Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A czy moze mi ktos dokladniej przyblizyc date startu ? albo open bety ^^ bo z checia sprawdze co tam ciekawego szykujecie.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Wspanialy jestes dziekuje ze mi to przyblizyles ale ze mnie idiota moglem odrazu wrocic do sciany tekstu i ja zaczac analizowac od nowa.Fajnie ze mogles odpisac i zamiast napisac date wrocic mnie do sciany textu :*

@up

Dziekuje ci bardzo wlasnie o to mi chodzilo. To jest osoba ktora umie odpowiadac na pytania.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Dobra grałem na serwerze, tak grałem. Mogę powiedzieć tak! KURWA weles i jego team, zrobili coś świetnego, nie widzę ANI JEDNEGO BUGU. Client jest odchudzony, a działa lepiej niż PL. Drop, exp, przedmioty nowe są w 100% dopasowane do postaci serwera. Te szkatułki itd. Po prostu MNIAM. Czekajcie na serwer!

Zbieram +.

Opublikowano

Beta zamknięta jest dla wybranych 10 osób.

Po becie zamkniętej robimy betę otwartą dla wszystkich parę dni przed startem serwera

Następnie po becie otwartej rusza serwer

­39566146920630933015.png

Opublikowano

@Dla nowych osób, nowy klient gry (2011-12-27):

http://www.multiupload.com/6V3R7OSVYK

@Dla starych osób, patch (do klienta 2011-12-26, uaktualni on klienta do 2011-12-27) - (dedykowana dla Windows XP na którym rozmywają się pewne elementy itd. - Ale na nowszych systemach też nie zaszkodzi, poza tym dodane są tam tekstury lochów małp, które miały 0 bajtów w poprzednim kliencie gry):

http://www.multiupload.com/UDCP9UXGE6

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

9 Dni do startu i 4-5 do Bety

Zapraszam wszystkich też do wchodzenia na nasz ts: ts3.nawie.eu

Jak będę mieć kompa (aktualnie laptop) to pozakładam wam kanały

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Weles ? Tu Deraxium..

Pytanie czy ja ci moge jeszcze raz zaufać :/ ?

Nie olejesz sprawy ?

Grałem już na poprzednich 2 serwerach od tej ekipy..

2 razy postać sura BM..

Powody rozczarowania.. :

-Brak 5 bonów

-Brak eventów

-Pełna olewka ze strony adminów.

Opublikowano

5 Bonusów nie było i na Nawie też nie miało być.

Ja grałem na globalu za czasów gdy były tylko 4 bonusy i na prywatnych serwerach także, i uważam że to było oldschoolowe i było git.

Ale po namysłach, postanowiłem na Nawie wrzucić do kufrów te Marmury Błogosławieństwa.

Byłem sam w Teamie a Outsider nie miał wtedy czasu na robienie eventów itd, poza tym musiałem się zajmować serwerem itd, a to łatwe nie jest - nie miałem czasu jednocześnie pomagać graczom w grze a jednocześnie zajmować się serwerem. Ale uwierz, że całymi dniami spędzałem czas nad serwerem.

@BTW:

Miałem tylko 1 serwer, Alvio do tego nie zaliczam bo była to tylko pewnego rodzaju filia ze zwiększonymi ratami, i tylko dla tych co prosili o większe raty na serwerze.

Nawie jest dopiero DRUGIE.

Pozdrawiam.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Mógłbym prosić o kontakt GG 39904155 lub o wejście jakiegoś admina Team Speak ponieważ chciałbym założyć kanał dla gildii Imperium

Przypominam iż zapisy do gildii Imperium [Jinno] są OTWARTE , zainteresowanych zapraszam

na forum serwera do tematu http://nawie.eu/?page=forum&dz=7&t=27

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

Osobiście mi się serwer nie podoba więc nie zajrzę.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

Jednak przesada z max statami, max lv 100 a staty 125 ? Powinny być max 90/95.

Dokładnie.. 125 to strasznie przesadzone.. Jak na taki serwer jak napisał up powinno byc 90-95 max.. myślę że to by się wszystkim spodobało ..

Opublikowano

hmm, forum bedzie nowe ? Sorry ze nie poszukam ale spieszy mi się, a tak ogólnie client nie jest jakiś taki zadowalający, wolałbym żeby ważył już te więcej mb i był taki zachęcający do gry.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Weles prosze o odpowiedz :

Czy moge liczyć na Navie na :

-5 bon ?

-Eventy

NAJWAŻNIEJSZE :

-Przetestowanie NOWYCH KRAIN NIE TYLKO NA WOJU BODYM leczy żeby każda postać była w stanie rozbić metin np. nag (tak jak to było na wyraju -problem)

-I właśnie ... Można prosić o jakąś różnice w dropie metka ? z metka od 35 do metka 90 leci ta sama ilość zmianek i dodań(bynajmniej na wyraju..) więc możesz zrobić z metków 65 + drop zmianek/dodań/rat/zwojów po 4 a z metkó 35-65 po 2 tak jak leciało na wyraju ? Bo bez sensu jak nie będzie różnicy..

-Prośba o raty x5 a nie jak na wyraju x3...

Opublikowano

Musimy sie zajac reklama serwera . Robcie zapowiedzi na znanych i cenionych forach ;]

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Mógłbym prosić o kontakt jakiegoś admina ? chciałbym mieć kanał gildyjny na TS'ie ale nie wiem w jaki sposób można sie skontaktowac z adminem bo próbowałem juz w każdy i nic.. ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...