Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak zawsze: w momencie, w którym będą dostępne stabilne wersje modów, które nie zepsują rozgrywki

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co ty nie powiesz? admin ma 12 lat. Zbanował typków za to że na ts powiedzieli ze jest dzieciakiem ;] A wczoraj dobra fazę miał bo wbij na konsoli pisał słowa na k..... itp. I że jego server anonymous hackneli. Inna sprawa że nawet ci nie odpisze ale to już inna.

Opublikowano

No to chciałbym wymienić kilka zdań o serwerze.

1. hqSparx Prosi na serwerze ludzi o odświeżanie publikacji ... ( - )

2. Administrator nie potrafi pogodzić się z prawdą ... ( - )

3. Administrator banuje bez powodu ... *wczoraj dostałem bana i to nie jeden raz* ( - )

4. Administrator ma góra 12 lat ... skąd to wiem ? Jego e-mail tak mówi ... ( - )

5. Administrator spamuje ... *wczoraj spamował z 30 minut tekstem "halo"* ( - )

6. Administrator nie liczy się ze zdaniem innych graczy , totalnie ich olewa ... ( - )

7. Serwer jest strasznie obciążony ... maszyny strasznie "lagują" ( - )

Więcej spraw ... szkoda pisać. Po prostu tandeta ... *moje stare posty na tej publikacji były na prośbę hqSparxa , aby zrobić "refresh" danego tematu ...*

Jednym słowem ... tandeta !

@edit Zapomniałem dodać , iż serwer jest ograniczony ... hqSparx nie chce "zatrudnić" żadnego "pomocnika" bo jest egoistycznym samolubem ... nie potrafi prowadzić serwera , ale i też nie chce , żeby prowadził z nim go ktoś inny. *banita* - banita jest w porządku *jest pomocnikiem* ale wchodzi raz na ruski rok ...

Opublikowano

Nie, Sparx nigdy nie prosił mnie o refresh. Robię to, bo:

1. Serwer mi się podoba.

2. Na necie często mi się nudzi.

3. Temat często schodzi na dół.

Jeszcze nie tak dawno serwer Ci się podobał, czemu nagle zmieniłeś zdanie? Mnie Sparx nie banował jeszcze, nie miał powodu...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Sparx nie usunął i nie usunie buildcraft, mówił tylko o rozmowie z właścicielem ruskiego serwera z której się dowiedział, że po usunięciu buildcrafta serwer działa pod dużo mniejszym obciążeniem.

Toolbox - tego nie rozumiem [nie rozumiem dlaczego usunął to sparx]

A nazwanie admina dzieckiem - obraza, a jak wiesz, ta jest niedozwolona.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up No dokładnie ... czasem dało się z nim pogadać , jak z człowiekiem ... a na drugi dzień ma taki odpał , że banuje wszystkich za bzdety. No co poradzić ... życie i tyle.

Opublikowano

Egzekuter ma 8 lat a nie 12. Serwer opłaca jego tato xale. To rodzinka trolli. A i sparx jest płci przeciwnej niż myślisz. Z trollem nie da się jak z człowiekiem, tu trzeba sposobu. Co do tego zgadzania i nie zgadzania się z ludźmi czy też ich słuchania, serwer jest prywatny. Co to oznacza? To, że jeśli pyta się o zdanie graczy to tylko jego dobra wola. Nie ma obowiązku tego robić. A jeśli admin banuje za nazwanie go dzieckiem to coś z nim nie teges bo każdy de facto jest czyimś dzieckiem :E

YOU MUST DIE

- Ganon, Koridai

Opublikowano

Zgadzam sie z PanemEndermanem

Grałem tam z kilka tyg.

Miałem juz prawie cała elektrownie.

Poprosilem Spaxa o pomoc, gdy zabraklo mi cuboida , z 3 klocki w prawo

A on Nie! Ban i ma to w piiiiiiiiiiiiiiip!

Bo on tak ma i bedzie mieć.

Zadługo i za dużo osob juz wchodzi na jego serwer.

Tak zwana szajba mu odbija !

Opublikowano

Za co mam bana jak na serwererze mnie nie było ?! Nick: EaGe18

28iqbuu.png

1020 30 40 50 60 70 80 90100...

Opublikowano

NIE POLECAM

SERWER jest dziecinny Admin to dzieciak ma 13 lat...

banuje ludzi za free.. najpierw robi tak

ktos prosi o gamemoda 1. daje on i banuje za free NIE POLECAM!!!

Opublikowano

NIE POLECAM

SERWER jest dziecinny Admin to dzieciak ma 13 lat...

banuje ludzi za free.. najpierw robi tak

ktos prosi o gamemoda 1. daje on i banuje za free NIE POLECAM!!!

Nikt nie prosił o gamemoda: dostałeś go przez mój błąd (zmiana pluginu), po czym zacząłeś rozrzucać kolegom diaxowe bloczki.

i tak przy okazji, cytuję regulamin:

a) Każda prośba admina o przedmioty, teleport, zmianę trybu gry lub pory dnia będzie karana.

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...