Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co z zielonymi potkami?

Zielone potki są u Handlarki Różnościami, zwiększają prędkość ataku o 10% na 30 min.

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hmm, forum bedzie nowe ? Sorry ze nie poszukam ale spieszy mi się, a tak ogólnie client nie jest jakiś taki zadowalający, wolałbym żeby ważył już te więcej mb i był taki zachęcający do gry.

A co nie pasuje ci w kliencie?

Jest tam coś mniej niż było?

Wszystko w nim jest tak jaki by był w normalnym rozmiarze..

Nawet z czasem będziemy dodawać Modyfikacje Klienta, dla osób które chciałyby inne efekty poniektórych rzeczy. Np. Śnieg zamiast trawy, Nie "błyszcząca" trawa (już jest w dziale pobierz ta modyfikacja), itd.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Witam panowie , zastanawiam sie nad grą na tym serwerze takze mam kilka pytan , prosilbym o szybkie danie mi odpowiedzi , a więc tak:

-biolog co ile?

-co w item shopie bedzie?

-skad kamienie duchowe

-czy bedzie zmiana statusu?

-bojowiec w is?

-skad fmsy?

Narazie tyle pytan a teraz wypowiem sie na temat serwera , otoz wedlug mnie serwer powinien podchodzic pod hard w ktorym ciezko o lvl tak jak to bylo aferi i wolalbym x3 , kd max do +5 no i oczywiscie pelerynki u handlarki .Takze chcialbym zaznaczyc ze kasa musi dobrze leciec , wazne jest to zeby exp powoli ale kasa lepiej bo wtedy jest motywacja dp gry , jezeli stac gracza na ulepszanie itp.Narazie tyle , pozdrawiam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@PoeeR

1.Biologa zrobimy albo co 1h albo co 1 dzień. Lecz jak zrobimy co 1 dzień , wprowadzimy itemek który działa tak samo jak rada pustelnika i będziecie mogli go dropnąć.

2.W IS będą praktycznie podstawowe rzeczy. Nie będzie żadnych bojowców czy tam itemków. Będziecie mogli tam kupić 50% exp , drop , yang , większy magazyn , i pare nowości które wejdą w raz z nie którymi eventami

3.Kamienie duchowe mogą dropnać z metinów , lub z skrzynek które dropią z moobów.

4.Zwój zmiany statusu też będzie lecz on będzie zmieniać tylko status nie będzie można przejść np z WP na BM

5.Niestety bojowiec nie będzie w IS. Bojowiec będzie można zrobić normalnie , czyli jak dropnie się medal nie będziecie musieli jeździć , wystarczy na niego kliknąć jak na KU i przeczytać. I lvl sam się wbija i nie trzeba czekać 1 dzień na wbicie kolejnego lvla , tylko można od razu.

6.Fmsy i inne bronie na 30 lvl będzie można zdobyć z misji jak i także dropnąć z bestów/moobów

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Biolog co 1 dzien? hmm troche abstrakcyjne bowiem zeby dojsc chociaz do matowych przy kazdym przyjeciu bedzie trzeba kolo 3 miesiecy... A przy 1 h zmniejsza sie to az o 24 razy szybciej! To juz lepiej biolog co 6 h bo co 1 dzien to zdecydowanie za dlugo jak na serwer prywatny .

Mam nadzieje ze w is nie bedzie przedmiotow ktore w znacznym stopniu pomogą i z faworyzują graczy uzywający is`u bowiem to nie jest zbyt zachecające do gry.

Fmsy z mobow i z bestow? Czyli z normalnych mobow czy tylko best i imha?

I oby dobrze te skrzynki z mobow lecialy ktore dają nam wlasnie zaczarowanie przedmiotu zwoj egzo itp

A i ile ksiag moze wyleciec z metka cienia?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sory bardzo no ale jezeli tylko z metkow 85+ beda lecialy wiecej niz 1 ku to bedzie chore i nie sprawiedliwe , wtedy w lesie zadnego metka sie nie ubije bo bedzie mnostwo chetnych... z metkow cienia tez przynajmniej o 1 do 5 ku powinno leciec . bo co bedziemy mieli skile na G wtedy kiedy 75+ lvl? Bo w lesie spokojnie metkow na skilach m2 sie nie bedzie bilo a z metkow cienia w przypadku 1 ku za metek to bedzie wieki trwac kiedy dla siebie ku wylosujemy ...Chociaz zwiekszcie resp metkow ,bylaby frajda z bicia ich.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Chyba mnie nie zrozumiałeś

Np z metka cierpienia leci Paczka z 1 KU

a z metka cienia paczka z 3 KU

I tak dalej , im większy lvl metka tym leci większa paczka z KU

Opublikowano

A jak jest co do ksiąg? co ile będzie można je czytać?

