Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Official] Lyssa Online

AceBoy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 986
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

233 players of maxiumum 1000are currently online!

Jak widać opłaca się :) , są częste eventy , mili gm'owie itp itd ;)

Były mod, GM & GA Lyssy Online

Może czas wrócić do silka :D ?

Opublikowano

No ja na pewno zostanę jeden w miarę fajny serwer, wkurwiający jest mały drop elków - i nie dlatego ,że się czepiam.

Opublikowano

Maly drop elkow ? phhh gram 4 dni na serwerze ( 100 lvl ) i mam ponad, powtarzam PONAD 500 elkow weap ... wiec nie wiem, pewnie masz lipny spot.

Opublikowano

Dla zainteresowanych Tutorial jak zrobic Berserk quest na Lyssie. Zajmuje to jakies 30 min i po tym quescie mozna automatycznie uzywac potkow na 100lv.

Opublikowano

Sciagnalem wczoraj wszystkie potrzebne pliki by zagrac na tym serverze, jednak za kazdym razem (tuz po zaladowaniu paska przy logowaniu) dostaje crasha. Sytuacja powtarza sie niezaleznie od tego na jaka postac staram sie zalogowac (wszystko sie dzieje w jangan blisko tp). Clienta i media sciagalem z glownej strony. Dodam tylko, ze nie wywala mnie z gry tuz po zrobieniu postaci lecz po przejsciu do w/w miejsca.

Opublikowano

233 players of maxiumum 1000are currently online!

Jak widać opłaca się :) , są częste eventy , mili gm'owie itp itd ;)

233 no no :P tylko z tego co ja wiem w opuszczonych miastach albo na malo expionych spotach siedzi po kilka nascie noob acc o nicku lyssa1/2/3/4 albo pvp1/2/3/4

wiem bo sam rille kazal mi odpalic z 20 noob acc na cl :D wiec tych co graja jest max 80 nie wiecej na eventach itd mozna tez oblukac to :D

Opublikowano

Sciagnalem wczoraj wszystkie potrzebne pliki by zagrac na tym serverze, jednak za kazdym razem (tuz po zaladowaniu paska przy logowaniu) dostaje crasha. Sytuacja powtarza sie niezaleznie od tego na jaka postac staram sie zalogowac (wszystko sie dzieje w jangan blisko tp). Clienta i media sciagalem z glownej strony. Dodam tylko, ze nie wywala mnie z gry tuz po zrobieniu postaci lecz po przejsciu do w/w miejsca.

Poszukaj w temacie, też miałem ten sam problem, chyba AceBoy podawał mi download innego clienta i teraz wszystko śmiga wyśmienicie :)

@Topic

Coś obiło mi się o uszy że jakieś avatary które zostały usunięte, będzie można zakupić za gold w grze. Czy to jakaś plota czy rzeczywiście tak będzie, jeśli tak to kiedy ?

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Sproboj stad: http://lyssaonline.s...et/download.php

Btw: powstal Live Chat na stronce co pomoze w tworzeniu serva. A co do postu pana ktory odpalil 20 charow, odpalasz je codziennie ze tak powiem ? bo ostatnio bylo nawet 260 charow, zdajemy sobie sprawe ze nie wszystkie to gracze ale mysle ze 100-120 to normalni gracze, ostatnio wielu doszlo, wrocilo.

Pozatym to bannowani gfow mialoby jakis sens? Jezeli mialoby to jakikolwiek sens to mi powiedz jaki.

Opublikowano

Widze, że Crystal nie szybko ruszy także wybieram się tutaj :D

Pozytywnie zaskoczony serwerem jestem.

Cap nadal 90 ?

Opublikowano

Hmm, nie rozumiem toku myślenia powyższego postu, czyżby miałeś na myśli, że z powodu nowego gma miałoby odejść 30 graczy?

Jeśli o to Ci chodziło, to jesteś w błędzie.

215 players of maxiumum 1000 are currently online!

Jakoś nie widzę spadku w liczbie graczy.

1334497071-U17330.png

Opublikowano

ace ty juz wiesz jak jest :DD zreszta inni tez sie domyslaja

skoro jest hhmmm 230 ppl na servie to dlaczego jg prawie puste o spotach nie wspomne inne miasta tak samo aaa sry mistake w innych miastach sa pokitrane nobki do podbicia frekfencji graczy na servie :DDD ostatnio rilee mnie poprsil abym wbil na mbota i odpalil 20+ acc :DDD wiec kogo ty oszukujesz ???

btw dodam za Hadoukenowi sie udalo wkoncu dopiol swego wylizal ostro dupy GMowi ( nie jednemu ) ale fakt gma dostal i sie zaczela rewolucja graczy ...

ciekawi mnie jedno czy rilee to oleje czy bd spogladal jak jego frekfencja z dnia na dzien maleje.... ;p

Opublikowano

Coś obiło mi się o uszy że jakieś avatary które zostały usunięte, będzie można zakupić za gold w grze. Czy to jakaś plota czy rzeczywiście tak będzie, jeśli tak to kiedy ?

Co do mojego pytania mógłby ktoś się odnieść ? Bo widzę same dywagacje odnośnie GMów...

sygna11v1.png

Nick : FatalAngel

LvL : 105

Guild : SARMATIA*NewPartBegin

Status : Online * Alexandria PT

Server : ÍőµŔáۡĺ

Build : Jakiś tam ^^

Opublikowano

Co do mojego pytania mógłby ktoś się odnieść ? Bo widzę same dywagacje odnośnie GMów...

Tak w Item Mallu nie mieszcza sie wszystkie avatary, poniewaz wystepuje crash bug.

Takie avatary jak turkey,spartan,ninja,hwarang etc zostana dodane do npc za golda 500-700m dress

Opublikowano

Mam kilka pytań:

1.Jak jest z szybkością zdobywanego golda ?

2.Czy jest sporo osób które siedzi na stallu ?

3. Jak krok po kroku kupić silki bo nie ogarniam :D ?

4.Czy są jakieś gildie które z checia przyjmują nowych graczy ?

Opublikowano

JG wcale puste nie jest, a ludzie zazwyczaj expia w B4.

Na naszej głównej stronce możecie teraz znaleźć odnośnik do nowego forum, prosimy o rejestracje =)

jak dla cb jg nie jest puste to sie zgodze bd tam 15 + ppl z tego 80% to dual konta stalerki itd a gdzie ( to podajmy 200 ppl wiecej? ) jak twoim znadniem expia to mniam 50+ playera to sie zgodze ale niestety reszta to nobki pokitrane i tego nie ukryjesz :DD wczoraj wbilem i bum w jednym miejscu stoi 20+ nobka 1lvl o nicki pvp1 pvp2 pvp3 pvp4 i tak dalej

a wlasnie takie konta z takimi nickami dawal mi rilee do podbicia... nie tylko ja te noob acc widzialem mozna je nawet na spocie w jg albo const znalesc tam gdzie nikt nie expi i nie lazi najczesciej tam sa .... wiec jesli dla cb 230ppl jest na servie to do jasnej ciasnej scren albo zgormadz ich w jedno miejsce ja chce ich zobaczyc !!!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...