Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ojj widze, że sporo dzieci tutaj mamy....

Przedstawię Wam parę spraw...

1) PVP - Sporo osób ma pretensje, że pvp na serverze jest wyłączone. Przemyślcie to tak: Wchodzi na server nowy gracz. Idzie do kopalni, zbiera surowce itd. Chce poprosić o cuboida, a tu za plecami ktoś w nano secie go zabija... Najczęściej takie coś by się kończyło odejściem tego nowego gracza. WIadomo, że industrial dodaje nam nowe, ciekawe bronie/zbroje, ale to jednak do walk na arenie. Jednak server jest nastawiony pod FB, a nie surwiwal, więc PvP zniszyczyło by rozgrywkę.

2) Administracja - Jak już Sparx wielokrotnie powtarzał... Administracja nie odpowiada na pytania, na które odpowiedzi znajdziecie w regulaminie. Administrator wchodzi na server nie po to, żeby każdy mógł sobie z nim pogadać, tylko wykonać swoje zadania. Sporo osób mówi, że nie dają cuboidów, nie niosą pomocy itd... Ale od proszenia o pomoc, czy cuboida nie jest główny chat, tylko komenda /modreq. (wystarczy przeczytać tych kilka linijek regulaminu i już wszystko jasne !

3) "bezpodstawne" mute... Tak jak wyżej... Znajomość regulaminu. Pytasz o coś, na co odpowiedź jest w regulaminie? - mute! To jest spam. Nie można sobie przy takiej ilości graczy pozwolić na to, żeby spam się rozwijał...

4) Ostatnia sprawa - Ocenianie adminów na publicznym forum itd... Najczęściej robicie takie coś, nawet nie widząc o jakiej osobie mówicie. Jeśli macie jakieś problemy do adminów, to wejdźcie na tego TS, i porozmawiajcie. To nic strasznego... Lepiej z kimś pogadać i przemyśleć, zanim coś się napisze publicznie.

No i na koniec moja subiektywna ocena... Ogólnie ostatnio w chodzi dużo nieogarniętych (w zachowaniu i słownictwie) graczy, ale jednak i tak przeważają już w miarę doświadczeni, pomocni i mili gracze. Administracja podchodzi do servera profesjonalnie. No i w sumie to chyba na tyle. Server oceniam na 5-, więc powodzenia w dalszym rozwoju.

/Riaz

Opublikowano

Witam Pana hqSparx'a . Moje pytanie brzmi następująco :

Grałem na tym serwerze ok. w listopadzie lub w grudniu - po czym odeszłem z serwera jak i przestałem grać w minecrafta ( przerwa ) .

Teraz wróciłem do niego i znowu znudziła mi się normalna rozgrywka przypominając sobie o waszej zaje*istej serwerowni ,) ( żeby nie było nie podlizuje się ... ^^ )

Więc instaluję najnowszego laungera i wchodze na serwer a tu komunikat :

Przepraszamy, twoje IP jest zbanowane. idiamonds.sytes.net

Nie miałem żadnego przewinienia jak i na chacie ( bo nic nie pisałem ) ani na stronie www.

Więc proszę o odbanowanie mnie lub o sprawdzenie co zaszło.

Dziękuję oraz Pozdrawiam - MiKuSxD

Opublikowano

Witam Pana hqSparx'a . Moje pytanie brzmi następująco :

Grałem na tym serwerze ok. w listopadzie lub w grudniu - po czym odeszłem z serwera jak i przestałem grać w minecrafta ( przerwa ) .

Teraz wróciłem do niego i znowu znudziła mi się normalna rozgrywka przypominając sobie o waszej zaje*istej serwerowni ,) ( żeby nie było nie podlizuje się ... ^^ )

Więc instaluję najnowszego laungera i wchodze na serwer a tu komunikat :

Przepraszamy, twoje IP jest zbanowane. idiamonds.sytes.net

Nie miałem żadnego przewinienia jak i na chacie ( bo nic nie pisałem ) ani na stronie www.

Więc proszę o odbanowanie mnie lub o sprawdzenie co zaszło.

Dziękuję oraz Pozdrawiam - MiKuSxD

To może podaj IP, mam się domyślać?

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

bupe

Nie polecam serwera ... Bezpodstawny ban na ts3 ...

w bonusie do tego na serwerze, nie lubimy buggerów i złodziei

Opublikowano

No ja mam taki problem odpalam mine'a przez launchera i pisze ,,Nie znaleziono launchera. Proszę umieścic plik minecraft.exe tym samym folderze co updater'' O co chodzi?

9185.jpg

Everybody hates me now, do fucked it...

Opublikowano

No ja mam taki problem odpalam mine'a przez launchera i pisze ,,Nie znaleziono launchera. Proszę umieścic plik minecraft.exe tym samym folderze co updater'' O co chodzi?

Możesz odpalić minecraft'a po swojemu, albo wrzucić do tego samego folderu launcher

PS. Serwer od teraz jest tylko dla posiadaczy gry, powinno to poprawić nieco atmosferę.

Opublikowano

Hah, a więc tak: pomysł na server zaje*****, ale administracja do wymiany. Powiesz cokolwiek co im sie nie spodoba dostajesz mute lub bana na 1h... Poprostu żałosne. Nie liczą sie ze zdaniem innych graczy. Przez to odradzam granie na tym serwerze.

"Kiedyś usłyszałem jedną bardzo mądrą rzecz, że na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."

~Słoń

Opublikowano

widzę że wprowadził premium po to żeby oszukać wszystkich super vipow i vipow co nie mieli PREMIUM

NIE POLECAM GRE GDZIE ADMINISTRACJA KRADNIE WASZE PIENIĄDZE NIE LICZY SIĘ Z TYM ŻE KUPIŁEŚ VIPA,,,,

rageguydajdiaxa.png

Opublikowano

Gratuluję 9 graczy i oszukania vipów

9185.jpg

Everybody hates me now, do fucked it...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...