Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

vckat jest w stanie wycisnac wiecej na obecnych plikach xD

Czyt. Technik zwany kuba. ^^

Str eq sa u was nie potrzebne bo sa schowki.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie maja source jednak ich nowosci sa tak trywialne,ze ograniczaja sie tylko do powiekszenia ilosci w stacku/zakladek w eq/zwiekszenie max lvl'a.

vckat jest w stanie wycisnac wiecej na obecnych plikach xD

Szkoda, że "nie jest w stanie" zabezpieczyć dobrze clienta przed modem i bsem na "obecnych plikach" xD Inne serwy na sourcie nie mają z tym problemów.A propos moda, to jak wiecie dziki w m1 i ogólnie chyba moby w m2 mają zwiększone hp i dmg, pewnie po co zrobić dobre zabezpieczenia jak lepiej utrudnić grę normalnym graczom?

Opublikowano

Czyt. Technik zwany kuba. ^^

Str eq sa u was nie potrzebne bo sa schowki.

Kuba należy do teamu więc jaki masz problem w tym,ze pomaga przy aktualizacjach? 

Szkoda, że "nie jest w stanie" zabezpieczyć dobrze clienta przed modem i bsem na "obecnych plikach" xD Inne serwy na sourcie nie mają z tym problemów.A propos moda, to jak wiecie dziki w m1 i ogólnie chyba moby w m2 mają zwiększone hp i dmg, pewnie po co zrobić dobre zabezpieczenia jak lepiej utrudnić grę normalnym graczom?

Jak na tą liczbe graczy cheatów jest na prawdę bardzo mało.Serwer stoi 4 lata dlatego moim zdaniem za pózno jest na radykalne zmiany dot. bs'a.Gdyby zablokował go teraz byłoby to nie fair wobec nowych graczy.Najlepiej niech zostanie tak jak jest a swoje obiekcje schowaj glęboko w kieszen.

Jeżeli uwazasz,ze serwery na source sa "nietykalne" pod względem cheatów jestes w błedzie.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dyskutujesz na temat, o którym nie masz zielonego pojęcia :)

Wiem wiem i tyle w tym temacie :).

Wiadomo kiedy powroci zamiana eq? Bo ktos cos tym wspominal

Opublikowano

Jak ida prace zwiazane z przebudowa systemu gildijnego ? :P

Powoli ale do przodu, aktualnie kończymy aktualizację i myślę że końca miesiąca udostępnimy już całkowicie zmodernizowany system gildyjny.

Opublikowano

Powoli ale do przodu, aktualnie kończymy aktualizację i myślę że końca miesiąca udostępnimy już całkowicie zmodernizowany system gildyjny.

Niepotrzebnie napaliłem sie na okolice piętnastego,czas dluzy mi sie jak cholera,jednak wiem,ze jest to powazna aktualizacja,ktora wymaga czasu.Nie chcę byc natarczywy ale interesuje mnie rowniez jak wyglada za kulisami ''pozyczanie eq''. Mozesz uznac,ze non stop dręczę Cie o to samo i domyslam sie,ze o nastepnych aktualizacjach nie bedziesz informowal nas przedpremierowo :)

* Dlaczego nie chciales ''porzyczyc '' 50b ? :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Polecacie grać na tym serwerze? 

Serwer jest stabilny, gra na nim sporo osób i co najważniejsze administracja go cały czas rozwija i się nim zajmuje. Także warto. 

xD 

Opublikowano

Niepotrzebnie napaliłem sie na okolice piętnastego,czas dluzy mi sie jak cholera,jednak wiem,ze jest to powazna aktualizacja,ktora wymaga czasu.Nie chcę byc natarczywy ale interesuje mnie rowniez jak wyglada za kulisami ''pozyczanie eq''. Mozesz uznac,ze non stop dręczę Cie o to samo i domyslam sie,ze o nastepnych aktualizacjach nie bedziesz informowal nas przedpremierowo :)

* Dlaczego nie chciales ''porzyczyc '' 50b ? :D

Jak to mówią na kaca najlepsza jest praca, co nie do końca się sprawdza tak że przerwę musieliśmy przełożyć o kilka dni.

