Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] MultiBot (ExpBot) 1.8.8 by Slait po 02.02.12r.

.Fixel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP dobry incjector masz w tym temacie.U mnie wszystko działa tylko czasami bot sie nie odpala,wiec trzeba tylko odpalic incjector wciskasz remove selector i potem znowu bierzesz browse i wskazujesz plik z botem .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• Odpowiedzi 480
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mi sie bot nie odpala , wtf : < ?

Wstrzykuje z kamer modem .

Prosze nie dawać mi warna 5%, ale jak już , prosze napisać na pw gdzie mój błąd , poprawie go . Czemu ? Mam 95 % , bardzo proszę o przeczytanie tego tekstu kida/moda/admina/globala ktory wyszukał gdzieś mój błąd , pozdrawiam .

Opublikowano

u mnie jakas aktualizacja sie włącza ze jest nowa wersja i wgl ...

48270963wb2.png

Szukasz Webmastera ?

Pisz do mnie ! GG : 1091929

- PHP , MYSQL , HTML ( Strony Metin2 , Forum , blogi )

Opublikowano

u mnie jakas aktualizacja sie włącza ze jest nowa wersja i wgl ...

Masz najnowszą wersje pliku .dll musi być: Metin2 Multibot 1.8.7 by Slait.dll

Jeśli masz tą to sprawdź czy masz w Injectorze ją wybraną MUSI DZIAŁAĆ !

Mi sie bot nie odpala , wtf : < ?

Wstrzykuje z kamer modem .

Opisz dokładniej...

Jaki masz system ?

Opublikowano

Gdy wlaczam tego injectora to wywala jakis tam blad i chmurka mojego antyvira, ze jest wirus, gdy go wylaczam jest to samo, wie ktos moze o co chodzi ?

http://imageshack.us/photo/my-images/39/ddsfsfdsdf.png/

Opublikowano

Gdy wlaczam tego injectora to wywala jakis tam blad i chmurka mojego antyvira, ze jest wirus, gdy go wylaczam jest to samo, wie ktos moze o co chodzi ?

http://imageshack.us/photo/my-images/39/ddsfsfdsdf.png/

Wyłącz Anty Wirusa i włącza Injector

Opublikowano

Witam, u mnie bot nie ma problemu z odpalaniem aury,czarowanego czy silnego, ale chciałem zagrać szamanem, a tam exp bez skilli mógłby być mało efektowny. W moim wypadku Bot nie używa skilli takich jak "wir miecza, tąpnięcie, smoczy skowyt (itd.)" można to jakoś naprawić ?

Intel Core 2 Quad [ 4x 2.4Ghz ]

4gb ram

GeForce 9600 GT 1gb 256bit

500Gb dysk

Samsung SyncMaster T190 19"

Logitech x530 [ 5.1 ] / Creative Fatality / AKG K518 DJ

Opublikowano

Witam, u mnie bot nie ma problemu z odpalaniem aury,czarowanego czy silnego, ale chciałem zagrać szamanem, a tam exp bez skilli mógłby być mało efektowny. W moim wypadku Bot nie używa skilli takich jak "wir miecza, tąpnięcie, smoczy skowyt (itd.)" można to jakoś naprawić ?

Działa wszystko tylko nie widać jak z tego czaru wali... zauwaz ze mobom hp odbiera i pe ci odbiera.Wszystko dziala tylko nie widac jak wali ze skilli.Poreszte jak ci silne zalancza to tez nie widac jak go zalacza tylko odrazu sie pojawia

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na PW nie mogę się dogadać z autorem tematu, może ktoś do mnie napisać na gg :7833974 i wysłać mi te pliki dll ?

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

U mnie również pokazuje się LOG przy autologowaniu , a u kolegi działa normalnie.

Intel Core 2 Quad [ 4x 2.4Ghz ]

4gb ram

GeForce 9600 GT 1gb 256bit

500Gb dysk

Samsung SyncMaster T190 19"

Logitech x530 [ 5.1 ] / Creative Fatality / AKG K518 DJ

Opublikowano

doszedl juz ktos do tego co zrobic aby nie wyskakiwalo okienko ze trzeba sciagnac najnowsza wersje bota ?

tak mam wersje 1.8.7

wlanczam metina

wlanczam injectora

wybieram multibot 1.8.7

i klikam window inject

probowalem zostawic koncowke bin robilem tez exe i nic, odpalalem na kazde mozliwe sposoby i zawsze to samo ;/

Opublikowano

Witam. Czy tylko Wam potuje niebieskie miksturki jak szalony? U mnie pije je nawet gdy ma 100%... I to potrafi brać 10 pod rząd! Niby nic, ale te potki strasznie drogie są...

Opublikowano

Witam, bot pięknie chodził, do czasu czwartkowej konserwacji serwerów. Po konserwacji bot logał co 10 sekund, więc postanowiłem zainstalować go na nowo, zainstalowałem, bot się uruchamia, lecz nie wykrywa postaci, co mogłem zrobić źle ?

DAJ MINUSA ! :]

Opublikowano

A kiedy bedzie ta aktualizacja i od kogo to zalezy ? ^^

Napisałem że bot aktualnie nie działa...

Poczekaj aż autor za aktualizuje.

Opublikowano

Napisałem że bot aktualnie nie działa...

Poczekaj aż autor za aktualizuje.

No to ja napisalem kiedy bedzie i od kogo to zalezy, nie pytalem sie ciebie co pisales wczesniej.. wiem ze nie dziala juz od 5 godzin >.>. Dobrze ze sie dowiedzialem ze 'autor' zaktualizuje

Opublikowano

mi po aktualizacji DZIAŁA. postać normalnie się wyświetla, wszystko działa jak wczoraj przed aktualizacją.

Lul? jak to mozliwe? cos aktualizowales? czy cos ?

Opublikowano

mi po aktualizacji DZIAŁA. postać normalnie się wyświetla, wszystko działa jak wczoraj przed aktualizacją.

A zaktualizuj grę i napisz wtedy.

Opublikowano

OMG wyszła nowa łatka i narazie nie ma zaktualizowanego bota , nie umiecie wytrzymać bez botka ? ^^

+ Fixel napisz jak wyjdzie ta łatka od Slaita

chyba już wyszła lecz nie jestem pewien ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...