Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No powiem Wam, że bez pelerynek da się wyżyć. Jak ktoś grał na PL to musiał sobie radzić. tak samo tutaj.

@2xUp,

Choć tak jak napisałem - da się bez nich przeżyć, to popieram, ale nie 30, tylko 15.

Yang dostaje się sporo za misje, przekonacie się sami. Więc liczyć się tu będzie w sumie tylko eq.

O reszte trzeba zadbać, natrudzić się. "Nie ma, że boli" - żeby być dobrym, trzeba się napracować.

Ogólnie wszystko na serwerze jest okej, jak najbardziej dobrze wykonane.

A co do zmian/ dodań - można by losowo ustawić ich drop po 5 z jednego Metina. Raz zmianki, raz dodanie. Tak, żeby można było je użyć na użytek własny lub sprzedać w rozsądnej cenie. Nie chodzi tylko o rywalizację, ale także właśnie o to, żeby handel się rozwinął, atmosfera jest wtedy lepsza, gra więcej osób, bo zawsze ktoś coś dla siebie w sklepie znajdzie. Musi tak być, żeby gdy ktoś wydropi zbroję + 750 HP, to żeby mógł ją sprzedać za choć trochę Yang.

Jinno - 4 ever.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niech nikt nie odpuszcza

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

resp botow to nie zwiekszajcie nie ma takiej potrzeby ale resp metinow musi byc zwiekszony + pelerynki u handlary albo na start ze 100;]

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nom rest bosów nie zwiększajcie metinow tak i żeby z metinow dropilo po 50 szt pele

Nie pobierajcie multihack 2.2 PL

On jest po to by kraść konta. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

wg. mnie drop 10-15 pelerynek z jednego metka jest śmieszny. Po 1 ktoś, kto będzie jeździł po m2, w 10 min ubije ok. 20 metków czyli będzie miał 300 pelerynek. To jest hard? Po 2, ze szkat hematycznych dropią pelerynki dość często, sam teraz na becie mam 300-400 pelerynek, które są mi nie potrzebne. Także, jeśli pelerynki miałyby zostać dodane, to w ilościach od 2-5. Nie więcej.

A co do pelerynek u npc, mi to lata, bo i tak ich nie będzie nikt kupował, bo będziecie mieli ze szkat.

Opublikowano

@UP:

Pewnym.

Co do peleryn, i tak jestem za tym żeby zostało jak jest.

Lecą oryginalnie z metinów na chyba 85+

Ze szkatułek Hematycznych z każdego potwora,

A u handlarki to wbijecie 100lvl tak jakbyście grali na ratach x10

Bo gra była by taka: Zero ninji Archer,

Tylko klikanie w "Peleryny".

Co do peleryn na start?

Zastanówcie się "Logicznie" - Skoro by tak było to każdy by robił nowe postacie i sobie przekazywał..

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

kto ninjo archer by lurowal?? przeciez logiczne ze archer tylko na marmurkach chyba ze gadamy o nie ogarach ktorzy na bo luraja archerem ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Peleryny daj do NPC. Powiem ci dlaczego, ponieważ ludzie na hackach będą sobie lurać i to będzie nie fair względem tych uczciwych. Moblock i te autolury nie wykrywalne, bo w logach pokazuje ,że jak pelerynka, są nie do zablokowania. I pamiętaj, że serwer jest dla graczy a nie chorych ambicji administracji. Posluchaj się graczy, bo inaczej będzie max 50 ONline, a chyba nie chcesz mieć tego co na Wyraju...

Opublikowano

Co z Czerwonym Smokiem, Olbrzymim duchem drzewa? Fajne boss, ale nikt ich nie wykorzystuje.

Opublikowano

Brak pelerynek na privie to trochę... głupota ? Nie zmieni to niczego prócz nerwów które są niepotrzebne i utrudnienia które odstrasza...Palerynki u NPC, nawet w dużych cenach byle ogólnodostępne...

Opublikowano

Ogólnodostępność to jest łatwość uzyskania niezależnie od poziomu czy wybranej profesji.. A to jest znaczne ograniczenie ... Ale to tylko moje skromne zdanie.

Opublikowano

...

uzyskania niezależnie od poziomu czy wybranej profesji...

@Te szkatułki lecą od 1 do 100 poziomu z każdego potwora.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Moim zdaniem należało by zrobić taką ugodę.

-Zwiększony resp metinów, a z nich drop: dodania po 2,3 sztuki i zmianki, pelerynki jakieś 20 szt. i czasem szkatułka, z której może polecieć nam coś z IS np. Moneta Szczęścia, dłonie krytyka kd +3 czy tam +4 . Jak dla mnie taka ugoda pomiędzy Wami. Ani za łatwo ale też nie za ciężko.

Pzdr

PS poda ktoś stronkę z klientem ?

Opublikowano

Moim zdaniem należało by zrobić taką ugodę.

-Zwiększony resp metinów, a z nich drop: dodania po 2,3 sztuki i zmianki, pelerynki jakieś 20 szt. i czasem szkatułka, z której może polecieć nam coś z IS np. Moneta Szczęścia, dłonie krytyka kd +3 czy tam +4 . Jak dla mnie taka ugoda pomiędzy Wami. Ani za łatwo ale też nie za ciężko.

Pzdr

PS poda ktoś stronkę z klientem ?

http://www.multiupload.com/6V3R7OSVYK

Opublikowano

Jezu zróbcie zmianki dodania jak na Wyraj. Bo bicie metków żeby zdobyć KU np. szamanem będzie bez sensu bo kupi te ku za 10-100k więc nie będzie miał po co ich bić, a metin bez metinów to nie to samo.

Opublikowano

Resp metinow zwiekszcie , pelerynki dajcie do handlary / zrobcie tak zeby zmianki i zwoje egzo , rady byly ogolno dostepne to bedzie git no i exp max x3 a yang z x5 , mysle ze sporo osob sie zgodzi i potwierdzi to!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...