Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Eh, czemu tu wszystko musi być takie drogie xD

Ceny sa adekwatne do zarobkow.Fakt poczatki nie sa latwe,natomiast slyszalem o przebudowie shopow w m1.Poszerzony zostanie asortyment o nowe itemy ( cena w brylkach).Maja tam znalezc sie przedmioty umozliwiajace ''lepszy'' start nowym graczom.

@p4w6i4 Jesli chcesz moge ci sprzedac maczuge 53 srednie,tylko podaj mi twoj nick.

Opublikowano

czy szaman smok daje radę pvm i pvp solo?

są tu jakieś przedziały levelove gdzie da radę wziąć pvp z wyższym levelem?

jakiś dobry sposób zarobku dla kompletnie nowego gracza?

jaka broń do pvp a jaka do expa? bo coś tam widziałem śr i um w niektórych broniach.

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

czy szaman smok daje radę pvm i pvp solo?

są tu jakieś przedziały levelove gdzie da radę wziąć pvp z wyższym levelem?

jakiś dobry sposób zarobku dla kompletnie nowego gracza?

jaka broń do pvp a jaka do expa? bo coś tam widziałem śr i um w niektórych broniach.

Jak najbardziej.Szaman smok jest bardzo dobra postacia,ze wzgledu na swoje buffy nie potrzebuje wyszukanego eq by efektywnie expic.W pvp klasa nie ma wielkiego znaczenia,liczy sie natomiast ekwipunek.

Zarobki to kopanie rud/drop malzy/metiny na mapie metin 1/dt/razador

System ulepszen jest dosc skomplikowany.

Do expa na nizszym lv'lu najlepiej sprawuje sie smoczy dzwon diabla.Aby zrobic bron na wyzszy lv do expa musisz przerabiac bambusa.Do pvp przerabiaj dzwon nieba i ziemi.

http://www.forum.virtualmt2.com.pl/index.php?showtopic=38835

Opublikowano

chyba wbiję na server, postacie magiczny są lepsze od pozostałych czy np WP/Mentalem zjadę BM/Smoka? 

Zarobek na nowego gracza najlepszy jaki? ;p 

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

chyba wbiję na server, postacie magiczny są lepsze od pozostałych czy np WP/Mentalem zjadę BM/Smoka? 

Zarobek na nowego gracza najlepszy jaki? ;p 

Przy dobrze rozłożonych ABS dasz rade zabić każdego każdym.

początkowe levele -- Drop sztabek i bryłek // Drop małży w V1/V2 // Sprzedawanie perełek // Drobienie KD na Mapie Metin 90 // Kopanie Rudy

Opublikowano

W przygotowaniu 50 nowych rud, 50 nowych gatunków ryb łącznie z przynętami, niekończąca się strzała, przebudowa systemu gildyjnego

Kiedy mniej wiecej mozna spodziewac sie modernizacji gildii?
sygnatura2lg.png
Opublikowano

Kiedy mozemy sie spodziewac informacji dot. Eventu z okazji haloween? Slyszalem,ze tegoroczny event bedzie sie znacznie roznil od poprzednich.

Opublikowano

virtual_1414322228__background.png

Halloween 2014

Tegoroczna zabawa halloweenowa zaskoczy nawet najbardziej wymagającego gracza.

Jack Pumpkin powróci do nas z jeszcze większą mocą. Jego zejście na ziemie spowoduje nagłą

zmianę klimatu w miastach wszystkich królestw. Jack ma zwyczaj przebywać wśród jego bratnich dusz - dyń.

Legenda Halloween przygotowała dla was pełną niespodzianek zabawę świąteczną.

virtual_1414322714__3.png

Każdy z zainteresowanych dostanie od niego zadanie przyniesienia określonej ilości halloweenowych dyń.

Zdobycie zaklętych dyń nie jest proste. Sprytny Jack poukrywał je w starych drewnianych beczkach, ale niektóre z nich zostawił puste.

