Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś  grałam i chyba powrócę. Jedyny ogarnięty fajny serwer. Polecam!!

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za kilka dni starujemy z całkowicie przebudowanym systemem łowiectwa ryb, nowymi rudami, broniami, zbrojami. Zmianie ulegnie również system kostiumów, system gildyjny, słowem będzie się działo.....

virtual_1414966545__ryby.png

virtual_1414927347__beztytulu.png

virtual_1414939781__beztytulu.png

virtual_1414967201__rudy.png

PS. Dzięki Gall

Opublikowano

Juz nie mogę sie doczekac zmian a w szczegolnosci systemu gildijnego.Zostanie przywiazana wieksza uwaga do gildii,wojen bedzie zdecydowanie wiecej a o to w tym wszystkim chodzi :)

Jesli mozesz napisz czy uporales sie z systemem pozyczania eq.Wiem,ze podczas testow nie wszystko poszlo po Twojej mysli.

Srij9JT.png

Opublikowano

Opcja pożyczania działa, czasem występują jednak jakieś anomalie podczas zwrotu itemu, jako że jest to dość skompilowana i ryzykowna zabawka to udostępnimy ją w chwili kiedy będziemy mieć stu procentowa pewność poprawności działania. Jeśli chodzi o przebudowę systemu gildyjnego to już mamy to na warsztacie.

Opublikowano

Nie chcę uchodzic za namolnego jednak proszę o uzglednienie korekty dropu zwlaszcza na mapie metin przy ktorejs z aktualizacji.Nawet nie chodzi o mnie,bo dawno przebrnalem przez ten etap,mam na wzgledzie dobro innych graczy.Wystarczy kilka ''rund'' na w/w mapie i ciezko znalezc cokolwiek posrod tylu itemow.

Jesli chodzi o serwer - bezkonkurencyjny :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Jeżeli chodzi o kopanie rud i łowienie ryb to najbardziej monotonne rzeczy które można robić w tym metinie, no ale fajnie że na serwerze coś się cały czas dzieje i serwer się rozwija. Oczywiście polecam ;) 

xD 

Opublikowano

Nadal jest cenzura na forum?

Serwer w sam sobie zaj*bisty :)

Jaka cenzura? Chodzi Ci o wymiany miedzyserwerowe na forum? Jesli tak,nic sie nie zmienilo w tej kwestii,nadal sa zabronione.

Srij9JT.png

Opublikowano

ciężko na start o podstawowe eq? Jak z tą mapką metinów ?

Zalezy co masz na mysli piszac podstawowe eq.Bron/zbroja z kd+8 ma juz swoja cene jednak wystarczy,ze wykazesz minimum checi a eq przyjdzie z czasem.

Na tej mapie najbardziej pozadana jest oponka.W najlepszym wypadku mamy szanse na drop kd +7 ( ok 50b).[kd dropia rowniez ze zwyklych metinow]

Srij9JT.png

Opublikowano

z tego co pamietam to do expa trzeba miec Buffka,a tak na oko bron+ zbrojka kd +8 przy dobrych umiejętnościach gry w metina i zaangażowaniu w ile osiągalne ?

Opublikowano

z tego co pamietam to do expa trzeba miec Buffka,a tak na oko bron+ zbrojka kd +8 przy dobrych umiejętnościach gry w metina i zaangażowaniu w ile osiągalne ?

Jesli juz wspominasz o buffie wbij na nim dowodzenie na P. Dodatkowe bonusy typu 300k pz/2k ataku etc. z pewnoscia Ci sie przydadza :)

Przy dobrych wiatrach zrobisz takie eq w kilka dni/gora tydzien :p

Srij9JT.png

Opublikowano

Na forum wyczytalem,ze poprawiacie cofanie hp na przywolanym zwierzaku.Nurtuje mnie pytanie odnosnie odejmowania pz podczas wchodzenia/schodzenia z konia.Czy poprawka bedzie obejmowala rowniez ta okolicznosc?

Srij9JT.png

Opublikowano

Na forum wyczytalem,ze poprawiacie cofanie hp na przywolanym zwierzaku.Nurtuje mnie pytanie odnosnie odejmowania pz podczas wchodzenia/schodzenia z konia.Czy poprawka bedzie obejmowala rowniez ta okolicznosc?

Cofanie HP przy wchodzeniu/schodzeniu na konia działa troszkę na innej zasadzie ale myślę że również damy radę to poprawić.

Opublikowano

A odpowie mi ktoś na pytanie, dlaczego BS jest zabroniony? Myślicie, że ludzie bonują ręcznie? Bez sensu.Powinniście znieść ten zakaz.

Opublikowano

Naprawione jutro rano poprawka pojawi się na serwerze.

Opublikowano

Naprawione jutro rano poprawka pojawi się na serwerze.

W takim razie zostal tylko system kostiumow i nie bedzie sie do czego przyczepic .

poza nadmiernym dropem itemow :P

Srij9JT.png

Opublikowano

W takim razie zostal tylko system kostiumow i nie bedzie sie do czego przyczepic .

poza nadmiernym dropem itemow :P

Nowsza wersja kostiumów już działa, wprowadzimy ją około 15 listopada po evencie rybackim wraz z wcześniej zapowiadaną aktualizacją.

Opublikowano

Nowsza wersja kostiumów już działa, wprowadzimy ją około 15 listopada po evencie rybackim wraz z wcześniej zapowiadaną aktualizacją.

Czyli przebudowa systemu gildijnego rowniez sie w nia wlicza?

Srij9JT.png

Opublikowano

Czyli przebudowa systemu gildijnego rowniez sie w nia wlicza?

Nowy system gildyjny również jest na ukończeniu i nie będzie z nim najmniejszego problemu. Wprowadzenie całkowicie nowego funkcjonowania gildii wiązało się będzie z dograniem/dogadaniem istotnych funkcji z liderami większych gildii na serwerze. Myślę że na początek wrzucimy zapowiadane aktualizacje które bardzo mocno ingerują w game, poobserwujemy zachowanie całości przez kilka dni i jedziemy z  gildiami :)

Opublikowano

Myślicie, że warto by było zacząć nagrywać, czy też po prostu grać. Nigdy nie miałem styczności z serwerem i nie mam o nim pojęcia. Mam tutaj na myśli - klimat, przyjemność z serwera, pvp, zarobki dla nowych itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...