Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

hq wiem ze dajesz graczom itemy za to ze reklamujesz serw i piszom tak a ty masz 9 lat więc się nie odzywaj mało inteligentna osobo

haha : D

datassjizzpants.jpg

nie, nie dostaniesz unbana

serwer już działa: BC padł, jakiś rzadki wyjątek

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

hq hq nie chce twojego durne go serwa szkoda czasu wole more crafta

lepzy

to czemu ciągle płaczesz?

Opublikowano

Mam problem, poleciłem koledze ten serwer. Miał ze mną grać ale niemoże wbić ponieważ ma bana na ip "Twoje ip zostało zbanowane". Nawet na serwie ani raz nie był więc możecie mi to wytłumaczyć za co ma bana ?

Opublikowano

Mam problem, poleciłem koledze ten serwer. Miał ze mną grać ale niemoże wbić ponieważ ma bana na ip "Twoje ip zostało zbanowane". Nawet na serwie ani raz nie był więc możecie mi to wytłumaczyć za co ma bana ?

Ban zakresu, niech poda nick i IP

Opublikowano

Straszne lagi bana dostałem nie wiem za co nie polecam!

Przecież nie było cię na serwerze?

A:

1334316836-clip-50kb.jpg?nocache=1

Permbanowałbym jak psa

Opublikowano

Straszne lagi bana dostałem nie wiem za co nie polecam!

Lagów nie ma. Są natomiast spowolnienia maszyn , przy dużych ilościach graczy na serwerze. Dla czego ? A no i dla tego , że im więcej osób

gra obecnie na serwerze , tym więcej RAM zżerają. Serwer ma za mało RAM jak na takie modyfikacje , ale i tak warto pograć.

Opublikowano

Nie wiem czy grać na tym serwerze dalej ponieważ dostałem bana za nic albo nie wiem za co!!!

Gram sobie od dania 13.04.2012 roku a dania 15.04.2012 wchodzi na serwer o godzinie 7.30 i pisze twoje konto zostało zbanowane na ip wiec (Miły właścicielu serwera od banuj mnie lub powiedz za co dostałem tego bana ponieważ nic złego nie zrobiłem).

Zrobię edita i powiem czy polecam serwer czy nie !!!!!

Nick w grze: Cerro583

Opublikowano

Nie wiem czy grać na tym serwerze dalej ponieważ dostałem bana za nic albo nie wiem za co!!!

Gram sobie od dania 13.04.2012 roku a dania 15.04.2012 wchodzi na serwer o godzinie 7.30 i pisze twoje konto zostało zbanowane na ip wiec (Miły właścicielu serwera od banuj mnie lub powiedz za co dostałem tego bana ponieważ nic złego nie zrobiłem).

Zrobię edita i powiem czy polecam serwer czy nie !!!!!

Nick w grze: Cerro583

Pewnie zmieniło ci się IP na takie, które należało do zbanowanego zakresu - spróbuj teraz wejść, dodałem wyjątek na nick

Opublikowano

serwer bardzo fajny ale po 2h znudzi wam sie bo wszystko znajdziecie w 1 miejscu diaxy rubiny itp.. wiec nie ma tutaj trudnosci a o to chodzi w minecaft

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...