Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam dodać do handlary te pelerynki ja np jak widzę,że na start ani u handlarzy nie ma pelerynek to już na sam początek odechciewa mi się expić fakt wielkim fanem expa nie jestem ale jak ja tak myślę to inni pewnie też.. Wola użyć pelerynkę a nie latać po mobach jak na pl..

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Popieram UP w 100%

I mam 1 pytanko gdzie bedzie można zakupić item do zmiany profesji w grze czy w is .I czy można go gdzieś wydropić

Nie pobierajcie multihack 2.2 PL

On jest po to by kraść konta. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Pamiętajcie aby nie dać jakiejś dobrej nagrody na misje np na 25 lvl, wiele serwerów popełnia ten błąd, i przez to jest zamieszanie, bo kazdy robi nowe postacie..

Proponuje dużo eventów np OX co tydzień i za każde pytanie nagroda .. oraz wraz z większym stażem serwera wymagany większy lvl np 20 i co tydzien o 1 lvl czy coś w tym stylu.. chyba że na start będzie więcej niż 400 osób to się nie opłaca.. Chyba że potraficie powiększyć mapę OX.. ale uwierzcie jezeli odbwyają się częste eventy typi Obrona kamieni mmetin jakiś idol,karaoke na Ts3, lub nowe eventy przyciąga to graczy bo gra nei jest nudna.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Oceńcie w skali 1 - 10 (wiem, cienko mi bardzo wyszło - ale chcę wiedzieć innych zdanie na temat)

http://www25.zippyshare.com/v/26219654/file.html

Miałoby to być do Trailera Nawii.

Jak się wam nie podoba to powiedzcie czego brakuje, jakich efektów, jak ułożyć zdania wg. was itd.

Danke z góry!

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

niezłe choć niewiele można z tego zrozumieć ;P

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

@Up

Nie nie nie , nie zrobimy 2x mniejsze hp potwórów

Będzie normalnie

TO jest HARD nawet na Easy nie ma 2x mniej

I nno w tarczach też nie

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Powiem tyle .. Zebyście nie przesadzili z tym HARDEM bo sami bedziecie grali na tym serwie.

Nie pobierajcie multihack 2.2 PL

On jest po to by kraść konta. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Jak bd dobry hard to ludzie się znajdą , a nawet to lepiej bo nie bd zbyt dużo "noobów" latało : )

Skąd zdobyć kamienie duchowe , 5bon zwoje egzo i rady. Do skilla G1 potrzeba 10 ku czy 55 ?

Opublikowano

pelerynki by sie przydaly u handlarki

i nic wiecej nie zmieniajcie niech to bedzie cos w podobie pla tylko z mozliwoscia zdobycia isu w grze i troche wiekszym expem bo po co uruzmaicac nie potrzebnie?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pytanko mam !

Czy będzie tak jak na starszych serwach Pana Welesa iż będzie Tęczowy Kamien (czy coś w tym stylu) iż odrazu skill z G1 na P wskakuje ?

Bo ja jestem za tym żeby tego nie było ! Bez tego większa zabawa !

Opublikowano

Ja mysle ze z 5-15 cos takiego albo 20, zeby ludzie robili dropy 35lvlve z bojowcami, to przypomina taka atmosfere klasycznego metina prawda?, zeby ludzie troche pojezdzili na metiny aby sie potrudzic, a nie isc odrazu na latwizne : >

Office_cops_feel.gif
Opublikowano

Panowie tylko PROSZE WAS nie zrobcie tego bledu co na Wyraju...

Dodajcie peleryny do Handlarki.

W rozsadnej cenie oczywiscie, ale tak zeby mozna z nich bylo normalnie ciagle korzystac oraz na start np 20 sztuk tego ustrojstwa.

Bo gra bez peleryn na privku jest... lipna

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co jest ze stroną?

Bandwidth Limit Exceeded

The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Powrocmy do tematu peleryn, coby Weles wszedl do tematu i widzial ze lud błaga go o ten zacny dar na server.

A teraz klekac i modlimy sie.

:>

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...