Przez cały dzień dzięki pomocy od władz serwera będzie zrzucał je w różnych miejscach świata.

virtual_1414322475__das.png

Za przyniesienie wymaganej ilości dyń Pumpkin wynagrodzi gracza potężnym halloweenowym uzbrojeniem.

Nagroda z pewnością ucieszy nawet najlepszego wojownika. Bonusy przedmiotów pozostają niespodzianką.

virtual_1414322895__5.png

virtual_1414323236__6.png

virtual_1414323210__beztytulu.png

Gracz ma możliwość wygrania tylko jednego przedmiotu na swojej postaci.

Patch pojawi się jutro w godzinach wieczornych.

Ze względu na wprowadzenie części aktualizacji jesiennych poprawka klienta jest konieczna.

Pozdrawiamy, Administracja VirtualMT2.

Opublikowano

Po uj przechodzic na source skoro na obecnych plikach team jest w stanie zrobic wszystko?

Fajnie by było jakby dodali dodatkowe strony eq, bsa do clienta, teleport w buttonie.No i te skille.Skoro to serwer easy, to skille na P powinny być od razy albo 10 KU do G i potem 1 kamyk P.

Opublikowano

Fajnie by było jakby dodali dodatkowe strony eq, bsa do clienta, teleport w buttonie.No i te skille.Skoro to serwer easy, to skille na P powinny być od razy albo 10 KU do G i potem 1 kamyk P.

5 stron w eq jest zbedne,zwlaszcza ze na osci/rudy sa schowki a na brylki worki.Dodatkowe 3 sloty sa w depozycie ktory mozesz otworzyc w pierscieniu tp.

Skille na P sa do odebrania u kapitana (na 254lv) .

Bs jest zabroniony a ty chcesz aby zostal dodany do klienta? :O

sygnatura2lg.png
Opublikowano

5 stron w eq jest zbedne,zwlaszcza ze na osci/rudy sa schowki a na brylki worki.Dodatkowe 3 sloty sa w depozycie ktory mozesz otworzyc w pierscieniu tp.

Dodatkowe strony nigdy nie są zbędne.Po co mam chować do depo jak mogę mieć przy sobie?

Na 254, to ja sobie mogę...

BUHAUHAUHAUHAUH, BS zabrioniony? Smiechłem.To znam serwa z 1k + ludzi online, na którym nie dość, że jest bs, to jeszcze fishbot.I oni myślą, że na serio ludzie bonują ręcznie? Beka.Dobrze, że napisałeś, to już wiem, że nie ma sensu tutaj grać.

Opublikowano

Może i jest zabroniony ale i tak za to nie banują bo by musieli zbanować większość osób z serwera. 

xD 

Opublikowano

Dodatkowe strony nigdy nie są zbędne.Po co mam chować do depo jak mogę mieć przy sobie?

Na 254, to ja sobie mogę...

BUHAUHAUHAUHAUH, BS zabrioniony? Smiechłem.To znam serwa z 1k + ludzi online, na którym nie dość, że jest bs, to jeszcze fishbot.I oni myślą, że na serio ludzie bonują ręcznie? Beka.Dobrze, że napisałeś, to już wiem, że nie ma sensu tutaj grać.

Masz do dyspozycji rowniez przepis dla profesjonalisty,ktory podnosi wszystkie umiejetnosci do P lecz jest stosunkowo drogi w porownaniu do banalnośći wynikajacej ze standardowego wbijania skilli.Rozdawany jest w okazjonalnych eventach.

Niewykluczone,ze team doda kiedys nowe zakladki w eq natomiast teraz ma wazniejsze aktualizacje w planach m.in. zmiana systemu gildii.

sygnatura2lg.png
Opublikowano

Czesc. Jako, że dzisiaj zacZąłem grę na ser wie, a ciężko się na pocZątku wybic dałby ktoś coś na start, jakiś drobiazg? :D

Od jutra zaczyna sie haloweenowy event wiec bedziesz mial/a sposobnosc aby sie wzbogacic.

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...