Myślę że dziś wszystkie 244 sztuki nowych itemków poskładamy w całość i prawdopodobnie jeszcze dzisiejszej nocy udostępnimy Wam nową aktualizację.

Poważnie mówiąc trochę czasu zajęło rozwiązanie, które pozwoli zdjąć kostium ze starego systemu.

Pożyczanie jest aktualnie rozgrzebane i czeka w kolejce, myślę że zaraz po systemie gildyjnym wrócimy do tego projektu.

Jakich xzqz bryłek ?

Opublikowano

Kiedyś wrzucę na naszym forum więcej takich ssów:)

Co do dzisiejszej aktualizacji to poniżej krótkie info od Kuby odnośnie nowych rud i zasad przebywania na dungeonie.

virtual_1416145951__2.png

Podczas najbliższej przerwy technicznej na serwerze pojawi się całkowicie odświeżona mapa "Kopalnia".

Została ona wyremontowana głównie pod względem mechaniki gdyż umożliwia nam wybranie z 3 opcji określonego pakietu czasu.

Quest został przeniesiony na NPC "Koe-Pung" znajdującego się w każdym mieście M2.

virtual_1416145912__1.png

Każdy pakiet wymaga określonej ilości przepustek na wejście.

Pakiet 20 minut - 5 Medali Portalu

Pakiet 40 minut - 8 Medali Portalu

Pakiet 50 minut - 10 Medali Portalu

virtual_1416145951__3.png

Na mapie mamy do dyspozycji 20 nowych rodzajów żył, które posłużą nam do budowy nowego ekwipunku.

Należy pamiętać o założeniu 2 osobowej grupy. Quest posiada funkcję sprawdzania czy na mapie nie znajduje się więcej osób.

W przypadku wykrycia błędu wszyscy gracze zostaną przeniesieni do miasta.

Opublikowano

Widać, że macie pomysł na ten serwer i o niego dbacie.Gdybyście jeszcze zalegalizowali i dodali BS'a do clienta, oraz różne fajne smaczki typu dodatkowe strony eq, tp, magazyn itd (coś takiego jak jest np. na Cra*****) To ten serw nie będzie miał sobie równych.Nie uważacie, że warto to rozważyć?

Opublikowano

Każdy pakiet wymaga określonej ilości przepustek na wejście.

Pakiet 20 minut - 5 Medali Portalu

Pakiet 40 minut - 8 Medali Portalu

Pakiet 50 minut - 10 Medali Portalu

Moim skromnym zdaniem medal portalu zrobił się zbyt "uniwersalny", będa coraz droższe i znowu będzie płacz że po 100b, lepiej było by dodać nowa przepustke np. Kamie%C5%84_Lodowe._P%C5%82omienia.png lub taki cos Niebieski_Kryszta%C5%82.jpg . Wytwarzało by ja się z 2k kazdej rudy i tak samo 5 na 20 min  8 na 40 min i 10 na 50/1h.

Opublikowano

@locaa Medal portalu zawsze będzie towarem deficytowym z racji tego iż posiadając niezbyt wygórowany ekwipunek za jego pomocą można w łatwy sposób zarobić. Jeśli chodzi o nową przepustkę jak piszesz wytwarzaną ze starych rud to powiem Tobie że propozycja zupełnie by się nie sprawdziła, zresztą chyba się domyślasz dlaczego:)

Tak czy inaczej moim zdaniem zrobienie nowego setu broni czy też broni wbrew pozorom nie jest jakoś abstrakcyjnie trudne, podstawą do zaczęcia chociaż myślenia o tym EQ jest posiadanie odpowiedniej wędki, którą być może edytujemy w ten sposób aby powiedzmy na +10 można było już coś konkretnego złowić.

Pozdrawiam.

Opublikowano

vckat czy jest jakakolwiek możliwość kupna SM przez PSC czy niezbyt ? 

Na chwilę obecną nie mamy takiej możliwości technicznej. Ale zapoznam się w tygodniu z tematem.

Opublikowano

Admin mam pytanie jak mam zacząć . jak na serwerze pet jeden z lepszych kosztuje 3kb a żeby zarobić 3kb trzeba z 14 dni kopać rudy . a na 250 lv z 2 dni . zróbcie coś dla mniejszych lv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...