Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie Weles dlaczego mi się metin wyłącza jak otwieram Handlarkę różności , zbrojami , bronią wcześniej tam nie miałem

syghq.png

Opublikowano

Często tak się dzieję, że jak się sellnie i kupi tą samą rzecz w sklepie to się metek wyłącza. Coś niedopracowany ten klient.

Opublikowano

Eee no srver fajny podoba mi sie gram:) aleeee...wczoraj dropnołem 11 medali w 50 minut dziś mój kumpel siedzi 3 godzinę z rekawicą siedzi od 18 do 25 lvla 0 medali.,...albo sie zbugowało alebo coś sie zjebało popatrzcie na to albo dajcie wieksza szanse na drop!

0612itblogs01subaruwrxs.jpg
Opublikowano

Elegancki serwerek ! Długo nie było żadnych fajnych hardów a ten jest idealny . Polecam i zapraszam .

,,Od czasu do czasu warto uciszyć własne ego i posłuchać tego,co chcą powiedzieć nam inni.. ''

Opublikowano

Siemka mam taki problem

Pobrałem już tego clienta wszystko ładnie.Tak wchodzę w plik game do od palania servera odpala się.Chce wybrać kanał i się wyłącza metin.

!!!! Pomocy Prosze!!!!

Jezeli masz taki sam błąd daj +

Opublikowano

Hmm serwer moze byc , tylko duzo zalezy od dropu z hermatycznych szkatulek i troche wkurzające bylo jak gralem ze z 4 czy 5 metkow nie lecialo zadne ku tylko same kd... Wbilem 35 lvl w dosc szybkim czasie , no ale nic ciekawego nie ma na tym serwie i podziekuje za gre , ogolnie serwer polecam bo jest ciekawy lecz nie dla mnie , Siema.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Hmm ja nie zagram jakbym chciał takiego harda to pójdę na PL... ale grę polecam ludziom którzy lubią się męczyć...

@UP popatrz na 1 stronę tam widać kd +8....

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Medale zostawcie, bo lecą przecież skoro można oddawać co sekundę to chyba i tak łatwo ? Jak zwiększą drop jest spora szansa że jakas ilosc graczy odejdzie z powodu tego ze oni sie trudzili a Wy nie macie ? 1 Medal = 15 min więc bez przesady nie jest tak trudno : )

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

jako admin odpalaj jeśli tego niemasz odpalaj plik autopather a powiedz po ile H ci przyszła aktywacja bo ja już 7 godzin czekam :/

edit hujowy server link aktywacyjny nie dochodzi żal ciekawe kiedy dojdzie hmm

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

mam konto na g-mail też od 2 lat i tak nie dochodzi tera już 8h

Po lewej stronie masz zakładke '' Więcej'' , otworz ja , a nastepnie wejdz w folder ''Spam'' . Na 100% powinna tam być , miałem tak samo;]

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Czekam około 1h na E-mail aktywacyjny i nie ma nadal.

Założyłem na Onecie,bo jak ktoś pisał na o2 nie dochodzi to.

Onet jest zarzadzany przez zwiazek socjalistycznych talibow , wiec nie wiem czy Ci dojdzie . Ale tak naprawde to onet słyszałem że nie przyjmuje takich rzeczy.

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Powiem Tyle coraz bardziej mnie to irytuje poszukam servera który jest normalny a nie ma jakieś zabezpieczenia k***a mać

Facet, nasz klient nie ma żadnych zabezpieczeń, wystarczy tylko JEDEN raz kliknąć na patcher.exe uruchom jako administrator i wszystko działa, czy to tak trudne?!

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...