Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.8 by Slait po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

on sam automatycznie sprzedaje przedmioty ? da sie wybrac jakos ktore moby ma atakowac a ktore nie ? ( tak samo z metinami dało by rade?)

Feel the beat!

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wtf jak przecież działa bez problemu

• Procesor: Intel Core i5-3570K /3.4GHz, 6MB, LGA 1155, BOX

• Karta Graficzna: Sapphire Radeon HD7850 2GB DDR5 /256bit/ DVI/HDMI/mDP

Płyta Główna : MSI Z77A-G4 5 /intel Z77, LGA 1155

RAM: A-Data 8GB (2x4GB) 1600MHz CL9 Gaming

Zasilacz: bequiet! PurePower L8 530W

Opublikowano

moglby ktos wstawic na inny hosting?? bo nie moge pobrac ;/ (zarejestrowalem sie ale dalej niemozna )

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

By ściągnąć wersje bota 1.8.8 trzeba mieć konto premium?

Napisane masz pod downloadem...

musisz się zarejestrować!

Opublikowano

Wszystko robie dobrze pokolei, instalacja metina, update, blokowanie metina, odpalam przez obejscie i za kazdym razem "Nieprawidlowa wersja pliku 'pack/root.epk. Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher."

Mam win 7 64 bit

Pomocy

Opublikowano

Ja wszedłem w ten temat, na stronie elitepvpers i jakoś nie musiałem się rejestrować. Poczekałem 12sekund i rozpoczęło się pobieranie.

Intel Core 2 Quad [ 4x 2.4Ghz ]

4gb ram

GeForce 9600 GT 1gb 256bit

500Gb dysk

Samsung SyncMaster T190 19"

Logitech x530 [ 5.1 ] / Creative Fatality / AKG K518 DJ

Opublikowano

Wszystko robie dobrze pokolei, instalacja metina, update, blokowanie metina, odpalam przez obejscie i za kazdym razem "Nieprawidlowa wersja pliku 'pack/root.epk. Proszę zaktualizować klienta gry przy pomocy patcher."

Mam win 7 64 bit

Pomocy

Spróbuj zainstalować metin2 zaktualizować go i włączyć jak będzie działać zablokuj HS i musi działać.

Opublikowano

Mam problem gdyz nie dzialaja mi pewne skille .

prosze o szybka i zrozumiala odpowiedz

Pomogę tylko powieź co dokładnie nie działa...

Opublikowano

Spróbuj zainstalować metin2 zaktualizować go i włączyć jak będzie działać zablokuj HS i musi działać.

Metin włączał się normalnie, ale po zablokowaniu HackShield'em Bypass v1.5 i włączaniu metina błąd: "File 'pack/root.epk' is not the lastest version. Please launch patcher.

HELP

Opublikowano

Elo. A ja mam taki o to problem. Win7 mam. Elegancko smiga bocik. NA lapku mialem ustawione 2 x razy raz po17 minutach a drugi raz po 20 lub odwrotnie a na PC juz po 5 min. Bot niby jest wlaczony ale nie ma zadnej postaci a w metinie robi sie czarno. Nie da sie z nim nic zrobic. Tylko minimalizowac. Nic sie nie pojawia. Tylko przez menager da sie wylaczyc. A potem jak chce znowu wlaczyc metina to wyskakuje błąd http://http://i44.tinypic.com/11adggm.jpg I tak za kazdym razem. Musze instalowac od nowa pochodzi pare minut i dalej sie tak dzieje. Czekam na odpowiedz

GIRL, SEX, GAME, SEX, GIRL, SEX, GAME, SEX(...)

Opublikowano

Gdy chce wlonczyc obejscie wyskakuje mi błąd o treści: Nieprawidlowa wersja pliku pack/root.epk Prosze zaktualizowac klienta gry przy pomocy patchera aktualizuje i nic sie nie dzieje dalej to samo ;o

Dobra dziala polecam odpalac przez kamermoda !

Opublikowano

Mi smiga bocik na 4 clientach ale po jakis czasie np godzinie wylacza mi sie wiekszosc clientow wyskakuje okienko z znakami zapytania i przyciskami- tak,nie.

Albo tez wyskakuje mi komunikat z Microsoft Visual C++ "Runtime Error. Abnormal Program Termination"

Jakies podpowiedzi?

Opublikowano

a jest jakies rozwiazanie na ciagle kicki ?? bo przez 40 min kicklo mnie juz 5 razy ;/ a to troche denerwuje

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...