Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Całe szczęście, że tylko Tobie jej brakuje :] Z całym szacunkiem dla pana Wojtka ale nie mogłem się powstrzymać :)

Czytałem na forum, że urodziny serwera zapowiadają się fantastycznie :) Jeśli czas mi pozwoli to koniecznie wpadnę na urodzinki. Następnych dwóch lat życzę i oby tak dalej panie Wojtku.

Opublikowano

@up chopie ciebie trafić na waszym ts ostatnio to graniczy z cudem :P napisz kiedy mogę wbić pogadać o pierdołach xD

Ostatnio dużo koncertuje po świecie ;), jutro mamy mamy 2 rocznicę więc bierz szkło i wpadaj :)

Opublikowano

Ostatnio dużo koncertuje po świecie ;), jutro mamy mamy 2 rocznicę więc bierz szkło i wpadaj :)

przed świętami musze wbić ci życzenia złożyć xD i Virtualnym opłatkiem się podzielić :P

Opublikowano

gdyby nie te bony 6/7 to server byl by boski a tak to zwykly shit

a jak ktos chce zaczynac to powodzenia pelno ludzi ksuje metki i wgle :x

ceny wyjebane w kosmos to nawet niema co zarabiac na psach (KM) :D kiedys to sie fajnie gralo ale gdy zobaczylem ze sa bony na klasy skaczylem :x

//nieregulaminowa sygnatura - reklama innego forum-SPIERDALAJ :)

//BR3ND- ziutek1903 :)

ziutek1903\\Istny Diabel z****li c*e palcem

Istny Diabel/// tak a co

ziutek1903\\ nic poprostu jestes z*e*any

Opublikowano

gdyby nie te bony 6/7 to server byl by boski a tak to zwykly shit

a jak ktos chce zaczynac to powodzenia pelno ludzi ksuje metki i wgle :x

ceny wyjebane w kosmos to nawet niema co zarabiac na psach (KM) :D kiedys to sie fajnie gralo ale gdy zobaczylem ze sa bony na klasy skaczylem :x

Porażka piszesz że grasz na KM i poradzić sobie nie możesz :D no cóż być może pomyślimy nad dorzuceniem channel`a intellectual disability

Opublikowano

2 Urodziny Serwera

VirtualMT2

To już drugi rok w którym mamy przyjemość

gościć Was graczy VirtualMT2 na naszym jednym z najepszych serwerów w Polsce.

Z tej okazji Team VirtualMt2 organizuje mix eventów na serwerze.

Więcej na naszym Forum w dziale Ogłoszenia !

xxx

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Witam. :) Na wstępie napiszę że zapraszam wszystkich do zabawy bo naprawdę warto. :) Evencików dziś było że hoho. ^^ Uczestników 580 + :P Ktoś tam pisał czy gra ponad 2k na serio więc napiszę że na 100 % tyle gra. :)

Kilka propo do Admina. ; p

Pisałem Ci na forum ale tu też napisze żeby było naprawione na faście ;d

- Pieczęcie wierzchowców ( 25 % średnich itp ) nic nie dają ;d

- Usuwanie postaci- nie działa ( wpisuje poprawny kod) :D

- " Mini " PET przy wbijaniu na konia i schodzeniu odejmuję 50k hp oraz przy skilach : krycie się + zasadzka , szarza i pkt statystyk oraz skili.

- bossy w atl v1,2,3,4,5 ( smok,gienek) Gienka biłem kilka dni temu po 50k prawie dziada ubiłem dziś już biłem po małym " tjuningu" postaci 91k i nic mu nie zabierałem z truciem. Smok jak to smok ma pierdnięcie i po 2kk wali przy buffie 175 %. : D

Coś tam jeszcze było ale dziury w glowie.

Pozdrawiam.

\\\ Pimpas. :)

Opublikowano

@UP

Jeśli chodzi o pieczęcie wierzchowców, bony z nich zostały zdjęte celowo, po postu czekają na lepsze czasy tak że do momentu wprowadzenia kompletu tych wierzchowców te dotychczasowe służą tylko jako efekt wizualny. Sprawa z usunięciem postaci jest dość jasna, podczas rejestracji jasno jest napisane iż wymagany jest 7 cyfrowy kod, więc jeśli nie możesz usunąć postaci prawdopodobnie Twój kod jest za krótki (napisz na nasz support zmienimy kod)

Jeśli chcesz dednąć tego smoka, zaopatrz się w boskie EQ, + misja biologa na 95 oraz 230 lvl

Opublikowano

@UP

Jeśli chodzi o pieczęcie wierzchowców, bony z nich zostały zdjęte celowo, po postu czekają na lepsze czasy tak że do momentu wprowadzenia kompletu tych wierzchowców te dotychczasowe służą tylko jako efekt wizualny. Sprawa z usunięciem postaci jest dość jasna, podczas rejestracji jasno jest napisane iż wymagany jest 7 cyfrowy kod, więc jeśli nie możesz usunąć postaci prawdopodobnie Twój kod jest za krótki (napisz na nasz support zmienimy kod)

Jeśli chcesz dednąć tego smoka, zaopatrz się w boskie EQ, + misja biologa na 95 oraz 230 lvl

Hoho ;d zanim ja tu boskie ogarne ; x Wieczorem bd na kompie to napisze na suport w sprawie tego kodu. ;d Czekam z niecerpliwością na te wierzchowce. :)

Pozdrawiam.

\\\ Pimpas.

Opublikowano

To tak. Grało się bardzo fajnie nabiłem 151 lv i buff 140lv dobre eq na expa,pvp,pet itp. Na serwie idzie zarobić tylko dropiąc nudnie kase w v2 oraz robiąc " boskie " eq. Zrezygnowałem z serwera dziś. Dlaczego. ? Kiedy chciałem ulepszyć niebiański helm. Spaliło 7 razy i straciłem na to gówno ok 6 godzin. :) 1 item a co tu robić 4x pakiet + eq exp .... Jeśli mam się modlić nad ulepszeniem 1 itema to nie dzięki. Kiedyś itemy można było robić w dt i all sb je porobili. :)

Jeśli lubisz tracić sporo czasu na gre i się męczyć nad ulepszaniem i z dziecmi na serwie takiego właśnie serwera szukasz. :) A jeśli chcesz grać dla zabawy i nie męczyć się nad 1 itemem ok 2-3 tygodni omijaj ten serwer !

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cesarski OX IV

Event w którym nagrody sięgają 1000 bryłek !!!

Serdecznie zapraszamy na nasze forum w dziale

Eventy

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Zbliżają się święta, Team VirtualMT2 już kończy przygotowania do zabawy świątecznej na której nie zabraknie Św. Mikołaja uciekającego z pełnym workiem prezentów. W najbliższym czasie pojawi się na forum serwera aktualizacja Eventu świątecznego.

sygnatura2lg.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...