Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahaa 25 graczy czlowieku ogarnij sie to jest beta. Dodaj sobie jescze ze ja z 20 osobowa ekipa czekam na official. i pewnie wielu graczy tez

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak chcesz rozpakowane coś to pisz pw to podeśle bo tu napki pobiorą

tutaj ssik z kamer moda ;D

0101224127.jpg

myślaleś ze napiszesz are you sure ... i to sprawe zalatwi ?

zabezpieczenia item proto też są słabe

Ja się na ten temat nie będę udzielał, ale pod mapką nie jest napisane Nawie tylko nawie.eu i są kordy.

a postawienie serwa na hamachi, zmiana handlarza i nazwy npc to nie problem.

Opublikowano

Weles mogę prosić o naprawienie ochronki dla BM ? (tak jak na Wyraj.eu naprawiłeś wtedy co na "BO" pisałem)

Thx z góry ^^

1359203056-U369922.png

Opublikowano

jakby pzyszedl mi ten e-mail na o2 to moze bym zagral;] ale juz 2 dni i nie ma wiec podziekuje i ide szukac innego serva

Metin2 Astral - BlackLegend - Wojownik Mental - 71lvl

YT2Game - Senti - Sura BM - 99lvl

GSYT2 - Songo - Wojownik Body - 99lvl

OrientalMT2 - Songo - Sura WP - 120lvl

Airo - Songo - Sura WP - 82lvl

Balmora - Songo - Wojownik Mental - 79lvl

Syrian2 - Songo - Wojownik Body - 78lvl

GuerraMT2 - Songo - Wojownik Body - 112lvl

Insperia - Senti - Wojowik Body - 95lvl

Play Free - Songo - Wojownik Mental - 99lvl

Opublikowano

@UP:

Autorzy metina zrobili 5 poziomów bonusów, aby bonusy się NIE POWTARZAŁY - Więc tak ma być.

Na globalu od 5 lat tak jest, i dobrze jest - I to nie podlega zmianie.

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Opublikowano

Byście dodali na 1 stronie zakładkę z pytaniami ? Takimi najważniejszymi np. Gdzie dropić itemy z is'u ? Kamienie duchowe ? Ku ( z jakiego metina ile ku ; d ) Zwoje egzo/rady ? Ile potrzeba ku 10 czy 55 ? : ] takie ogólne.

Opublikowano

@up

itemy z isu dzi z hematycznych szkatułek które lecą z każdego moba ( drop ok. 1 na 5 min-tak podał Weles)

Kamienie duchowe lecą z metków( najczęściej z 85-90 i te na nowych mapkach) oraz z potworów na nowych mapach

z metków do 20 lvla leci max 2 ku a od 35 i wyżej po 7.

Zwoje egzo/rady/dodania ( co do zmianek nie jestem pewien) lecą z metków (najprawdopodobniej 35+)

ku 55 lecz latwo się wbija. ( na wyraj było tak samo i w 2 dni miałem surą wp 35lvl bojowca i 2x skill na G)

Zapraszam

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Co z tęczowym kamieniem? Jeżeli będzie w IS to w jakiej cenie prosił bym cenę w zł, € bo SM mi nic nie powie.

Będą misje w języku ,,Cyrylica"?

Opublikowano

Nie gram na becie, więc się zapytam jak wygląda sytuacja z bodziami zapewne trzeba będzie dropić ale czy ten drop będzie w miare duży i od 1lvl nie jak na globalu od 50??

I jescze czy będzie magiczny metal??? Mam nadzieje że nie ;]

Opublikowano

W ogóle mi nie przychodzi link aktywacyjny!

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Szczerze nie widzę zarobku nikt ulepszaczy nie będzie sellał jedynie ku i kd. No i bronie na 30, 65 bo broń na 75na sell nie pójdzie tylko na gildię.

Opublikowano

Konta zostają ? : ) A nie lepiej usunąć , bo ktoś sobie powkłąda all do dozo i bd to miał. Dla bezpieczeństwa lepiej usunąć konta ; ] . Też bym był za bonami np. 5%/10%/15% a nie 3%/6% itp ; ] Do każdego bonu np. 3 kombinacje i by było trudno zrobić all item 15% np. na nieumarłych 10%/15%/20% hp. 1k/1.5k/2k ludzi 5%/7%/10% abs 5%/10%/15% ; ] Kto jest za takimi bonami ? : ] Staty 4/8/12 : ]

Opublikowano

A da się jakoś zmienić e-maila i ponownie wysłać link aktywacyjny pod konto?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

bambos czyli z metkow 40+ beda leciec kamienie duchowe i klucze ktore sluza do ottwierania szkatulek diamentowych? i ze szkatulek tych wierzchowce tak?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...