Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś w nocy nastąpi regeneracja mapy, wkrótce zostanie też zainstalowany Railcraft -

Zapraszamy!

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przez tydzień nie będę refreżował (zielona szkoła) więc refreżuje dzisiaj 2 razy, bo i tak to nie jest double post.

Szkoda że serwer nie jest non-premium, bo z tego co widzę to jest to najlepszy serwer z modami w Polsce :/ sprawdzałem już sporo serwerów...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dlaczego mi pisze prosimy najpierw zaistalowac gre! ale ja kur mam zasitalowana gre !

Masz grę w folderze %appdata%/.minecraft?

Opublikowano

Tak gre mam na pulpicie ten plik ktory trzeba pobrac tez mam na puplicie odpalam go i pisze ze musze pobrac gre...

A mozesz mi podac ip?

Minecraft mam pirata sp to co zrobic zeby mi dzialalo?

To jak to wszystko i jakiego minecraft pobrac i co jak zaistalowac?

Opublikowano

Tak gre mam na pulpicie ten plik ktory trzeba pobrac tez mam na puplicie odpalam go i pisze ze musze pobrac gre...

A mozesz mi podac ip?

Minecraft mam pirata sp to co zrobic zeby mi dzialalo?

To jak to wszystko i jakiego minecraft pobrac i co jak zaistalowac?

Nie zagrasz na piracie

Opublikowano

@up Co do ciebie się zgadzam, sparx myślał że to jakiś x-ray, w rzeczywistości był to prosty tutorial z buildcraftem w internecie. @topic Odnośnie premium, zgadzam się może to zrobić, jednakże zrobiliście to gdy niektóre osoby nie nacieszyły się premium nawet 24 godzin, a zapłaciły. Myślisz, że masz zawsze racje, jednak tak nie jest, jeżeli wiesz, że ktoś ma racje dajesz mu kick/ban którego treścią powodu jest "wykurwiaj". Wszystkich traktujesz prawie tak samo, poza lizusami, jak dzieci. Odnośnie Hermesa to się zgodze robił więcej niż ty w ciągu jednego dnia. On chociaż używał wielu komend, a nie jak ty "ban" "kick". Gdy chcieliśmy go pochwalić ty mówiłeś: "Hermes sam to na siebie bierze i robi dużo więcej dlatego go nie awansuje". Wszystko robisz na "odwal się", nie wkładasz serca w ten serwer. Stawiasz twarde zasady, dlatego gracze ciebie nie lubią, mylisz się, oni się ciebie boją.

Opublikowano

Wszystkie bany, które dałem, były za łamanie regulaminu, a w przypadku banów za x-raya sprawdzałem jeszcze tunele. Dziwnym trafem pretensje ma jedynie dzieciarnia niepotrafiąca nawet pisać po polsku. Czegóż innego można by było się spodziewać po MPC ;3

Moja rada na dziś: znajdźcie sobie jakiś piracki serwer, najlepiej bez zasad, powinniście być zadowoleni.

Opublikowano

Przegięci z tym Premium... ludzie którzy mieli non-premium a mieli vipa po prostu ich okradliście.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...