Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nawie.eu [Dedyk]

Bambos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie, male lvl niech tez maja szanse, a nie taki poleci np do m2 dropkiem kd +9 i nie do zabicia a Cie na wolnym leje myslec !

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Mam pytanie bo nie mam siły szukać, ULEPSZACZE potrzebne są tylko te kule ? i 60% na +9 ? nie za łatwo ?

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

@UP

Tak, potrzebne są tylko kule. Kule chaosu wypadają ze wszystkich potworów, kule jadu z bossów od wodza orków do ripka, kule dusz z metinów 75+.

Nie martw się, pali nawet na +1 ;].

Opublikowano

Polecam serwer jak najbardziej, jedynie to co mi nie pasuje to bonusy.

Mogłyby się zaczynać od 5% w zwyż, nawet w 5 wersjach byle było 5%, 750hp/mp +

Opublikowano

Dodajcie abs 10/15

Ludzi 5/10

itd zeby nie wchodzilo po te 3,4% bo to wkurza naprawde..

Dodajcie zmianki i dodania do handlarzy. lub z metkow po 10szt z 1 metka, do tego jak z koniem? bo nie czytalem wgl o koniu? samemu trzeba robic?, tak jak na balmorze? ://

Office_cops_feel.gif
Opublikowano

Jak tutaj z koniem?! powie mi ktoś? nie chce ciągle schodzić z wierzchowca, żeby włączać aure albo blogo i cos bo szybko sie padnie na mobach : >

Office_cops_feel.gif
Opublikowano

Beta już się zakończyła czy będzie trwać do oficjalngo startu i można nadal testować ? ( jesli zamierzasz mnie odesłać do faq etc to sie pi.dol i mi nie odpowiadaj.)

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Beta już się zakończyła czy będzie trwać do oficjalngo startu i można nadal testować ? ( jesli zamierzasz mnie odesłać do faq etc to sie pi.dol i mi nie odpowiadaj.)

Jak ci ciężko paru zdań poczytać to już możesz iść.

Dropisz medal w lochu klikasz PPM i masz lvl konia, ale chyba może nie wejść 30% albo 50% jest na pomyślne zużycie.

Opublikowano

Dodajcie abs 10/15

Ludzi 5/10

itd zeby nie wchodzilo po te 3,4% bo to wkurza naprawde..

Dodajcie zmianki i dodania do handlarzy. lub z metkow po 10szt z 1 metka, do tego jak z koniem? bo nie czytalem wgl o koniu? samemu trzeba robic?, tak jak na balmorze? ://

No chyba smieszny jestes..

to bedzie az za latwe bo toprawie jak maks.. niech wchodza 3-5-8-10 bonusy np krutyk szycie. a abs 3-6-10-15 bez 1% i juz szansa rosnie.. no bo kolego pojechales.. na easy serwach az tak nie wchodzi bo na elite nawet maja 5%..

Opublikowano

pewnie ze 3-5-8-10 bony a nie jak jakis progamer pisze 5/10 byloby za latwo to jest hard ludzie!! nie zapominajcie o tym i weles nie rob z tego medium

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wbilem pograłem i myślę że jak na harda to lekka przesada jest...przecież to jest pl jak dla mnie powinno byc dodane

- pierścień tp

-koń bojowiec

-eq na 1 lvl +9

i można grać bo to jest przesada...na miecz od 1 lvl +7 jakies kule trzeba do tego kowal pali jak pokurwi**

0612itblogs01subaruwrxs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...