Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja przez chyba 2 miesiące mojej gry na serwerze ani razu nie straciłem eq. No, raz straciłem set quantum, ale to przez buga z authme i industrialem (rozładowane itemy po zalogowaniu).

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Serwer bardzo polecam. Grałem na nim w marcu. Okradli mnie przez moją naiwność, ale jest łatwo się odbudować. Poza tym jednym z kilku rzeczy, które mnie tam denerwowały to zdupiony chat i jedyne słowa admina, że HeroChat i inne go nie satysfakcjonują. Nie wiem czy dalej istnieje bug, który pozwala każdego okraść (Sockrates mnie szkolił), ale gra była bardzo ciekawa.

A! I jeszcze strasznie okrojony RedPower2 - nie można zrobić ani fabryki cobble, ani śniegu. -Ale cóż, ponoć maszyna za słaba - proponowałbym umożliwić robienie podwójnych fabryk kamienia i sprawić, by bałwany dawał śnieg możliwy do zebrania łopatą, jak i BlockBreakerem.

Peace.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy jakie ip serwa?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!

yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy zainstaluj paczkę z modami

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

ahh widze ze nowa mapa, dawno mnie nie było bo nie było 1.2.5 ;<

no cóż... trzeba zacząć od nowa ;-)

<>

Opublikowano

Sciągłem Paczkę z modami wypakowalem wrzuciłem do minecraft. wchodze w minecrafta włączam serv i wyskakuje ze mam bana co zrobic nie grałem nigdy na tym serv a mam bana na ip Nick PatrykooS

Opublikowano

Sciągłem Paczkę z modami wypakowalem wrzuciłem do minecraft. wchodze w minecrafta włączam serv i wyskakuje ze mam bana co zrobic nie grałem nigdy na tym serv a mam bana na ip Nick PatrykooS

zrobione

ps. budowla jednego z naszych graczy, troche sie zdziwilem jak to zobaczylem :G

CqQcI.jpg

Opublikowano

Pozdro dla HQ zbanował mnie za to że napisałem

dlaczego ban?

na 2h

bo zbanował odrazu nowego gracza ...

ADMIN JESTEŚ PIERDOLNIĘTY TYLE CI POWIEM ....

bez powodu ban .........

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Pobralem paczkę wszystko ladnie rozpakowalem zamienilem wbijam na serwer IP ban ( wtf? ) mój nick Eximo

@edit

Ok dziala.

Opublikowano

Pozdro dla HQ zbanował mnie za to że napisałem

dlaczego ban?

na 2h

bo zbanował odrazu nowego gracza ...

ADMIN JESTEŚ PIERDOLNIĘTY TYLE CI POWIEM ....

bez powodu ban .........

za bycie neosem, hehe

Opublikowano

Też nie mam pojęcia dlaczego amini są tak głupi jak można banować kogoś za muzykę czy coś wchodzi mój kolega na serwer ts3 słucha muzyki jakiegoś techno~~ haha bo miał imprezę i po 1 minucie ban od amina który nie podał powodu . Po czym ja dostałem też bez powodu na ts3 a później na serwer . ???????? I w opisie podał powód brak . Bez sens .

Opublikowano

Też nie mam pojęcia dlaczego amini są tak głupi jak można banować kogoś za muzykę czy coś wchodzi mój kolega na serwer ts3 słucha muzyki jakiegoś techno~~ haha bo miał imprezę i po 1 minucie ban od amina który nie podał powodu . Po czym ja dostałem też bez powodu na ts3 a później na serwer . ???????? I w opisie podał powód brak . Bez sens .

Skoro inni proszą cię o wyłączenie muzyki, a jesteś na kanale publicznym, to chyba należało by to zrobić, nie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...