Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.8 by Slait po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie wiem cos musze zle robic bo gdy mam injectora wlaczonego i zaznaczam 64 bit i ten pliczek 1.8.8 wlaczam kamerModa i wogule mi nie czyta tego bota fixel jak masz gg to napisz 2109413

pisze ciagle waiting for start wlaczam moda i lipa nie zalacza sie

Weteran
Opublikowano

Musicie pobrać czystego metina ze strony..

Potem go zainstalować..

Pozwolić mu ściągnąć aktualizacje..

Potem ściągacie tego bota..

Następnie blokujecie metina, najlepiej sposobem od misiekantos..(ściągacie zablokowany folder hs z jego stronki)

Ściągacie jakiś normalny injector..(najlepiej ze spisu injectorów)

Potem uruchamiacie przez obejście..

Wskazujecie proces metin'a w injectorze i wstrzykujecie plik bot'a..

Wtedy wszystko będzie działać jak należy.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Hmm... Ja zaś po zaktualizowaniu Metin2 do najnowszej wersji i wgraniu KamerModa z 02.02.2012 po zablokowaniu logów mam problem z połączeniem i wyskakuje mi takie coś:

Beztytuuj_rraepre.jpg

Nie wiem dlaczego, przeciez zaktualizowałem wczesniej Metka.

Sygnatura_rraeeph.jpg
Opublikowano

Lepiej zrobić nick typu: hbsjgsdk czy jakiś normalny?

Do czego będzie konto ?

Jak będzie łowił ryby to lepiej normalnie.

Opublikowano

5 raz metina odinstalowalem mam kamermoda 02.02 injector perx wlaczam injectora i pisze waiting program to starting

wlaczam kamera injector ani drgnal nie czyta mi kamera jakby na obejsciu tez probowalem i nic pomocy gg 2109413

Opublikowano

Musicie pobrać czystego metina ze strony..

Potem go zainstalować..

Pozwolić mu ściągnąć aktualizacje..

Potem ściągacie tego bota..

Następnie blokujecie metina, najlepiej sposobem od misiekantos..(ściągacie zablokowany folder hs z jego stronki)

Ściągacie jakiś normalny injector..(najlepiej ze spisu injectorów)

Potem uruchamiacie przez obejście..

Wskazujecie proces metin'a w injectorze i wstrzykujecie plik bot'a..

Wtedy wszystko będzie działać jak należy.

Nie działa kolego zrobiłem tak jak kazałeś i dalej nie czyta postaci ;/

Opublikowano

Panowie błagam pomóżcie mi nie czyta postaci teraz to już wogóle usunąłem metina pomoże ktoś (dokładnie) jak zainstalować i ztorentować metina żeby ten bot mi działał?

Wcześniej w wersji 1.8.7.7 działał normalnie nawet na kamer modzie.Pomoże ktoś na skype lub gg?

Byłbym wdzięczny chodzi mi o całą instalacje metina teraz ;/ Nie chodzi mi o to że nie umiem tylko pózniej nie umiem zaktualizować i wgl resztę ;/

Opublikowano

U mnie tak samo nie nie czyta postaci , a sek temu zaktualizowałem metina zablokowalem hs zainstalowalem kamer moda , bot sie odpala ale nie czyta postaci proszę o pomoc

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciebie też przekierowuje na elite pvp?

Żeby nie przekierowywało na e*pvp musisz mieć najnowszą wersję bota.

U mnie tak samo nie nie czyta postaci , a sek temu zaktualizowałem metina zablokowalem hs zainstalowalem kamer moda , bot sie odpala ale nie czyta postaci proszę o pomoc

Spróbuj zaktualizować metin2 potem zablokować HS i zobacz czy wtedy będzie działać.

Panowie błagam pomóżcie mi nie czyta postaci teraz to już wogóle usunąłem metina pomoże ktoś (dokładnie) jak zainstalować i ztorentować metina żeby ten bot mi działał?

Wcześniej w wersji 1.8.7.7 działał normalnie nawet na kamer modzie.Pomoże ktoś na skype lub gg?

Byłbym wdzięczny chodzi mi o całą instalacje metina teraz ;/ Nie chodzi mi o to że nie umiem tylko pózniej nie umiem zaktualizować i wgl resztę ;/

Zrób tak:

1. Ściągnij metin2 z metin2.pl i zainstaluj

2. Włącz go żeby pościągał wszystkie aktualizację.

3. Nie ściągaj moda tylko zablokuj HS.

4. Włacz Injector wybierz bota i włącz metin2 przesz obejście.

Musi działać ! Jak byś miał jakieś problemy to pisz na PW

Opublikowano

Kur.w mam 1.8.8 i znow przekierowywuje na elivepvpers mam najnowszego metka aktualizowalem przed sec i wgralem kamera i bloknolem hs kur nie wiem co jest wczoraj bocik dzialal a dzis now pokazuje ze stara wersja ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...