Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zrobione

Spoko ale weś jeszcze mnie unregisteruj bo mam konto premium mc i jakaś ciota sie podszywała podemnie.

Z góry THX.

28iqbuu.png

1020 30 40 50 60 70 80 90100...

Opublikowano

Spoko ale weś jeszcze mnie unregisteruj bo mam konto premium mc i jakaś ciota sie podszywała podemnie.

Z góry THX.

OK

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Server polecam Grałem tam od początku do restartu mapy narazie nie gram bo szukam osoby do grania tam ze mną chętni pisać GG:20388500

Opublikowano

Server Dupny. HqSparx Najgłupszy dzieciak jaki może być, a udaje że jest bogiem.

Dostaje się bany za nic.

Laggi nieziemskie

Powiem tak:

Napoczatku sie wam spodoba , ale jak juz wam sie spodoba, to dostaniecie bana za to ze Headamina swedza jaja.

Opublikowano

Lagi? Ja ich nie mam, a to że masz neta z dupy to nie wina serwera. Banów się nie dostaje za nic, taki wldk gra od listopada i jakoś nigdy nie dostał. Ja osobiście gram od początku ferii (pierwszy dzień) i również nie dostałem bana.A co do sparxa - głupi to on nie jest, zna się na tym co robi i to widać, nie daje sobie wchodzić na głowę.

PS. Ale post to naprawdę ładnie napisałeś, nawet się nie postarałeś o estetykę tych twoich wypocin...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Lagi? Ja ich nie mam, a to że masz neta z dupy to nie wina serwera. Banów się nie dostaje za nic, taki wldk gra od listopada i jakoś nigdy nie dostał. Ja osobiście gram od początku ferii (pierwszy dzień) i również nie dostałem bana.A co do sparxa - głupi to on nie jest, zna się na tym co robi i to widać, nie daje sobie wchodzić na głowę.

PS. Ale post to naprawdę ładnie napisałeś, nawet się nie postarałeś o estetykę tych twoich wypocin...

Laguje przy 60 osobach że aż strach!Maszyny takie przymulone że szkoda gadać.Mi już wlepili bana na IP (za nic), ale sparx odbanował po wpisie na forum.A tak to jest dobrze.

461151420292002410470.png
Opublikowano

serw taki se ciogle hq daje bany bany za free ide sobie ide ide a tu nagle ban ip.... i nie pisze za co

Permbana masz już u nas od kilku miesięcy, za wykorzystywanie bugów, więc o co chodzi? Nie potrzebujemy biedoty umysłowej na serwerze.

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Serwer bardzo dobry! Ogarnięty Team, nie ma problemów, zaś część osób piszących tutaj to pisały np. "DAJCIE DIAMENTY OKRADLI MNIE!" po mimo wielu próśb graczy o ogarnięcie Caps locka była odpowiedź "JESTES U MNIE IGNORED DEBILU".

Niektóre osoby wykorzystały też buga i teraz płaczą, że mają bana.

Banowane są osoby które po prostu napiszą bezsensowną rzecz na czacie jak np. "Jem zupe hahahhehehaha" ten ban trwa ok. 1 minuta - 24h [z tego co zauważyłem]

Jak mówiłem serwer bardzo dobry [za słabe określenie wiem].

Administracja jest fer dla was jeżeli wy jesteście dla nich fer i tak nic się wam tu nie należy bo nie opłacacie tego serwera!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...