Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

fajnie się zapowiada.

gram.

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

Opublikowano

Coś mam nie tak! Wchodzę w klienta, i klikam CH1 i wychodzi mi z gry. Proszę o natychmiastową pomoc!

Opublikowano

Zartujecie sobie kurwa? Banujecie za nic ? 3 osoby dostały bana za nic, wasze PRO LOGI banują za nic ? radze wam ogarnąć bo daleko nie zajdziecie jak będziecie tak robić.

Narazie 3 osoby z tego kolega, pare osob z ts ktore nic nie robily, pewnie jest wiecej.

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Wczoraj gralo 520 , o 1 w nocy 230 więc teraz z 350?

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Z tym serwer bedzie tak samo jak z Wyraj'em , padnie przez mala liczbe graczy , gra max 250 ludzi ;/

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

T owbij i zapraszaj znajomych a nie plczasz.

....włamanie na konto . 30.03.-1.04 . Za obrazy przepraszam !

Opublikowano

Gra dużo więcej osób niż pokazuje licznik wystarczy wejść do gry i zwiedzić m1/2.

Serwer: PEŁEN PROFESJONALIZM! Więc ludzie nie patrzcie na ilość graczy tylko ściągnijcie i sami sprawdźcie czy warto.

Opublikowano

Ja chce Z tego Globala!

Też myślałem ze nie dostałem linku aktywacyjnego!

Ale popatrzcie Do Spamu bo mi tam przekierowało wiadomość.

Opublikowano

Zartujecie sobie kurwa? Banujecie za nic ? 3 osoby dostały bana za nic, wasze PRO LOGI banują za nic ? radze wam ogarnąć bo daleko nie zajdziecie jak będziecie tak robić.

Narazie 3 osoby z tego kolega, pare osob z ts ktore nic nie robily, pewnie jest wiecej.

@Pisałem już że Bot został źle napisany, a jak ktoś dostał bana to max na kilkanaście sekund i został odbanowany, zresztą każdy od razu dostał email o tej treści:

[color=#500050][font=arial, sans-serif][size=3]Witaj. Jeżeli dostałeś informację o Banie, to dostałeś go wyłącznie omyłkowo. Bot który ostatnio pisaliśmy miał pewien błąd, i rozesłał "PRAWIE" każdemu tą informację. Prosimy się tym nie przejmowac, i grać dalej. Pozdrawiamy.[/size][/font][/color][color=#222222][font=arial, sans-serif][size=1]

[indent=1,1][size=3]

[color=#500050]

--- Niniejszy E-Mail został wysłany przez Bot'a, prosimy na niego nie odpowiadać![/color][/size]
[/indent]
[/size][/font][/color][color=#222222][font=arial, sans-serif][size=3]

[/size][/font][/color]

@EDIT:

Poza tym chyba każdy może się pomylić przy pisaniu skryptu, prawda?

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

NIe polecam servera ..

czekam juz godzine i nadal nie mam linku potwierdzajacego ... Usunac to ...

Wiesz co to "FAQ" na stronie, tępaku?

Prawdopodobnie posiadasz pocztę w jednym z tych serwisów: onet.pl, o2.pl, vp.pl - Są to skrzynki pocztowe które mają dość częste problemy z dochodzeniem E-Maili (np aktywacyjnych) - w tym wypadku zalecamy zakładanie kont na pocztach takich jak: gmail.com, yahoo.com.

To uliczny flowklor Ry i WSRH,

Robimy to po to by nie zwalniać tempa,

To wszystko się tli i podnosi tętna,

A ciebie znów mdli, uważaj by nie przegrać.

Opublikowano

Strona serwera +forum bardzo dobrze zrobiona tak dobrej jeszcze nie widziałem na żadnym priv Co do gry jest w miarę trudno ale takiego serwa właśnie szukałem bez ku u handlarzy i kolorowych obciachowych "hwangow" w is ,wiadomo moze dziecia sie to nie podobać ze w 1dzien nie wbija 100lev polecam serwer weteranom gry metin2 chcącym pograć dłużej niz max 2tygodnie

Opublikowano

Bambos super z ciebie GM...pisze ci na pw ze mam cheatera a ty nic

Wogole nie wiem co ty robisz na tym serwerze...event porazka ( nietlyko dla mnie...o 14:-3 na chacie pojawiło sie 4x "słabo" )

Weles robi najlepsze eventy i odpisuje na nawet najdrobniejsze pytania a ja ci chaeta zgłaszam a ty masz to gdzies.

Jak dla mnie serwer bez ciebie może nie byłby lepszy ale taki sam a przez Ciebie tylko krytyki sobie nazbiera

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

2TX - Gdyby raty były nieco większe z pewnością zagrałoby te 1000/1500 osób.

Nie jestem wielbicielem serwerów typu "hard", dlatego też nie zagram.

Po prostu nie mam zamiaru siedzieć 24/7 przed kompem ^^

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Super server! Jedyny hard na jakim będę grał ;]

@Spam/Ogłoszenie

Szukam osób do gry!Zbieram całą ekipe! Chunjo! Pisać PW albo w grze do Nigan

@Ps

Skąd wziąść te diamentowe klucze?

Opublikowano

@UP Besty głównie.

Zapraszam Shinsoo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...