Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Server rośnie, 400 playerów online =)

Zapraszam wszystkich

www.lyssa-online.com

Tak pozatym vote4silk powinno działać dobrze teraz, jeśli ktoś nadal ma problem to proszę o usunięci historii i cookies w przeglądarce internetowej a na koniec zresetowanie neta.

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam Pytanie :

- Vote 4 Silk! – You can earn free silk by voting for us - O co z tym chodzi dokladnie ? jak glosowac i wgl ? :D

Opublikowano

no tak , ale gdzie i jak ;p

@edit Sorrka :D Problem rozwiazany :D nie widzialem 'vote to get silk' :)) Sorrka ;p

Opublikowano

no tak , ale gdzie i jak ;p

@edit Sorrka :D Problem rozwiazany :D nie widzialem 'vote to get silk' :)) Sorrka ;p

Teraz już od razu jak się zalogujesz ma vote, głosujesz na 6 linków dajesz check, system sprawdza, czekasz 1min znowu dajesz 1 check i dostajesz 10 silków ;p

Opublikowano

Jest mozliwosc przypomnienia hasla ? kiedys gralem tutaj no i troche lipa stracic postac i itemki z im. Na stronie nigdzie nie widze przypomnienia hasla. Dzieki z gory za pomoc.

Opublikowano

Jest mozliwosc przypomnienia hasla ? kiedys gralem tutaj no i troche lipa stracic postac i itemki z im. Na stronie nigdzie nie widze przypomnienia hasla. Dzieki z gory za pomoc.

Narazie nie ma jest tylko możliwość zmiany hasła, ale dobra sugestia pogadam z mapkiem ;p

Opublikowano

strona off czy coś u mnie nie tak ?

Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera lyssaonline.sytes.net

Edit nie zauważlem posta z nową stroną szukałem linka na FB ;p

Opublikowano

strona off czy coś u mnie nie tak ?

Nie odnaleziono serwera

Firefox nie może odnaleźć serwera lyssaonline.sytes.net

Edit nie zauważlem posta z nową stroną szukałem linka na FB ;p

Tak teraz www.lyssa-online.com i http://lyssa-online.com , ace lazy boy jeszcze nie zmienił xD

Opublikowano

Takie pytanko na serverze nadal jest alchemy 100% przy wbijaniu od +1 do +7?

A także to, że po nieudanym wbiciu broni na +8, Jego wartość spada do +7, a nie do 0?

Pytanie nieaktualne, "szybciej dowidziałam się od ludzi w grze"

A tak apropo Te info są na filmiku promującym server, więc skoro to nieprawda to pora zaktualizować filmik <_<

mylove.gif

Opublikowano

Takie pytanko na serverze nadal jest alchemy 100% przy wbijaniu od +1 do +7?

A także to, że po nieudanym wbiciu broni na +8, Jego wartość spada do +7, a nie do 0?

Pytanie nieaktualne, "szybciej dowidziałam się od ludzi w grze"

A tak apropo Te info są na filmiku promującym server, więc skoro to nieprawda to pora zaktualizować filmik <_<

Alchemia jest 1-5 x2 +6 +7 100% potem +8 +13 x2 ^^

I tak samo jest na filmiku że masz tylko +6 +7 100% szansy na sukces ;p

Opublikowano

Czyli jak wbije +9, a potem się nie uda to spadnie do 0?

Tak chyba że masz astrala to spadnie do +4 albo uzyłaś advanced B to +2 albo +6 z astralem, ale potem znów +6 +7 100% masz.

Tak samo item zniknąć może wbijając +8 czy +9 bez immortala.

Opublikowano

Ok bardzo dziękuje za info, teraz już wszystko wiem ; )

Mam jeszcze problem z votowaniem, ale napisałam już w innym temacie więc tu już nie piszę. xD

mylove.gif

Opublikowano

Ok bardzo dziękuje za info, teraz już wszystko wiem ; )

Mam jeszcze problem z votowaniem, ale napisałam już w innym temacie więc tu już nie piszę. xD

Już odpisałem tam =p

Opublikowano

Zastanawialiście się nad wprowadzeniem do gry, ewentualnie w IM stonów 10DG Astrali i Immortal? Jeśli tak to jaka zapadła kwestia dotycząca takiej propozycji? Z góry dziękuje za odpowiedź

nie aktualne sprawdziłem dokładnie IM. Mój błąd ;(

Opublikowano

Rate serwera zwiekszone zostały na stałe ? :/

Fajnie się grało gdy było x65.

Raty serva zawsze x325 były tylko mały błąd w kalkulacji ;p nadal masz 5 lv z 1 moba.

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że zmieniliście rate locenia somów, bo moje gf'y nie mają już takiego zysku jak jakiś czas temu ;)

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że zmieniliście rate locenia somów, bo moje gf'y nie mają już takiego zysku jak jakiś czas temu ;)

Ostatnio nic nie zmienialiśmy o.O i tak strasznie duzo somow jest jak popatrzec po stallach ;)

A tak pozatym 500 playerów było dzisiaj online =) Nowy rekord

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...