Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Radze:

1. zwiekszyc ilosc pelerynek ze szkat,

2. usunac te bardzo minimalne bony od 1-4 (zeby min. bylo np:5%)

3. kd do +5 max bo zanim sie zrobi do +9 to spali ze 5 razy... np: kd defa +5 to 50 def., a reszte po 10% naprzyklad.

Co z 5 bonem?

6-7 nie bedzie? jak nie bedzie to dobrze.

a jeszcze lepiej by bylo aby bezwartosciowe smiecie nie wypadaly.... co do odrazu do eq to nie jestem za tym bo gracze puszcza boty... a te kule ze wszystkich mobow leca?

Opublikowano

Radze:

1. zwiekszyc ilosc pelerynek ze szkat,

2. usunac te bardzo minimalne bony od 1-4 (zeby min. bylo np:5%)

3. kd do +5 max bo zanim sie zrobi do +9 to spali ze 5 razy... np: kd defa +5 to 50 def., a reszte po 10% naprzyklad.

Co z 5 bonem?

6-7 nie bedzie? jak nie bedzie to dobrze.

a jeszcze lepiej by bylo aby bezwartosciowe smiecie nie wypadaly.... co do odrazu do eq to nie jestem za tym bo gracze puszcza boty... a te kule ze wszystkich mobow leca?

Lecą z mobów odpowiednich na level postaci , tak mi sie wydaje ;]

vvnOp.jpg

Dostałeś bana na ip? Zapraszam:

http://www.mpcforum.pl/topic/528907-tutcyberghost-ukrycie-ip-komputera/

Opublikowano

Ściągnąłem 2 raz klienta i wyskakuje błąd przy instalacji

Błąd CRC w game.exe

No to źle ściągnąłeś 2 raz klienta.

Pobierz 3 raz przy użyciu innej przeglądarki, po błędzie sugeruje że pobierałeś na firefox'ie.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

No to źle ściągnąłeś 2 raz klienta.

Pobierz 3 raz przy użyciu innej przeglądarki, po błędzie sugeruje że pobierałeś na firefox'ie.

Dzieki za odpowiedz

Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem gry.Grę sciągnełem zainstalowałem i próbuję odpalić przez plik o nazwie "game" pokazuje się okno metin próbuję kliknąć na serv z napisem newie.eu i mnie wywala do pulpitu ,a drugi sposób to klikałem na plik o nazwie "patcher"(bo pisze ze przez niego powino sie odpalac gre) i pokazuje mi sie okno z patcherem i napis"Przygotowywanie do patchowania "i na tym sie ścina,mam tak od 20 minut.Prosze o odpowiedz

Klienta instalowałem trzy razy dla pewności

Opublikowano

Przedewszystkim kule chaosu powinny czesciej leciec bo czasami ma sie kase odpowiednie eq a nie ma jak ulepszyc , trzeba isc dropic je... bo nie starcza na ulepszanie

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam mam problem z odpaleniem gry.Grę sciągnełem zainstalowałem i próbuję odpalić przez plik o nazwie "game" pokazuje się okno metin próbuję kliknąć na serv z napisem newie.eu i mnie wywala do pulpitu ,a drugi sposób to klikałem na plik o nazwie "patcher"(bo pisze ze przez niego powino sie odpalac gre) i pokazuje mi sie okno z patcherem i napis"Przygotowywanie do patchowania "i na tym sie ścina,mam tak od 20 minut.Prosze o odpowiedz

Klienta instalowałem trzy razy dla pewności

Tylko przez patcher.exe się uruchamia grę..

Jak ci nie działa, to spróbuj uruchomić jako administrator - Coś musi ci go blokować, zapora, antywirus, czy coś..

Powiedz efekt.

Opublikowano

Client już sie pobiera .. a więc pare pytań odemnie

-jaki max lvl ?

-ile max pkt statusu ?

