Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wracaj więc na swoją kopię, a nikt bana za free nie dostał

Mój kolega dostał ... Koles banowal z 3 ludzi on sie spytal czy umie tylko banowac za nic. I ban perm i nie chce dac UB... Ja rozumiem na 5 min ale perm...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

minecraft_logo.png

Opublikowano

Nadal macie VIP'y - nic wam nie zabrałem.

Problem jest taki, że nie posiadając gry nie macie prawa w nią grać.

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Skoro twoim zdaniem nie mamy gry to jak w nią gramy?? Twoim zdaniem nie mamy prawa w nią grać. A co ty jesteś policjant że nam chcesz zabrać to prawo?? Nie wiem kto ma prawo zabrać nam to prawo. Na pewno nie ty. To ty jesteś największym neosem z nas wszystkich. Gracz który ma premium uważa się za lepszych. Pfff. Dostał kaśe od mamy i się cieszy

9185.jpg

Everybody hates me now, do fucked it...

Opublikowano

@hq, prawniku, mamy prawo w nią grać "Art. 278 § 2 kk.", zwłaszcza, że właściciel publicznie pochlebiał "piraceniu", mówiąc o nim, jak o rozgłośni. btw.

Przede wszystkim nabywca praw autorskich i twórca programu. To są te podmioty, które w pierwszej kolejności należy badać czy tej zgody nie wyraziły. W takich przypadkach należy uważnie czytać wszelkie umowy licencyjne.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

W takim razie pokaż mi, gdzie Notch zezwala na piracenie jego gry

Skoro twoim zdaniem nie mamy gry to jak w nią gramy?? Twoim zdaniem nie mamy prawa w nią grać. A co ty jesteś policjant że nam chcesz zabrać to prawo?? Nie wiem kto ma prawo zabrać nam to prawo. Na pewno nie ty. To ty jesteś największym neosem z nas wszystkich. Gracz który ma premium uważa się za lepszych. Pfff. Dostał kaśe od mamy i się cieszy

Od mamy;3 nie dostaje już pieniędzy kilka ładnych lat.

Ciesze się, że ludzie tacy jak wy, nie mają już wstępu na serwer. Atmosfera na serwerze zupełnie się zmieniła, a neosy dupa cicho!

Opublikowano

Dobra, już ogar. Twój serw nic mi do tego. Tylko uczciwie by było gdybyś zrobił wl na czas trwania vipów. Choć powiesz swój standart że nie mają premium to nie mają prawa grać. Rozumiem to są twoje poglądy. Ale tak by byó uczciwie, ale ty i tak powiesz że my nie jesteśmy uczciwi bo mam no-premium. To, tyle. Ogólnie serw był spoko. Tylko zaparz sb jakąś meliskę łyknij tabletki na uspokojnie i będzie git.

9185.jpg

Everybody hates me now, do fucked it...

Opublikowano

Gralo sie nawet fajnie, dla przyszlych graczy 2 ss z czatu.

Moze dzieki takiemu zachowaniu byl jakis pozadek na serwerze, z reszta sami ocenicie.

20120510112424.png

20120506171752.png

Na serwerach mozna mnie znalezc pod nickiem:

- Husam

- HusamPL

Opublikowano

Gralo sie nawet fajnie, dla przyszlych graczy 2 ss z czatu.

Moze dzieki takiemu zachowaniu byl jakis pozadek na serwerze, z reszta sami ocenicie.

Wklej jeszcze wcześniejszą historię z chatu

Opublikowano

Co do drugiego ss - tutaj jest normalne zachowanie, dzięki temu utrzymuje się porządek na serwerze. Ja już niestety nie mogę grać (i tak nie grałem już, trololololo) na serwerze z uwagi na to, że nie mam premium, więc nie mogłem zobaczyć reakcji sparxa na drugim screenie, jednak sądzę że była ona uzasadniona.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wklej jeszcze wcześniejszą historię z chatu

Wcześniejsza rozmowa ni jest potrzebna. W tych fragmentach pokazałeś że to ty jesteś dzieciakiem a nie inni. Niestety ten serwer niedługo będzie chylił się ku końcowi.

Opublikowano

Wcześniejsza rozmowa ni jest potrzebna. W tych fragmentach pokazałeś że to ty jesteś dzieciakiem a nie inni. Niestety ten serwer niedługo będzie chylił się ku końcowi.

Dzieciarnia powtarza to praktycznie od początku istnienia serwera, jak widać mamy się dobrze - ale dzięki za troskę!

A jeżeli ktoś olewa regulamin - nie będe go prosił o jego przeczytanie

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Banują za to ze kradniesz itemy z niezabezpieczonych skrzynek...

(A dokładniej nazwane przez (tak zwanego) hqSparx'a "Wykorzystywanie bugów".)

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Banują za to ze kradniesz itemy z niezabezpieczonych skrzynek...

(A dokładniej nazwane przez (tak zwanego) hqSparx'a "Wykorzystywanie bugów".)

Niszczysz ludziom budowle, wypompowujesz itemy z zabezpieczonych skrzynek, olewasz regulamin. Czego oczekiwałeś, jak nie bana?

Opublikowano

Grałem na serwerze jakiś okres czasu i mogę powiedzieć, że sparx zachowuje się jak dwunastolatek. Zaraz napisze, że sam mam tyle albo ''dzieciarnia''. Cóż "Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem". Żegnam.

PS. Co do tych dwóch screenów wyżej: gdyby nie MPC na serwerze miałbyś 15 osób.

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...