Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.8 by Slait po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja dzis przez przypadek zaktualizowałem metina i zainstalowałem nowego kamermoda ;/ i bot nie działa ;/ czy ma ktos moze starego moda tego co działa bot ? jak tak to prosił bym bardzo o wysłanie na meila chyba ze ktos mógłby wysłac całego metina tez prosze wysłac na meila : [email protected] Bede Bardzo wdziewczny . Pozdrawiam

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mmm Gra się ładuje, i w połowie paska ładowania gra się wyłącza więc chyba sposób up nie poskutkował tak jak powinien.

Proszę o inne propozycje rozwiązania jak odpalić tego cheata .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Może ktoś wstawic tego bota na inną stronkę? Bardzo bym prosił. Nie moge z tej strony na którą jest wstawiony pobierać ;/

Kiedy wpisze ten kod od pobierania pisze " Try again later"..

18706.png
Opublikowano

mmm Gra się ładuje, i w połowie paska ładowania gra się wyłącza więc chyba sposób up nie poskutkował tak jak powinien.

Proszę o inne propozycje rozwiązania jak odpalić tego cheata .

mam to samo : >

Opublikowano

Bot nie dziala po tej paczce co jest nowa . Chcialbym jakis sposob ktory zadziala lub kiedy bedzie ta nowa aktualizacja zeby chodzil .

Nie wczytuje postaci itp.

Opublikowano

mam problem odpala sie boto loguje postac ale dalej nie wykrywa mojej postaci tylko pisze ze lvl: - postac: tez ale okno bota sie otwiera

co zrobic? win7 64bit kamer mod

Opublikowano

U mnie też normalnie działał a teraz przy uruchamianiu wyskakuje komunikat że jest nowa aktualizacja.. wciskam ok przekierowywuje mnie na stronkę epvpers, tam jest niby ten bot.. pobieram tą najnowszą wersję wgrywam i znów to samo.. Wie ktoś może o co chodzi ?

Weteran
Opublikowano

Spokojnie ludzie..może godzinę, może dzień.

Nic się nie stanie jak dzień nie będziecie bocić.

Znając Slait'a, jeżeli nic mu nie wyskoczy to wrzuci

go jeszcze dzisiaj.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ja odpalałem narazie maksymalnie 3 konta na tym bocie. Żeby po wywaleniu postaci zalogowało mi ją ponownie zrobiłem 3 osobne kopie metina, każde konto odpalałem z innego clienta i dodatkowo zaopatrzyłem się jeszcze w AutoLoggera i wszystko śmigało dobrze.

Osobno masz też pliki z expbotem?

Opublikowano

Wpierw po zainstalowaniu metina wszystko w niego wmątowuje tj. KamerModa, potem BayPass i Autolloger. Następnie kopiuje folder z metinem 3 razy i odpalam z każdego po zablokowaniu HS z pliku metin2client.exe. Gdy się włączą odpalam Dll-Injector by Slait.exe i w rubryce proces name .bin zmieniam na .exe. W Dll ładuje bota i automatycznie włącza się do wszystkich kont, pozostaje tylko kwestia wczytania ustawień lub jak jest to pierwszy raz odpalone ustawiam na nowo. W każdym metinie w autologerze mam ustawione dane do logowania postaci, w bocie Slaita nie ustawiam tych danych.

Sygnatura_rraeeph.jpg
Opublikowano

Dzięki, zrobie tak jak juz bedzie ten bot chodzic.

Ej a mysleliscie o tym zeby sciagnac niemiecka intalke do metka ? moze wtedy bedzie chodzil bocik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...