Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam bug na forum nie mogę posta napisać bo mnie loga z fforum jak kilkam odpisz.

Dodajcie zapamiętywanie użytkownika bo mnie denerwuje logowanie za każdym razem.

a nowa stronka pro, bardzo ładna.

Opublikowano

Witam wszystkich, po raz pierwszy wypowiem się tutaj w temacie.

Serwer jak dla mnie wygląda naprawdę bardzo fajnie, wręcz wszystko mi się podoba oprócz tych kd +9, ale to też się przeżyje:)

Jednak tak naprawdę mało osób wybiera, aż takie hardy, jeśli nawet będzie te 200-250 osób to wszystko. Zresztą hardy mają jeszcze to do siebie, że właśnie na początku jest najwięcej ludzi.

Obecnie moim zdaniem szanse na większe powodzenie mają serwery medium. Tam można nawet z czasem zyskiwać ilośc graczy nie tylko starać się utrzymywać. Wiem, że nic już nie zmienicie, ale chociaż ten exp x5 zróbcie, bo po kilku tygodniach będzie to co z wyrajem.

Żeby nie było, że cały czas krytykuje wasz projekt, jest on jednym z lepszych jaki ostatnio widziałem. Wszystko trzyma się "kupy". Sam zagram i liczą, że będę się mylił co do tej ilości graczy:)

Opublikowano

Da sie tymi kulami handlowac?? I co z ninją archer są jakieś nowe łuki dla tej klasy postaci i nowy skill?? Bo bede archerem grac i chcialbym dowiedziec sie co i jak .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

witam,

gralem na Wyraju , ale niestety net sie skonczyl i musialem zreygnowac z metka .gdy juz internet wrocil zauwazylem ze jest jeszcze Alvio a na wyraju gra 10 obob max...wyraj bylby do tej pory i moze kiedys przescignalby Tiverie ale coz ...mam nadzieje ze tego bledu nie popelnicie na nawie...

pozdr

Opublikowano

Bambos moglbys zrobić ankiete dotyczącą tych kd+9? Bo niektorzy najwyraźniej tego nie chcą . Według mnie to jest troche dziwne ;] Ale kazdy ma swoje gusta.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

i niech bedzie normalna truta a nie miecz światłości ;P bo truta fajniej na woju lezy ;D

No i resp metków byłby tutaj bardzo na miejscu. Jest spore zainteresowanie wiec kazdy bedzie chcial dropic kd/ku a takie szukanie ksucie itp jest meczace i denerwujące ;d

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

@blacksatan

Alvio było założone jak na Wyraju już i tak nikt nie grał, a Alvio to nie był serwer tylko taka Filia wyraju, tak naprawdę miałem tylko 1 serwer dotychczas - Wyraj.

@DeathMt2

Na Nawie robiłem klienta od zera..

Przy okazji nie zmieniałem wyglądu zatrutego miecza.

@Poeer

KD Planuje wprowadzić:

*Normalne

*Ulepszone

*Elitarne

Czyli tylko 3 rodzaje, i bez ulepszania ich, tylko żeby z coraz lepszych metinów leciały.

@Raty

Jedni mają pretensje że za duże, i powinny być x1 - x2, inni mają pretensje że za małe bo powinny być x4 - x5 ~ Więc właśnie doskonałym rozwiązaniem są raty X3, mają takie Hardy na których gra najwięcej osób, i są one bardzo dobre - Na wyraju tylko niektórzy się na nie skarżyli (min. Deraxium - pozdro, ciebie najbardziej pamiętam pod tym względem ^^) - Jakie hardy? Np. ta Balmora co niedawno wyszła i gra tam dużo osób.

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Weles ten client Nawie troche mi tnie. Jak klikam ok aby wybrać np ch2 to czekam 3-5sekund na okno wpisywania id i hasła ;D

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Zaraz zaraz coś mi się przypomniało o surze pamiętacie, ale co z szamanem o nie ma wachlarza na 75lvl. Rasiści.

Czy każda broń(30lvl) będzie dropić z besta?

Czy z kufrów dropią niepotrzebne przedmioty typu Pigułka Krwi?

Opublikowano

Weles mam nadzieje ze serwer wypali , bo wyraj byl naprawde porzadny , jednak moim zdaniem to obecnosc Alvio wystraszyla ludzi i dlatego juz nie bylo sensu grac.

jesli chodzi o nawie.eu to dlaczego nie zrobicie normalnie jak na plu kd +4 ,a jesli chodzi o bronie to bedzie kiedys serwer z broniami tylko max 75 lvl???

Opublikowano

Siemka wszystkim !

Z tej strony właściciel pierwszy konta Afer. Powracam do metina razem ze startem tego serwera. Serwery, które pilnuje Weles to magia. Zajmuje się grywalnoscia na serwerze dlatego było mało eventów. Teraz troszeczku inny Team i licze na podobną zabawe. Póki co wszystkie serwery Pana o niku Weles były najbardziej dopracowane. Zachęcam wszystkich do gry. Pamiętajcie ! Zaczynamy 5 stycznia 2012 roku! Do dzieła !

Pozdrawiam starych graczy serwerów Welesa

Afer

Opublikowano

@Btw.

Właśnie zakupiłem sobie serwerownie - tylko po podłączać failover'y, i inne rzeczy i gotowe - Dlatego też strona nie będzie działać, maksymalnie przez 3dni.

Opublikowano

Beda otwarta pare dni przed startem serwera.

Bronie na 30 lvl będą do dropnięcia i z misji

Bodzie będą , metal będzie potrzebny do zrobienia itemka który ulepsza tak samo jak metal

Dt będzie

Ulepszacze jak widzisz , prosze czytać prezentacje

Będą lecieć ze szkat i możliwe że z metków

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Szkoda ze bedzie taki exp jak na balmorze bo tam 86 lvl to kwestia 2-3 tygodni jak sie umie grac , myslalem ze ten serwer bedzie bardziej porównywalny do aferi z poziomiem expa no ale coż.... Jedynie co mnie martwi to te kd , czemu nie mogą byc normalne +4 i +5 i czy bedzie luk dla ninjy na wyzszy lvl jezeli dla innych klas są?? I czy tymi kulami da sie handlowac??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP: wszystko tak

@Co do bety otwartej to jeszcze do przemyślenia będzie..

Wtedy będziecie mieli wszystko zdradzone na starcie, a osoby grające na becie zniechęcą się dlatego że będą od nowa zaczynać coś co testowali już betę..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...