Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up5 Umiesz czytać ze zrozumieniem? Wątpię. Właśnie powiedziałeś [tak to można zrozumieć przez 90% osób] "Serwer jest lepszy bez ciebie". Sprawdzałeś tunele hmmmm...? Czyli latałeś po mapie i sprawdzałeś te "1000 500 100 900" dziur tak?

Dzieciarnia? Hmmm... Taki niby grzeczny, a jednak obraza która nie jest na tym forum tolerowana. True Story.

Dobra zrobiliście serwer premium, ale czy ja się tego czepiam?! Nie.

Naucz się czytać ze zrozumieniem, tak samo z czytaniem, bo ni składu ni ładu. Nie wiadomo o co ci chodzi.

Odnośnie oceny ludzi, to masakra. Oceniasz osoby w stylu "on mi sie nie podoba, to jest neos i dziecko!". Bez sensu nie poznałeś osoby to oceniasz. Skoro wszyscy to dzieciarnia to po co robiłeś serwer, żeby się żalić?!

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

WFT ?! MI cały czas pisze że nie znajduje minecrafta i przenosi mnie do strony minecraft.net

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

Opublikowano

WFT ?! MI cały czas pisze że nie znajduje minecrafta i przenosi mnie do strony minecraft.net

Nie masz zainstalowanego oryginalnego minecrafta

Ciągle wyskakuje mi, ze nie mozna pobrac minecraft.exe wtf?

(mam premium)

Widocznie jest jakiś problem z ich stroną, ale modpack powinien się mimo to zainstalować.

Spróbuj odpalić minecrafta tak jak robiłeś to wcześniej

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Znawca
Opublikowano

OMG.. CZEMU DLA PREMIUM ?!

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Opublikowano

Serwer został właśnie zaktualizowany, lista zmian jest całkiem spora:

• Nowy addon „Nuclear Control” – lepsza kontrola reaktorów, alarmy, termometry.

• Nowy mod „InvTweaks” – automatyczne sortowanie ekwipunku i skrzyń (domyślnie środkowy przycisk myszy)

• Nowy mod „Transformers” – dodaje elektryczne silniki i pozwala na zamianę energii między IC a BC. Zastąpi Power Converters, z którego itemy będą refundowane przy spawnie.

• Dodany mod pozwalający słuchać radia w grze (planujemy postawić klub przy spawnie ;3)

• Zamiana „CraftGuide” na „Not Enough Items” (lepsze wyszukiwanie, dostęp podczas craftingu). Aby zobaczyć przepis po prostu kliknij wybrany item na liście.

• Nowa wersja IndustrialCraft’a: 1.97

• Nowa wersja Railcraft’a: 5.3.3

• Dźwięki z IndustrialCraft’a zostały włączone – nie powodują już lagów.

Launcher powinien automatycznie pobrać potrzebne pliki. Zapraszamy!

OMG.. CZEMU DLA PREMIUM ?!

Bo nie ma takich krzykaczy jak ty ;3

Opublikowano

Nie wiem czemu ci wyskakuje - po prostu odpal minecrafta, albo wrzuć go do folderu z launcherem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...