan mnie to boli człowieku.

/PRYCIN : Nie używaj wulgaryzmów i takie rzeczy pisze się na pw

Opublikowano

Mam pytanie , jest jakiś inny sposób na pobranie clienta ? Byle szybciej , bo 2h czekania to dla mnie nowość :O.

@EDIT

Proszę o szybką odpowiedź , TAK albo NIE . :D

46 minut jeszcze zostało ;]. Mam nadzieje , że nie pożałuje wyboru

^^

/PRYCIN : Na przyszłość używaj opcji "Edytuj" . /Ostrzeżenie słowne.

Opublikowano

Jak tutaj działa system jobów ? bo chcąc założyć ubranie tradera wyskakuje jakis napis i lipa ... może ktoś podać jak mam to dokładnie zrobić ?

Opublikowano

musisz sie zapisac w gilldi Jobow do jakiego nalezysz a nastepnie musisz zrobic Job Aliance czy jakos tak

Pomogłem? daj +!!

Opublikowano

rojasek od kiedy? bylo grac od tego mometu co ja jak niewiesz ocb to no spam ! ( co do gry 1,5miechy gralem ) niewiem poco sie teraz udzielasz

70 ppl odeszlo z tego ze rilee dal gma hadoukenowi

/PRYCIN : Takie rzeczy pisze się na pw.

Ok czekam aż wymienisz mi te 70 osób, które odeszło ;p

a [GM]Chupacabra nawet nie ma możliwości tworzenia itemów, więc nie wiem co za problem.

Jest aktywny robi eventy i jest git.

No ale te czerwone "no image" moglibyście poprawić bo nieschludnie to wygląda, a przecież to sekunda to zrobić :/

No pisze że 93 osoby online, a w pt match 1 party uhuhuh wybór niesamowity, hakalaka22 dobrze gada

http://imageshack.us...2903435953.jpg/

Przejdź się do JG, PVP Zone albo JG Cave jak chcesz ludzi zobaczyć

x64 iconki nie powstały dla takich rzeczy jak GM uniform ponieważ nigdy nie było planowane dodawanie tego do Item Mallu.

Zamiast tracić czas na bawienie się w robienie własnych, lepiej zająć się updatami do serva =)

Nie widziałeś nowych graczy? Ja jestem nowy , serwer mi się podoba ale w sumie raty mogłyby być mniejsze i więcej ludu . Ale pogramy zobaczymy

Im mniejsze raty tym mniej ludu ^.-

Jak tutaj działa system jobów ? bo chcąc założyć ubranie tradera wyskakuje jakis napis i lipa ... może ktoś podać jak mam to dokładnie zrobić ?

Trzeba się zapisać w Gildi Jobów, Wybrać Sobie Alias, Kupić Job Suit założyć i tyle^^

Opublikowano

fatal NO spina jakbys wiedzial to zaokroglenie do 70 zrobilem myslisz ze ja licze jak tak to mauhahaha boski jestes ... :D

zreszta odkad niegram widziales jak ludzie powychodzili a nie sorki jak ty to mozesz widziec skoro ty jestes na servie 1 raz na tydzien no max 2 !!!

Btw pisalimy jak hadouken dostanie gma wychodzimy z servera

Rileee o tym wiedzial dlatego nikt mial sie nie dowiedziec ze hado ma gma ale sie dowiedzielismy ^.-

dobra wtyczka zawsze zadziala !!

@UP

poprawka : im wiecej noob gma tym mniej ludu ^.-

Opublikowano

fatal NO spina jakbys wiedzial to zaokroglenie do 70 zrobilem myslisz ze ja licze jak tak to mauhahaha boski jestes ... :D

zreszta odkoda niegram widziales jak ludzie powychodzili a nie sorki jak ty to mozesz widziec skoro ty jestes na servie 1 raz na tydzien no max 2 !!!

Btw pisalimy jak hadouken dostanie gma wychodzimy z servera

Rileee o tym wiedzial dlatego nikt mial sie nie dowiedziec ze hado ma gma ale sie dowiedzielismy ^.-

dobra wtyczka zawsze zadziala !!

No wiedziałem wiedziałem dlatego o wymienienie ich poprosiłem ;P

Ta rzadko jestem, development servera, praca nad updatami jest dużo ciekawsza niż robienie eventów, dlatego tych Event GMów Rilee zrekrutował.

Nie wiem co za problem do niego macie o.O

Opublikowano

ja cb fatal rozumiem ale ty niebyles na servie gdy spiny powstaly itd

i jeszcze fakt ze hado dostal gma

po 1 jak gmy choc w 10% nie bd sluchac ludzi to server szybko padnie

po 2 co do tego gm mam sapy // 50% servera wiedza ocb ( jak lizal dupsko gmom ) pierwsze infestowi potym za plecami oczernial go itd

a teraz widac ze wam ostro dupska wylizal bo dostal to co chcial i jest happy ale kosztem sporej ilosci graczy

@Down

oks ^.-

Opublikowano

Panowie , panowie od takich spraw jest PW.

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

sro2012040212193684.jpg

sro2012040217013793.jpg

Moje dwie zdobycze w przeciągu 3 dni haha ;) Serwer jak najbardziej polecam, som weapony łatwo zdobyć podczas eventu hide & seek (bynajmniej ja tak zdobyłem B))

Opublikowano

POLECAM server jak najbardziej:) Sam tam gram i ludzi jest sporo. Wczoraj i przedwczoraj zrobilem party na 98 w b4 i bylo git :D Duzo polakow jest na evencie strasznie duzo ludzi a GMi sa mili zawsze pomoga (przynajmniej mi pomagaja :D ). Duzo gildii a eventy to pare dziennie (na PVP arena :P) :) Jeszcze raz polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...