Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak grałem to zarobek był z yangów na mapie metin 1 ;p teraz pewnie nic z tego ni ma xD

Jak ja gralem to zdobywalo sie szczeliwa monete i dropek w v2 i oddawanie expa na gildie
Opublikowano

Serwer cały czas przechodzi modernizacje. Staramy się wyciągnąć z silnika gry ile tylko się da :)

36 nowych ryb

20 nowych rud 

2 komplety nowych zbrojek

8 nowych broni

1 Komplet pradawnej biżuterii

nowe eventy

nowe misje biologa

Nowy system gildyjny 

i wile więcej :)

Opublikowano

Serwer cały czas przechodzi modernizacje. Staramy się wyciągnąć z silnika gry ile tylko się da :)

36 nowych ryb

20 nowych rud 

2 komplety nowych zbrojek

8 nowych broni

1 Komplet pradawnej biżuterii

nowe eventy

nowe misje biologa

Nowy system gildyjny 

i wile więcej :)

Jak dla mnie tego wszystkiego jest za dużo, można się w tym wszystkim pogubić ;d metin taki skomblikowany xD Ale fajnie, że coś się dzieje i serwer jest cały czas rozwijany. Oczywiście polecam. 

xD 

Opublikowano

Jedyny + to te aktualizacje ktore ukazuja ze na serwerze bez suorce duzo jest mozliwe. Jednak nowy gracz nie ma czym sie wybiv i jest tego za duzo

Opublikowano

Jedyny + to te aktualizacje ktore ukazuja ze na serwerze bez suorce duzo jest mozliwe. Jednak nowy gracz nie ma czym sie wybiv i jest tego za duzo

Skończ już z tym source bo jak na razie jedynie szczyt możliwości tych źródeł to powiększony handel i poziom postaci, do czego my doszliśmy kilka miesięcy temu bez posiadania źródeł.

1. Handel za bryłki
  2. Pożyczanie EQ
  3. Płynna regulacja co 1% każdego z ABSów
  4. Zmiana klasy postaci wraz z zachowaniem zgodności ekwipunku.

To tylko część możliwości naszego kernela, który z tygodnia na tydzień poszerza swoje możliwości.

Co do wybicia się na serwerze.. proste nie radzisz sobie to wybierz taki na którym dasz sobie radę. (coś jak z wyborem odpowiedniej szkoły)

Chociaż jednoznacznie z twoich postów wynika że metin cię po prostu przerasta:)

Opublikowano

@vckat hmm przerastaja mnie pixele? :c smutne :(

Niestety juz nie gram ^.^

Czy dalej rudy sa towarem ktory dobrze schodzi ze sklepow?

Pytanie do graczy.

Opublikowano

Czy mógłbym jakoś odzyskać konto? Grałem z 2/3 lata temu i pamiętam tylko login hasła i emaila 0 :<. Czy można by było jakoś odzyskać konto?

Te '' stare'' konta zostały skasowane, skoro nikt nie logował się przez kilkanaście miesięcy..

Opublikowano

Te '' stare'' konta zostały skasowane, skoro nikt nie logował się przez kilkanaście miesięcy..

Eh to lipa, nie opłaca się tutaj grać od początku :/

Opublikowano

Konta które na które nikt nie logował przez 48 miesięcy zostały usunięte z uwagi na olbrzymie rozmiary bazy (max id acoount na virtualu to 792908610)

Jeśli zależy Ci na odzyskaniu usuniętego konta to żaden problem, wystarczy się zwrócić na nasz support (dysponujemy backupami od 2010r do dnia dzisiejszego)

Opublikowano

Skończ już z tym source bo jak na razie jedynie szczyt możliwości tych źródeł to powiększony handel i poziom postaci, do czego my doszliśmy kilka miesięcy temu bez posiadania źródeł.