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Opublikowano

Dla mnie przedewszystkim wazne jest to zeby byl powiekszony resp metinow bo to musi byc jezeli ku leci tylko z metkow... Wiem jak kto jest jezeli tylko 4 metini cienia są na 30 min , zwiekszcie resp i po sprawie.. Tak wiekszosc serwerow robi .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

powiedz mi jeszcze jedno, bo chce grac ninją ale to będzie kosztem metinów czy jak ? bo jeżeli zaczne grac ninją to nie dam np rady ubic metków co z tym sie wiąże nie będę miał KU .. ;/

"Jeżeli robisz byle co, stajesz się byle kim"

Nowicjusz
Opublikowano

Ja bym proponował zrobić tak jak na Balmorze czyli zrobić wbijanie KU takie kamieni duchowych (Czyli jedno KU i nastepny poziom [zalezy czy wbije] ) a resp metinów zostawic taki jaki jest..

Chyba ułatwiło by to gre i od razu była by większa motywacja do wbijania KU .. Albo zrobic tak, żęby każde KU wbijało i zostawić ilość wbijanych KU tyle ile normalnie jest..

Przy 10 KU do G można utrudnić graczom i zmniejszyć % pomyślnego wbicia..

dlachojraka.png

Uga , buga

Hehe , głupi pies ..

Opublikowano

co z tymi zenkami 500ptk czy 2k będą dawały?

Mogli byście dodać do handlarza ku po 3kk żeby ceny ku nie były przesadzone?

Opublikowano

Hardem Hardem ale wydaje mi sie ze tylko exp powinien byc trudny a nie wbijanie skila na m5 ^.^ zdecydowanie powinien byc zwiekszony resp metinow + dosyc czeste wypadanie tych skrzynek

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdybyśmy mieli zrobić 1 ku co 1 m to byśmy musieli wszystko prawie przerabiać i start się opóźni o parę miesięcy

Co do bonów i zmianem pomyślimy

Opublikowano

Frixon ma rację to chyba jedyna wada Welesa bo jak on się uprze to 3/4 graczy musi odejść żeby coś zrobił.

Opublikowano

Ogólne wrażenia z bety z gry szamanem:

Otóż na szamanie na każdym privie jest znany bug z "uciekającym szamanem". Tutaj jest także obecny i po rozmowie z welesem usłyszałem, że niestety nie da się nic zrobić.

Po drugie tekstury w m1 niestety kłują w oczy i po 30 minutach gry nocnej oczy zaczynają boleć.

A poza tym, serwer super dopracowany, ciekawe misje i niezła fabuła.

Jest tylko jeden sęk w tym, że na 20-30 szkat hematycznych nie dropnęła mi żadna zmianka, ani dodanie. No ale coż, może taki fart.

Opublikowano

serwer zapowiada sie calkiem fajnie, jednak według mnie nie ma sensu robic priva pod hard... Jak dla mnie hard to PL [globale ogolnie]. Zobacze i zagram. Jak potrzyma 2 miesiace zagram na dłużej.

@a co z biologiem ?

Metin2PL:

1. S9 Agronas: Xianger 54lvl OFF Body
  2. S14 Kirian: JestEmN00bEm 42lvl OFF Menthal

Zbieram --

Opublikowano

@Up

Powiedz mi , dla ciebie jest lepiej zrobić easy na miesiąc w którym w dzień można wbić 100 lvl ?

I pada po miesiącu góra paru ?

Czy może HARD który dzięki graczom może przetrwać pare lat i więcej.

Co do biologa

Będzie co 1h

Opublikowano

Myśleliście już jak będzie z handlowaniem itemów za ZŁ ? Będzie mozna legalnie sprzedawać ? Czy nie ?

I czy poszukujecie kogoś na np Administratora TS3? i Czy będzie nowe forum ? : )

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...