Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Metin2 od podstaw na 32 i 64 bitowym FreeBSD 8.2

Xyli

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 978
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dajcie na inny hosting pliki serwerowe bo jest na speedy.sh i trzeba miec premium prosze was, daje lajki!!@!@!

@

Trzeba pobrac by sheer&mastik czy by xyli (nie patrzylem an nazwy autorow)?

mca.png

Opublikowano

A ja mam nastepujacy problem.

Wszystko dziala jak nalezy gdy ja wchodze na gre. Lecz jesli ktos inny wywala po wybraniu postaci i wraca do okna logowania.

Serwer postawiony na Dedyku i na routerze mam otwarte porty ktore sa wymagane.

Licze na Pomoc

Opublikowano

Wszystko dziala jak nalezy gdy ja wchodze na gre. Lecz jesli ktos inny wywala po wybraniu postaci i wraca do okna logowania.

Licze na Pomoc

Spróbuj zmienić w kliencie metin2.bin na metin2.exe i wejdź.

Opublikowano

Mi też wyskakuje tej pi3rdolony log, niech ktoś powie co zrobić! Wszysciutko zrobiłem tak jak ma być, no kur** co tu nie gra.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

Opublikowano

Tamten problem UP rozwiązany, ale ehh... Mam taki problem, że jak naciskam na serwer, a potem channell i klikam "ok", żeby przejść do okna logowania to nic się nie dzieje!!! Bardzo proszę o pomoc!!!

Widziałem, że już był ten problem rozwiązany i tam ziomek podał swoje serverinfo.py, które podobno działa z nim wszystko, ale link do niego wygasł ;///. Bardzo proszę kogoś o reupload, to na stronie 16 gościu LeSSter, a ten plik, który wygasł:

http://speedy.sh/dTCU9/serverinfo.py

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Siema, wszystkie problemy UP z clientem już rozwiązałem, lecz mam problem z serwer, a mianowicie: "błąd podczas łączenia się z serwerem" i myślę na 99%, że źle mi się chyba uruchamia serwer, prz uruchamianiu serwera wykskuje to:

commonsqlhostuserpasswo.png

Bardzo proszę o pomoc, i z góry thx!!!

UnStoppable / Arkitev

Opublikowano

Chyba ze jakies pominalem port sam nie wiem.

Licze na Pomoc

Opublikowano

Mam problem kiedy wpiszę wymyślony login i hasło wyskakuje mi, że pasy są złe ale jeżeli wpiszę pasy dobre pisze zostałeś połączony z serwerem no i tak ciągle nic się nie dzieje jak to naprawić?

Opublikowano

A ja mam taki problem że nie działa mi komenda ani na porty, ani na mysql ani na rozpakowanie plików serwerowych <_< ]

Nie ja konfigurowałem wiec prosze o odp. jak to dokonfigurować

Daje Like

Opublikowano

Mam problem pong porty all zmienione gdy wchodzę w różne 3 clienty zawsze koło ch1 pisze NORM no i gdy wpiszę zle pasy wyskakuje ze zle pasy ale gdy wpisze dobre to pisze zostałeś połączony z serwerem i tak na 3 różnych clientach próbowałem również różne serwerinfo.py no i nawet różne launchery i wciąż to samo co mam zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...