1. Handel za bryłki
  2. Pożyczanie EQ
  3. Płynna regulacja co 1% każdego z ABSów
  4. Zmiana klasy postaci wraz z zachowaniem zgodności ekwipunku.

To tylko część możliwości naszego kernela, który z tygodnia na tydzień poszerza swoje możliwości.

Co do wybicia się na serwerze.. proste nie radzisz sobie to wybierz taki na którym dasz sobie radę. (coś jak z wyborem odpowiedniej szkoły)

Chociaż jednoznacznie z twoich postów wynika że metin cię po prostu przerasta:)

Jeszcze się pochwal tym że w 2013 był włam na Virtuala bo zapomniałeś Wojtku o tym wspomnieć :)

A MÓWILI MI ŻE WARTO W TO GRAĆ,MÓWILI MI ŻE WARTO STĄD BRAĆ

Opublikowano

Tak opłaca się grac od początku masa eventu dla graczy do 160 leveli.

+ więcej zarobków niż to było kiedyś

Opublikowano

Powoli ale do przodu, aktualnie kończymy aktualizację i myślę że końca miesiąca udostępnimy już całkowicie zmodernizowany system gildyjny.

i jak wyrobicie sie ? :)

Srij9JT.png

Opublikowano

i jak wyrobicie sie ? :)

Jasne, już ~70% całości systemu skończone.

Jak na razie funkcjonuje maksymalny poziom gildi 255, podział na dwa rodzaje gildii (expiąca i wojenna), powyżej 20 poziomu zwiększone płatne w bryłkach skille gildyjne, możliwość wbicia powyżej 20 poziomu tylko za pomocą rozegranej wojny, max limit członków w zależności od poziomu gildi (max 780)..... i takie tam różne:)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Jasne, już ~70% całości systemu skończone.

Jak na razie funkcjonuje maksymalny poziom gildi 255, podział na dwa rodzaje gildii (expiąca i wojenna), powyżej 20 poziomu zwiększone płatne w bryłkach skille gildyjne, możliwość wbicia powyżej 20 poziomu tylko za pomocą rozegranej wojny, max limit członków w zależności od poziomu gildi (max 780)..... i takie tam różne:)

Pozdrawiam.

Tak tylko napisales do konca miesiaca a dzisiaj mamy 29 niemniej koncept swietny.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tak tylko napisales do konca miesiaca a dzisiaj mamy 29 niemniej koncept swietny.

Rzeczywiście, z tym że jest to dość poważny i jednak kontrowersyjny dla niektórych gildii projekt, więc żeby przy okazji nie strzelić sobie w kolano trzeba wypić sporo browarów żeby to ładnie poukładać w całość.

Tak czy inaczej działający projekt mamy już na testowej maszynie, teraz pozostaje tylko kwestia wprowadzenia tego na Virtual.

Opublikowano

Rzeczywiście, z tym że jest to dość poważny i jednak kontrowersyjny dla niektórych gildii projekt, więc żeby przy okazji nie strzelić sobie w kolano trzeba wypić sporo browarów żeby to ładnie poukładać w całość.

Tak czy inaczej działający projekt mamy już na testowej maszynie, teraz pozostaje tylko kwestia wprowadzenia tego n Virtual.

Gracze mieli mieszane uczucia,gdy ujrzeli cene jaka przyjdzie im zaplacic za ''oplacenie'' gildii,ktora de facto byla umowna.Abaddon pisal,że ze slabych gildii nie trzeba bedzie sie rozliczac,wiec o ile tym razem nie koloryzowal kazdy bedzie zadowolony.Osoby ktorych szczytem mozliwosci jest wyjscie z miasta,dla ktorych gildie nie sluza temu by sie pojedynkowac tylko do utrzymywania ''więzi'' z bliskimi nic na tym nie straca.(To wlasnie im nie spodobala sie propozycja dot. gildii ).

Jesli zwiekszyles limit czlonkow trzeba bedzie pomyslec o nowej mapie gildijnej :p

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...