-jakie bony

Opublikowano

Dla mnie minusem jest to ze sa zwiekszone bony np max pz do 3k wydaje mi sie ze jest to nie potrzebne powinny byc optymalne bony takie jak na pl

Rowniez negatywną sprawą na tym serwie jest slaby drop kulek jak na potrzebe ulepszania itemow bo jak wiemy tym sie kieruje gracz przedewszystkim zeby latwiej expic i efektywniej oczywiscie

Rowniez negatywną sprawą jest bardzo mizerny drop zmianek i dodan ze skrzynek , ciezko bedzie o zbonowanie eq na poczatku

No i nie potrzebnie tyle smieci dropi , i tak ich raczej nikt nie podnosi nawet nie ma potrzeby sprzedawania ich bowiem dostajemy sporo yang za misje i spokojnie nam starcza na poty i ulepszenia itemow

Plusem jest to ze lecą ze szkatulki pierscienie i x2 drop , miejmy nadzieje ze nie da sie zbugowac pierscienia expa bo bedzie nie ciekawie , oczywiscie misje też są na plus tego serwera

Narazie to na tyle i chcialbym spytac sie jakie itemy lecą z diamentowej skrzyni i skad klucz zdobyc aby ją otworzyc?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I tu rodzi się pytanie : Czy przez pryzmat wysokiej trudności gry, administracja nie obawia się małej ilości graczy ? Serwer wydaje się C.U.D.N.Y. i najchętniej grałbym na takim z rok, ale jeżeli będzie mniej niż to optymalne 250/300 osób zwyczajnie nie będzie chęci... Po co tworzyć postać która będzie wybitna w PvP czy na wojnach skoro na serwerze będzie grało np 100-150 osób(online) czyli w najlepszym wypadku 4/5 gildii więc na prawdę na wojny niewiele. Ludzi do PvP trochę więcej, jednakże czujemy znaczny niedosyt faktem,że możemy się sprawdzać tylko w tak niewielkiej społeczności.

Jakie stanowisko ma administracja ? Nie obawiacie się ilości graczy >300 ? Czy dla Was 100 osób aktywnych to już sukces ? Ciekawi mnie bardzo jak się do tego odniesiecie.

pozdrawiam ; slav

Opublikowano

A ja ponawiam prosbe z ZAPOWIEDZI aby peleryny byly dostepne u handlarza... Bez nich poprostu latanie od moba do moba jest nudne ;/

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wlasnie, te pelerynki to masakra, moglo by ich nie byc jesli sztakty lootaly by naprawde dobrze, ale ja do 12 lvl 1 szkata? no bez przesady, liczylem na conajmniej 5. ludzie, zwiększcie troche ten drop szkat, bo jest masakryczny.

Opublikowano

I tu rodzi się pytanie : Czy przez pryzmat wysokiej trudności gry, administracja nie obawia się małej ilości graczy ? Serwer wydaje się C.U.D.N.Y. i najchętniej grałbym na takim z rok, ale jeżeli będzie mniej niż to optymalne 250/300 osób zwyczajnie nie będzie chęci... Po co tworzyć postać która będzie wybitna w PvP czy na wojnach skoro na serwerze będzie grało np 100-150 osób(online) czyli w najlepszym wypadku 4/5 gildii więc na prawdę na wojny niewiele. Ludzi do PvP trochę więcej, jednakże czujemy znaczny niedosyt faktem,że możemy się sprawdzać tylko w tak niewielkiej społeczności.

Jakie stanowisko ma administracja ? Nie obawiacie się ilości graczy >300 ? Czy dla Was 100 osób aktywnych to już sukces ? Ciekawi mnie bardzo jak się do tego odniesiecie.

pozdrawiam ; slav

Wg. mnie będzie grać minimum tyle osób co głosuje w ankiecie na stronie na tak,

Obecnie:

Podoba Ci się Nawie?

Wyniki:

Tak: 119 | Nie: 33

Opublikowano

Tylko przez patcher.exe się uruchamia grę..

Jak ci nie działa, to spróbuj uruchomić jako administrator - Coś musi ci go blokować, zapora, antywirus, czy coś..

Powiedz efekt.

Właściciele Windowsa,Visty oraz 7,musza patcher uruchomić jako Administrator.

Opublikowano

Wg. mnie będzie grać minimum tyle osób co głosuje w ankiecie na stronie na tak,

Obecnie:

Hehe ja w to z 5razy kliknąłem i za każdym razem dodaje głos.

Opublikowano

Ulepszacze : Kule chaosu , jadu i dusz : będą tylko te ulepszacze w całej grze ? Czy po za tymi nowymi będą normalne "małże , ogony węża , perły , brochy" ?

Opublikowano

Ulepszacze : Kule chaosu , jadu i dusz : będą tylko te ulepszacze w całej grze ? Czy po za tymi nowymi będą normalne "małże , ogony węża , perły , brochy" ?

tak, tylko te

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...