Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Da nsie ograniczyc drop tych smieci ?? I drop kul jest bardzo maly czyli bede musial dropic zeby ulepszac..... Szkatulki tez za 9 lvli 2 wylecialy i 2 kule

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jest jakis nowy patcher czy ten co byl w cliencie ? bo po prostu wszystko stoi w miejscu ;f

BO MINERO TO WIELKI KAT KTÓREGO NIKT NIGDY NIE POWSTRZYMIE

:D

Opublikowano

ja juz kopiłem zarcia na tydzień i 5 opakowań z coffe będę siedział cały tydzień i prześpię sie godzinę i znow cały tydzień

w is dałem już 1000 zl

Opublikowano

Wbilem 26 lvl w niecalo godzine i z 40 szkatulek dwa razy po 10 pele , 2 zwoje bodzia , 2 pierscienie , buty wiatru , drop x2 , szczesliwe monety 2 sztuki , kilka rad , kilka zwoji egzo ale nie ma bonow dodawan i zmian co jest -,- Kule w miare lecą chodz ulepszylem miecz na + 9 , helm i tarcze na +6 i zabraklo .... No i kilka kamieni kowala i metali wylecialo . Zdecydowanie powinny byc pele za questy albo u handlary odrazu inaczej sie expi no i te zmiany i dodawania z metkow .... Pozdrawiam i skad fms?

edit jak sie otwieta diamentowo szkatulke i co z niej leci

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@Up

Fms można wydropić z bestów lub z fabularnej misji

Postaramy się zwiększyć drop kul chaosu

Diamentową szkatułkę otwieramy diamentowym kluczem

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Serwer calkiem fajny, tylko wg mnei troche wiecej pelerynek ze szkat by sie przydalo.

esli chodzi o bugi to jedny, jakiz auwazylem, to ze nie widac zelaznej zbroi +2.

4166086824bcdebc547729.png

Jesli pomogłem, daj 'Lubię to!'.

Opublikowano

znalazłem błąd. mianowicie chodzi o teksturt/polskie znaki...podnosząc długi miecz na dole pisze otrzymałeś d☺☺gi miecz....tak jest w każdym przypaku gdzie występują polskie znaki..nie wyświetlają się a zamiast nich za jakies koślawe znaczki

i jak po dedzie się wstaje pisze bóg neverii...nie wiem czy tak ma byc ale mogloby pisać bóg nawie... ;p

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...