Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bambos nie uważam że nic na nim nie robisz tylko że nic na niego nie wnosisz lub nie wynika z tego nic dobrego co mozna sądzić po wpisach na czacie : lipny event loe isc expic" , " juz lepiej medale dropic"...itp itd.

Myślisz że nie wiem jak to jest ze spamem ? Byłem GM na serwerze hamachi gdzie grało 300-500 osób ( może ktoś pamięta ReloadSpopiMt2)

Nie osądzaj jak mnie nie znasz

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

problem z grą unikł, reinstall pomógł. najlepszy ha

rd na jakim grałem, mili ludzie, profesjonalna ekpia i przede wszystkim dużo nowych questów! polecam.

Opublikowano

Witajcie dziś wam opisze z jakich moobów dropią cyrkoniowe i diamentowe Klucze 2.gif

Cyrkoniowy Klucz: Best. Maniak, Bestialski Łucznik, Best. Żołnierz, Best. Specjalista, Driada, Duch Pniaka, Zarażony Pies, Zarażony Człowiek, Czerwona Driada, Czerw. Duch Pniaka, Czerwony Duch Drzewa.

Diamentowy Klucz:

Podły Czerw. Truj. Pająk, Best. Żołnierz, Ognisty Duch, Mroźny Lodowy Człowiek, Zarażony Pies, Wężowy Miecznik, Łucznik Czarn. Burzy, Żołnierz Czarn. Burzy, Joh-Hwan Czarn. Burzy, Pho-Hwan Czarn. Burzy, Trujący Pająk Żołnierz v2, Podziemny Lodowy Golem, Yeti

by Bambos

Opublikowano

Bambos nie uważam że nic na nim nie robisz tylko że nic na niego nie wnosisz lub nie wynika z tego nic dobrego co mozna sądzić po wpisach na czacie : lipny event loe isc expic" , " juz lepiej medale dropic"...itp itd.

Myślisz że nie wiem jak to jest ze spamem ? Byłem GM na serwerze hamachi gdzie grało 300-500 osób ( może ktoś pamięta ReloadSpopiMt2)

Nie osądzaj jak mnie nie znasz

Nie będę się z tobą kłócił.

Z welesem robiliśmy projekt nawie od samego początku

Zmienialiśmy , dodawaliśmy itp.

Poświęciłem nawet kariere moda na mpc dla tego serwera

Więc jeśli mówisz że nic nie wnoszę do tego serwera to jesteś w błędzie.

­39566146920630933015.png

Opublikowano

Tylko że Bambos pisałe że bugi pytania na forum...o zgłaszaniu cheatow nie wspomniał więc napisałem na pw i mam pretensje że nie odpisał bo ten boot na exp hacku za 5 min znikl ( nick Sporano król. Jinno) na 15 lvlu latał na psach i nie zebrał dropu ( zabrałem 3 kule i 2 hematyczne szkaty) każdy normalny gracz by zebrał i jak pytałem go czy idzie mi pomoc z metkiem to nie odpisał. Weles jak możesz to obczaj goscia

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Co to ma być że jeden medal dropi na 1h? Tu chyba gorszy drop medali niż na PL polecam jakoś zwiększyć drop, bo gracze Wam uciekną bo mentalem i innymi klasami bez boja ciężko później, a chyba nikt nie ma zamiaru spędzać jakieś 7h na dropie medali...

Jasio90.png
Opublikowano

Nie gram tylko i wyłącznie z powodu klienta, po 10 minutach gry wysiadają mi oczy. Gorsza pixeloza niż minecraft.

Ogólnie to serwer zajebisty.

Opublikowano

Nie gram tylko i wyłącznie z powodu klienta, po 10 minutach gry wysiadają mi oczy. Gorsza pixeloza niż minecraft.

Ogólnie to serwer zajebisty.

brak skanu to masz do zmiany wyglądu, troche inaczej wygląda podłoże.

Jasio90.png
Opublikowano

Przecież na początku gry sprawdza pliki, przy włączaniu klienta.

to jest ze strony więc nie ma co płakać, tego Ci nie zmienia.

Jasio90.png
Opublikowano

slawek

Możesz wrzucić na inny HOSTING ? Bo nie działa link :<\

Strona jest niedostępna.

zaraz dam tylko powiedz an jaki.

Ja podziekuje na serwie jest bug na ulepszanie wszyscy w eq +9 lataja pozdro

Szkoda mi Cie, sami ludzie eq +9 robią, ale nie jakiś bug, bug to Ty chyba masz w mózgu.
Jasio90.png
Opublikowano

Speedyshare.com

albo

Dzięki.

3maj

brak skanu

HAHA slawek nie mow ze go nie znasz:)

noo takiego downa jak Ty to nie znam ;/

Jasio90.png
Opublikowano

Slawek down to cie robil ja napisalem tylko czemu nie bede gral a ty sie spinasz. jesli nikt ci o tym nie powiedzial to nie moja wina. Ludzie za kulki chaosu w m1 sprzedaja info jak bugowac kowala to juz mi tu nie pier*ol za przeporszeniem.

Opublikowano

Slawek down to cie robil ja napisalem tylko czemu nie bede gral a ty sie spinasz. jesli nikt ci o tym nie powiedzial to nie moja wina. Ludzie za kulki chaosu w m1 sprzedaja info jak bugowac kowala to juz mi tu nie pier*ol za przeporszeniem.

Wiesz to ze jestes ofiara dziurowego kondoma to nie moja wina, ludzie sprzedają info jak zbugować kowala, chyba tylko takie neo jak Ty mogło się na to nabrać...

Spoko .

Jasio90.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...