Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

2@up od kradzieży jest modreq i jak byś przeczytał regulamin to byś wiedział jak sie wszystko skończy..

@up mute bez powodu się nie dostaje albo prowadziłeś rozmowę prywatną na kanale ogólnym lub używałeś slow których nie można

Opublikowano

2@up od kradzieży jest modreq i jak byś przeczytał regulamin to byś wiedział jak sie wszystko skończy..

@up mute bez powodu się nie dostaje albo prowadziłeś rozmowę prywatną na kanale ogólnym lub używałeś slow których nie można

Dodam od siebie, że na tylu graczy brakuje obsługi - może to jest przyczyną czasami długiego czekania na Modreq. Co do chata (-u ?): czy jeśli kolega obok kopie i ma ciężki nick. to ja mam co chwile wpisywać ./msg ciezkinick1287 ? Nieporozumieniem jest wygląd chatu na tym, połowicznie z górnej półki, serwerze.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

Jak to ma być survival to jest zje**ny serwer np. pvp off, cuboidy co to ma być nie ogarnięty serwer admów prawie cały czas nie ma... nie ma co mówić.

AWESOME TEAM !

NICKI W NOSTALE:

-TarczaSzmatoo

-ImAwesome

Opublikowano

Dodam od siebie, że na tylu graczy brakuje obsługi - może to jest przyczyną czasami długiego czekania na Modreq. Co do chata (-u ?): czy jeśli kolega obok kopie i ma ciężki nick. to ja mam co chwile wpisywać ./msg ciezkinick1287 ? Nieporozumieniem jest wygląd chatu na tym, połowicznie z górnej półki, serwerze.

nie musisz pisac ./m nick zawsze wystarczy raz napisac a potem tylko ./r tresc wiadomowsci to jest wlasnie twoja znajomosc serwerow ... a potem sie tylko zalicie nie mow jezeli nie sprawdzisz wszystkiego tyle o demnie

Opublikowano

nie musisz pisac ./m nick zawsze wystarczy raz napisac a potem tylko ./r tresc wiadomowsci to jest wlasnie twoja znajomosc serwerow ... a potem sie tylko zalicie nie mow jezeli nie sprawdzisz wszystkiego tyle o demnie

Czy ty wiesz co oznacza słowo komfort ? Bo skupianie się na ./r i wytężanie oczu, żeby znaleźć 2 kolorowe nawiasy skierowane do ciebie, to nie komfort. O! Znawco! Nadto komenda ./reply nie zmieni faktu, że jest wodospad literek i spamu.

And i ain't gonna lose
'

b234x60.jpg

Opublikowano

Jak to ma być survival to jest zje**ny serwer np. pvp off, cuboidy co to ma być nie ogarnięty serwer admów prawie cały czas nie ma... nie ma co mówić.

Bo to nie jest survival, to jest freebuild. Minecraft nie nadaje się do PVP.

Czy ty wiesz co oznacza słowo komfort ? Bo skupianie się na ./r i wytężanie oczu, żeby znaleźć 2 kolorowe nawiasy skierowane do ciebie, to nie komfort. O! Znawco! Nadto komenda ./reply nie zmieni faktu, że jest wodospad literek i spamu.

To wejdźcie na TS'a i tam rozmawiajcie.

Myślisz, że innych interesują twoje rozmowy z kolegą? Wyobraź sobie, co by się działo, jakby każdy tak rozmawiał. Wchodząc na serwer akceptujesz zasady.

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Myślisz, że innych interesują twoje rozmowy z kolegą? Wyobraź sobie, co by się działo, jakby każdy tak rozmawiał. Wchodząc na serwer akceptujesz zasady.

Nie wiem, czy wyrażam się niedostatecznie jasno, ale miałem na myśli dodanie chatu lokalnego i globalnego, aby właśnie była możliwość pisania z kolegą bez zbędnych komend.

And i ain't gonna lose
'

b234x60.jpg

Opublikowano

Nie wiem, czy wyrażam się niedostatecznie jasno, ale miałem na myśli dodanie chatu lokalnego i globalnego, aby właśnie była możliwość pisania z kolegą bez zbędnych komend.

