Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.8 by Slait po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fixel powiesz mi jak mam ustawic w bocie żeby uzywał skili na szamance jak bot expi ????

reklama

Opublikowano

A co zrobić z tym że po włączeniu bota nie wczytuje tak jakby postaci? Nie ma tego Avataru, nie pisze Lv, exp itp

.

My jesteśmy zawsze tam!

Torcida Górnik Zabrze

Opublikowano

fixel szamanka to NIE BUFF tylko konto które expi na bocie, jak mam to ustawić bo jak normalnie ustawiam żeby używało skili to nic się nie dzieje, czas dobrze ustawiam. Co robić ?!

bo tu jak wybiera się skila to jest ta zakładka rozwijana i co na niej wybrac żeby używało np: pomoc smoka, bogo itp..?

reklama

Opublikowano

Wpisałem L, H , A , HSDRVA

i nadał błąd ROOT ktoś pomoże ?

BO WPISUJESZ A !!!

Przesz to ściga Ci stary metin2client.bin i pie**oli metin2

Opublikowano

A można ustawić tak aby postać stała w miejscu i biła ściągając sama moby?

tak da się ustaw żeby bił moby i je przyciągał (a w KM w MH ustaw szybkość ataku 0) wtedy będzie podchodził do moba i będzie stał dobry to jest sposób na waithacka(wtedy bije waithack)

nie dokładnie to co chciałeś ale chyba ci się to przyda ;p

reklama

Opublikowano

Proszę o pomoc.Gdy 1 raz wlonczylem tego bota wszystko działało , po chwili spróbowalem włączyć jeszcze raz i bot sie nie załącza i nie da sie nic w nim nacisnąć a metin sie nie pojawia prosze o pomoc.

Opublikowano

fixel szamanka to NIE BUFF tylko konto które expi na bocie, jak mam to ustawić bo jak normalnie ustawiam żeby używało skili to nic się nie dzieje, czas dobrze ustawiam. Co robić ?!

bo tu jak wybiera się skila to jest ta zakładka rozwijana i co na niej wybrac żeby używało np: pomoc smoka, bogo itp..?

Fixel pomożesz??

na KamerMod nie działa ten exp bot, kamer musi go chyba zaktualizować

reklama

Opublikowano

A co nam z tego bota jak on się po 10 minutach wyłącza ?Na noc go nie zostawisz ;/

Edit:

A może jest jakiś sposób żeby to zrobić ? Tzn żeby się nie wyłączał?

18706.png
Opublikowano

Up

nie wiem o co ci chodzi... że cię loga? czy że metek ci znika? Loganie to nie problem... A znikanie metka to efekt który pojawia się min. po 1.5godz...

reklama

Opublikowano

Na starej aktualizacji dziala jeszcze wszystko, wiec nie trzeba bylo aktualizowac gry zeby to dzialalo, starczyl ehsvc.dll ktory udostepnil gizdu, ja smigam na tym pliku i na moim modzie (nie aktualizowalem gry) i nie mam zadnych problemow, gra normalnie dziala.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

Do Kur** jasnej może ktoś mi w końcu powiedzieć jak ustawić żeby bot używał skili na szamance?? to nie jest buff ta szamanka expi sama !!

pisałem już to pytanie wyżej i nikt nie odpowiada !!

reklama

Weteran
Opublikowano

Używanie czarów w tym bocie to porażka..

Mi nigdy nie działało, tobie pewnie też.

Odpuść sobie.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Ale kumplowi używał skili miał sure wp i odpalało mu czarowane ostrze

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...