Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Resp Metków jest okej...

Pelerynej leci 10 z Hematycznej szkatułki.

Lecą też inne itemki, zarówno potrzebne podczas expienia, jak i ulepszania u kowala.

Ulepszanie ogólnie jest tanie, wystarczy mieć odpowiednią ilość Kul Chaosu, które dropią często. także o ekwipunek nie ma się co martwić do poziomu mniej więcej 35-40, później już jest pod górkę, gdyż Kul Chaosu potrzeba więcej na dany + i poziom, na który dany przedmiot jest. Ale taka zaleta tego serwera, że nie każdy osiągnie szybko wysoki level. Musi być jakaś rywalizacja.

Jinno - 4 ever.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jedyna rzecz z jaka inni moga sie zgodzic to zwiekszony resp metkow. I watpie ze kto kolwiek potwierdzi to co napisales;)

PS. Widze ze wiekszosc chce zrobic poprostu medium z tego serwera i nie rozumie pojecia hard...

Opublikowano

@Up

Mówisz o mnie:

I watpie ze kto kolwiek potwierdzi to co napisales;)
?

Jinno - 4 ever.

Opublikowano

Zagram na pewno, zapowiada się świetnie. Czekałem na coś podobnego, tym bardziej, że po Tiverii czuje lekki niedosyt.

Mam pytanie, nie jestem obeznany z tym forum, gdzie tutaj jest miejsce na poszukiwanie ekipy do gry/przyszłej gildii na serwer który jeszcze nie powstał [o ile takowe jest]?

Opublikowano

To nie ja sie wszędzie wcinam..Wywalasz w grze jakieś fochy na wszystkich..

Ciebie też nikt nie zmusza i ja napewno nie mam zamiaru płakać za tobą jak i niektóre osoby.

Damian weź wyjdź z tego tematu i na serwer nie wchodź i tak cię nikt nie lubi i tak.
Opublikowano

Co to za umiejętność u wojownika body - takie białe kółko - ostatni ss, umiejętność pod klawiszem nr 3.

Nie chcę czytać 18 stron spamu, także proszę o odpowiedź lub cytat.

@down

Łał, nie domyśliłem się. Chodzi mi o nazwę tej umiejętności. Teraz zrozumiałeś o co mi chodzi?

Opublikowano

Zagram na pewno, zapowiada się świetnie. Czekałem na coś podobnego, tym bardziej, że po Tiverii czuje lekki niedosyt.

Mam pytanie, nie jestem obeznany z tym forum, gdzie tutaj jest miejsce na poszukiwanie ekipy do gry/przyszłej gildii na serwer który jeszcze nie powstał [o ile takowe jest]?

Na forum serwera sa prezentacje gildii , chętnie cie zapraszam do gildii "Vandals"

Opublikowano

@Up

U mnie już on .

Mam pytanie czy aktualny klient jest klientem beta czy będzie na dłuższy czas ?

Nowicjusz
Opublikowano

@Up

Na jakiej przeglądarce otwierasz ? Ja na Google Chrome ciągle off :/

Edot.

Na Mozilli też nie działa mi ://

Odpalam na Operze i wszystko chodzi.

dlachojraka.png

Uga , buga

Hehe , głupi pies ..

Opublikowano

ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO UDZIAŁU W OTWARTEJ BETA TESCIE! SZUKAMY BUGÓW, I ZAPRASZAM DO CHUNJO ;D

1359549208-U277916.png

Klasa:Szaman Healer

Lvl:1+

Królestwo:Shinsoo

Gildia:

Server:Metin2.PH

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...