Inni nie mają problemu z dopisaniem dwóch znaków:

"/r"

Opublikowano

Serwer bardzo fajny ale Administracja nie pomaga nie zwraca wogóle uwagi na to co się do nich pisze, poprostu nic nie robią tylko dają muta. Jestem ciekawy dlaczego czy niechce im się odpowiadać nie znają odpowiedzi a może mają wszystkich w dupie, Gdyby była lepsza adminnistracja to serwer byłby napewno lepszy. Admin ma pomagać bo od tego jest rozumiem że jest czasami zajęty ale on zamiast napisać "czekaj" pisze /mute nick i tyle

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

blad i blad

p.s. prosze o podanie powodu i unmuta

invitebanner.png

Zapraszam do gry

Opublikowano

dostałem muta na czacie ponieważ 4 razy i to nie pod rząd zapytałem bo właśnie zaczołem grać gdzie można zobaczyć crafting. Tutaj chciałbym podziękować graczom którzy odpowiedzieli oraz adminowi za muta na stałe

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dostałem muta na czacie ponieważ 4 razy i to nie pod rząd zapytałem bo właśnie zaczołem grać gdzie można zobaczyć crafting. Tutaj chciałbym podziękować graczom którzy odpowiedzieli oraz adminowi za muta na stałe

ja o to samo sie pytalem

invitebanner.png

Zapraszam do gry

Opublikowano

Chciałem sobie zagrać w mc bo dawno mnie tam nie było, jednak nie wszedłem na serwer i mam bana. Zrób coś z tym lepiej bo to nie wróży dobrze dla serwera. A nie mam zamiaru wchodzić na wasze forum przez wasz błąd. Pozdrawiam.

Opublikowano

Powiem Ze Kiedys Serv Byl Najlepszy Ale Teraz Takie Gowno Ze Szkoda Mowic Pvp off Cala Mapa Jest z Jakis Domow 5x5. Nie Polecam !!!!

Opublikowano

kurde napisalem na czacie (jest admin ??) i dostalem mute nie dosc ze mam mute to jeszcze admin wylazl i nikt mnie nie moze unmuta dac prosze o UNMUTA !!!!

Opublikowano

Chciałem sobie zagrać w mc bo dawno mnie tam nie było, jednak nie wszedłem na serwer i mam bana. Zrób coś z tym lepiej bo to nie wróży dobrze dla serwera. A nie mam zamiaru wchodzić na wasze forum przez wasz błąd. Pozdrawiam.

Bez nicku i IP nie mogę nic zrobić, prawdopodobnie załapałeś się w zbanowany zakres

Serwer bardzo fajny ale Administracja nie pomaga nie zwraca wogóle uwagi na to co się do nich pisze, poprostu nic nie robią tylko dają muta. Jestem ciekawy dlaczego czy niechce im się odpowiadać nie znają odpowiedzi a może mają wszystkich w dupie, Gdyby była lepsza adminnistracja to serwer byłby napewno lepszy. Admin ma pomagać bo od tego jest rozumiem że jest czasami zajęty ale on zamiast napisać "czekaj" pisze /mute nick i tyle

blad i blad

p.s. prosze o podanie powodu i unmuta

Moze dlatego, ze pytania na ktore odpowiedzi zawiera REGULAMIN, traktowane są jako spam?

Poza tym, do administracji nie zwracamy się na chacie ogólnym.

Opublikowano

Zupdatowaliśmy właśnie redpowera, aby wejść potrzebny jest launcher:

http://idiamonds.sytes.net/iDiamonds_launcher.jar

Nie jest to własny klient, ale pobierze i zainstaluje on mody do już istniejącego - wykryje też kolejne update'y

Plik iDiamonds_launcher.jar pobieramy do dowolnego folderu i odpalamy przez javę, dwuklik wystarczy

waży zaledwie 40kB, skan można znaleźć tutaj:

https://www.virustotal.com/file/168e2b47a0fc0d7c063ff8c7e0ce34856036260278c0871ece49b46547a9fcb6/analysis/1338321511/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...