Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.8 by Slait po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem, wszystko zrobiłem tylko, że gdy włączam hacka i metina to nie czyta mojej postaci, co mam zrobić?

Opublikowano

Mam to samo ;(( stara wersja bota.. wyskakuje okienko dusze OK i odrazu przekierowywuje mnie do strony elitepvpers zeby sciagnac 1.8.7 ale nawet bo sciagnieciu z ich stronki bot dalej nie chodzi.. wiek ktos o co chodzi ?

Opublikowano

Witam. Mam taki maly problem odpalam bota przez obejscie niby pieknie ladnie injector znika lecz nie pojawia mi sie okienko z botem ;/// Sam metin sie wlacza.

Opublikowano

Dobra wszystko jest git oprócz jednego

Mianowicie mam pytanie czy jak odpale HackShield Bypass v1.5 i Wpisze L potem H i wpisze X i odpale przez obejście z metin2client.exe to będzie blokada HackShield?

______________________________________________________________________________________________________

Co to jest:

PM detector?

MobOnKlick

Opublikowano

Jakim guzikiem to sie odpala ?

Aaa , sry juz wiem ;D

Mi nie chce się włączyć hack ; ( Injector zostaje , i nie , nie używam tego z paczki .

Ej , jak zmniejszyć okno metina ?

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

Już niby odpaliłem, ale teraz mam inny problem - jak odpalam obojętnie czy z injectorem, czy bez, to wyskakuje mi LOG : system.py(line:273) RunMainScript.... itd.

na końcu jest napisane : Run - exceptions.KeyError:27 - reinstal był już kilka razy i nic nie pomaga, odpalam na kamerze

Opublikowano

Dobra wszystko jest git oprócz jednego

Mianowicie mam pytanie czy jak odpale HackShield Bypass v1.5 i Wpisze L potem H i wpisze X i odpale przez obejście z metin2client.exe to będzie blokada HackShield?

______________________________________________________________________________________________________

Co to jest:

PM detector?

MobOnKlick

Tak zablokuje ci

PM Detector to taka rzecz że jak ktoś ci na PW napisze to wyłącza metina

MobOnKilcki jak klikniesz na moba to on sie przywołuje

If$Pomogłem = True Then click Lubie To

Opublikowano

@UP

Dzięki

@Omfa

może źle zaznaczasz w browse?

Albo nic tam nie masz.

@dominik14423

Szukanie nie boli wpisz na google albo YouTube jak grać na kamer modzie na PL.

Opublikowano

Dodać nie potrafię ale musisz pobrać Hack Shield bypass v1.5 wgrać kamer moda do metka zrobić obejście metin2client.bin

na injectorze wpisać metin2client.bin.

A teraz jak uruchomić: otwórz injector potem hack shield by pass dać L potem H i na końcu G i powinno działać.

A jak nie działa to weź zablokuj to wpisując w hack shield by pass L/H/X i odpalić przez obejście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...