Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Industrial Diamonds [Dedyk][Online mode][NO-Wl][1.2.5][96 slotów][Mody: nowe maszyny, przedmioty, złoża]

mirraseq

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 508
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

H@ to dziecko dostałem bana za napisanie do niego " Mam dom zbudowany w nim maszyny, a on mi działki nieda GZ admin" 1 min później ban na 2h i nawet nie dodał mojego kolegi do działki bo mu się nie chciało.

Opublikowano

H@ to dziecko dostałem bana za napisanie do niego " Mam dom zbudowany w nim maszyny, a on mi działki nieda GZ admin" 1 min później ban na 2h i nawet nie dodał mojego kolegi do działki bo mu się nie chciało.

Dostałeś bana, bo prośby wysyła się specjalną komendą, a ty zasrywasz nimi chata.

Już pomijam to, że admin nie jest od dodawania ci kolegów do działki, bo to możesz zrobić sam

Tak to jest jak się regulaminu nie czyta, dzieciuchu zasrany!

Wykonuję launchery/updatery na zamówienie

Opublikowano

Hah, widać że administracja ma nasrane we lbach po tym co przeczytalem..

Niestety ale was nie odwiedze ; (

Opublikowano

@kch23

1. Jak pisales to poczekaj troche, co ci da to ze szybciej dostaniesz cuboid? Ze twoj zabezpieczony prostopadloscian bedzie lepszy niz zabezpieczone prostopadlosciany innych graczy?...

2. Jak gralem na serwerze, to na spawnie byl link do regulaminu, teraz tez powinien byc.

3. Nalezy przeczytac regulamin tak czy inaczej, wiec co to za roznica czy beda komendy na /help czy w regulaminie?

4. punkt 3

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

co zrobic gdy mi wyskakuje jak proboje launcher odpali ze muze najpierw pobrac gre , ale ja to mam !

Masz grę, czy pirata?

Opublikowano

A teraz słowa od gracza który od prawie początków tu gra. Na początku serwer był zaje**sty wręcz. PvP wszędzię, ludzie normalni, piekne budowle. A teraz ? Admin ma nas za gówno, serwer zaczyna podupadać (Do hq : tak robiłam reklamy ale zgaduje że linków nie otwarłeś - pozdro ) Jedyny powód oraz minus serwera to właśnie admin. Osiadł na laurach i wszystko. Teraz się tłumaczy że nie ma czasu bo wpisuje się na jakąś liste... Dla mnie to jest kompletnie bezsensu. Serwer nadal fajny no ale admin juz przegina...nie dziwię się że reszta ekipy nie gra

GRAJ PO SWOJEMU !!! ;)

Opublikowano

A teraz słowa od gracza który od prawie początków tu gra. Na początku serwer był zaje**sty wręcz. PvP wszędzię, ludzie normalni, piekne budowle. A teraz ? Admin ma nas za gówno, serwer zaczyna podupadać (Do hq : tak robiłam reklamy ale zgaduje że linków nie otwarłeś - pozdro ) Jedyny powód oraz minus serwera to właśnie admin. Osiadł na laurach i wszystko. Teraz się tłumaczy że nie ma czasu bo wpisuje się na jakąś liste... Dla mnie to jest kompletnie bezsensu. Serwer nadal fajny no ale admin juz przegina...nie dziwię się że reszta ekipy nie gra

pokaż stópki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...