Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up Powiem tak, nie da się dogodzić graczom, z doświadczenia z serwera aferiamt2, to tak wiadome ze gdyby handlowanie za ZŁ byłoby zabronione, znalazły by się osoby którym by to przeszkadzało, powiem też chętnie gdy np skończę grę chciałbym mieć zysk z tego i sprzedać za ZŁ no tak, ale jeżeli będzie to możliwe na serwerze aferiamt2 jeżeli ktoś sprzedawał więcej niż ludzie myśleli ze to możliwe, odrazu i to nie garstka ale 1/4 serwera jak nie więcej zaczyna plotkę że GA/GM daje itemy, albo ze GA/GM ma prywatną postać i np teskty " GA ma malo kasy z is to sprzedaje eq.. więc nie da się dogodzić, najlepiej jak zrobicie legalne handlowanie za zł ale dać do Regulaminu że nawet za jedno bezpodstawne oskarżenie i perm i tyle.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiem że nie da się dogodzić graczom.

Inni chcą tak a inni nie więc różnie to bywa.

Lecz nasz Team robi wszystko żeby dla graczy lepiej się grało.

Ale na wszystko się nie zgadzamy , bo ten serwer musi mieć coś na którym trzeba się potrudzić

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Dalej nie uzyskałem odpowiedzi dotyczącej forum, a tak w ogóle lepiej byłoby powiedzieć np informacje dotyczącej sprzedawania yang/eq za zł przed startem serwera : )

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Zeby nie bylo ze zaraz itemy z navi od administracji dla graczy a potem sprzedają.... Odrazu was uprzedzam nie warto z navi cos dawac bo to i tak predzej czy pozniej ktos zauwazy i bedzie po serwie na aferi tez zaklinali sie ze nikt z navi nie da a wyszlo jak wyszlo. Navi to powszechny i naglupszy powod padania serwerow...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak i w sylwestra przed kompem to wymyśliłeś i tak w piątek (6 styczeń) jest wolny więc sobie pogramy.

Opublikowano

Wierzchowce nie , a medale to nie wiem.

Chyba że chodzi ci o te nowe wierzchowce co będzie można zdobyć z kufra , który dropi i który też jest w IS

Opublikowano

\Co do sprzedawania itemek za zł : jestem na nie , czemu ? Proste , wystarczy się zastanowić czemu an globalach tego zabraniają. Ruszcie głową -,-

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Na aferi tez kazdy mial po blokowane skrypty na navi a glowny admin sprzedawal te przedmioty.... Wiec pisac to sobie mozecie , ale mniejsza o to bo i tak raczej na kazdym serwerze daja z navi eq...

Mam nadzieje ze respi metinow bedzie zwiekszony i ze is nie bedzie nam na tyle pomagal co bez isu oraz ze te zmianki z tych szkatulek beda leciec i wzmacnianie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na aferi tez kazdy mial po blokowane skrypty na navi a glowny admin sprzedawal te przedmioty.... Wiec pisac to sobie mozecie , ale mniejsza o to bo i tak raczej na kazdym serwerze daja z navi eq...

Mam nadzieje ze respi metinow bedzie zwiekszony i ze is nie bedzie nam na tyle pomagal co bez isu oraz ze te zmianki z tych szkatulek beda leciec i wzmacnianie

Co do eq mogę Cię zapewnić że jest ok. Znam welesa z Wyraja...tam się grało zajebiście i nawet nikt nikogo nie podejrzewał o eq zd GM.

Co do metków to jeżeli bd jak na wyraj to z metkow 35 i wyzej leciec beda po 2 dodania/zmieny i po 2 rady/zwoje. Dla porównania na wyraju surą wp na 35 lvlu miałem 2 skile na G...więc nie martw się.

A teraz pytanie do teamu w kwestii clienta...jeżeli mam clienta Wyraj to wystarczy go spatchować jak to było z przejścia z neverii na wyraj ?

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

PoeeR Jak za przeproszeniem "gówno" wiesz o aferi to proszę zebyś sie nie wypowiadał, to że gracze poskarżyli się bez dowodów wierząc na słowo HA serwera to GA sobie odpuścił bo ile można skoro sam HA nie wierzy GA ? Gdy chciałem te dowody na rozdawanie eq nic nie dostałem, a wręcz zablokowali mi pisanie na sb/posty itd.

Wracając do tematu

Bedzie to nowe forum : )? i jeżeli macie możliwości powiekszyc mape OX ? : ) Bo OX co jakiś częstszy czas przyciąga sporą ilość graczy jeżeli będzie 300 + to na OX jest syf.. Blokowanie, lagi itd

Opublikowano

asada ty natomiast duzo wiesz byles zapewne tak ja jedynei graczem aferi i z tego co pisze na ich stronie to jasno wynika ze eq dawali na navi wiec stul i nie pyskuj .

Tak pozatym skad te kule jako ulepszacze?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Bambos pytanie.. W prezce jest tyle tych kuli do ulepszania kd i co ? .. Mam zeprac tyle i przeczytać ULEPSZANIE, NIE POWIODŁO SIĘ ?

A po za tym możecie obniżyć cene potków niebieskich ? BO dla sury BM na start serwera to bardzo ciężkie..

Opublikowano

Powiem wam szczerze że nie ulepszanie jest wręcz wspaniałe.

Na najlepszą broń +9 jest 60% szans na pomyślne ulepszenie.

Ze szkat lecą też bodzie więc na pewno wam to umili grę

Opublikowano

Oby tylko KD ładnie się ulepszały i co ważniejsze wchodziły...bo na wyraj'u kd deffa+9 z stali włozyłem za 6 razem... ;/

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Forum bedzie oddzielne czy na stronie? Bo na glownej stronie to jakos dziwnie wyglada ;p

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

LoL, nie doceniacie mojej pracy - wiecie ile czasu pisałem forum od zera?

A wy wolicie jakieś gówniane gotowe skrypty, zaśmiecone i zamatane..

Co wam niby nie pasuje w moim skrypcie forum?

Czegoś tam brakuje? Coś jest źle?

To od tego jest dział "Propozycje", jak sam opis wskazuje:

Propozycje do świata gry, oraz forum.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Nie moge sie doczekac startu , wreszcie jakis serwer zarzadzany przez ogarnieta administracje;]

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Dobra,serwer będzie pogrom,administracja zna się na rzeczy,tylko jak dla mnie 1 rzecz mnie dołuje:mianowicie exp x5,nie wiem czy przy takim wytrzymam:(

34115.jpg 38556.png

35025.png 28995.jpg

19438.jpg 34229.png

34139.png 34221.gif

ub1964090.png15424s.png

buttonRapideo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...