Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne Co dziennie widzę w m2 red sklepy z petsami po 150b. Ok niech będzie i 3 osoby które napiszą do  mnie na forum serwera pw nick Sindbad dostaną petsa - Niedźwiadek Kenai. A kolejne 3  petsa pande Bao-Bao

Kenai

1 -- GallAnonim1429

2 -- locaa

3 --

Bao Bao

1 --

2 --

3 --

W pw musi być nick użytkownika forum MPC to Umieszczę go tutaj. Zapraszam do zabawy

Też wysłałem CI Pw :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziwne Co dziennie widzę w m2 red sklepy z petsami po 150b. Ok niech będzie i 3 osoby które napiszą do  mnie na forum serwera pw nick Sindbad dostaną petsa - Niedźwiadek Kenai. A kolejne 3  petsa pande Bao-Bao

Kenai

1 -- GallAnonim1429

2 -- locaa

3 -- p4w6i4

Bao Bao

1 --

2 --

3 --

W pw musi być nick użytkownika forum MPC to Umieszczę go tutaj. Zapraszam do zabawy

Ok kenai rozdane zostały 3 Pandy Bao Bao

Zapraszamy do zabawy

Opublikowano

Ok kenai rozdane zostały 3 Pandy Bao Bao

Zapraszamy do zabawy

Jakie bony daje bao bao? Bo jak jakies fajne, to moze zaczne w koncu grac na virtualu.

Opublikowano

Jakie bony daje bao bao? Bo jak jakies fajne, to moze zaczne w koncu grac na virtualu.

2500 wartości ataku i 100k HP

przydatny pets na początek gry

Opublikowano

1 - Wartość Ataku +2500

2 - Wartość Ataku Magicznego + 2500

3 - HP 100 000

Srij9JT.png

Opublikowano

1 panda Rozdana

Świetny konkurs na forum tutaj zrobiłeś.! Każdy miał szansę na bardzo dobry start bo jak wiadomo takie pety sporo chodzą lub przydałby się w grze, aby z początku chodzić sobie na ripa .

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Aktualny jeszcze ten konkurs? :D

Tak Aktualny

1 Panda Czeka na Groxiu1995

a  kolejna wolna :)

Skończy się ten Event to zrobimy kolejny może z bryłkami na start na eq :) Jak macie jakiś pomysł podeślijcie na pw a może zorganizuje - jeżeli nie przekroczy moich praw :)

Opublikowano

Mam pytanie, jak na tym serwerze ekspi się PETY? 

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

vhyG73s.png

Żeby rozwijać swojego pupila należy go expić na określonych mapach.

W nowym systemie panuje zasada przedziału lvl'owego.

Punkty doświadczenia przydzielane będą tylko wtedy gdy zabijemy odpowiedniego potwora.

Lv. moba musi mieścić się w przedziale od -25 do +15 poziomu peta.

LVL PETA ZAPISANY JEST NA POSTACI!

Przykład: Pupil posiada 32 lvl.

Chcąc zdobyć doświadczenie musimy zabić potwora - 7,8,9,10 ... 43,44,45,46,47

Expowiska z podanymi wymaganymi, minimalnymi poziomami peta:

Wioski M1 - od 1 do 60 poziomu peta.

28878337689768721962.jpg

Wioski M2 - od 5 do 65 poziomu peta.

83796309152738494299.jpg

Dolina Orków - od 23 do 78 poziomu peta.

46654310977298502000.jpg

Pustynia - od 25 do 81 poziomu peta.

32535141784990552161.jpg

Pająki V1 - od 37 do 85 poziomu peta.

64592656933148389682.jpg

Góra Sohan - od 38 do 86 poziomu peta.

67112981811468901299.jpg

Pająki V2 - od 45 do 95 poziomu peta.

41801494987225514287.jpg

Piekło - od 56 do 100 poziomu peta.

60385191785888885634.jpg

Atlantyda v1 - od 68 do 116 poziomu peta.

03748076924393019996.jpg

Atlantyda v2 - od 74 do 124 poziomu peta.

48069019843563868802.jpg

Grota V2 - od 87 do 144 poziomu peta.

94050078886911344629.jpg

Grota V3 - od 95 do 154 poziomu peta.

31987499369705016533.jpg

Las - od 107 do 147 poziomu peta.

20612506816174292878.jpg

EmpireWar - od 113 do 155 poziomu peta.

73171086917474467324.jpg

Grota V5 - od 115 do 174 poziomu peta.

17893429616546465541.jpg

Czerwony Las - od 137 do 177 poziomu peta.

66997602638070396033.jpg

Grota V6 - od 135 do 184 poziomu peta.

97807872938092420108.jpg

Możliwych poziomów do zdobycia będzie aż 255.

Na każdy kolejny lvl wartość wymaganych PD wzrasta.

Należy pamiętać o włączaniu opcji "współdzielenie expa" dostępnej w pet'sie.

poradnik zaczerpnięty z forum virtuala

sygnatura3k.png

Opublikowano

Ja to się chyba nie zgadam z helionem xD    Em, więc jedno pytanie - napisał on, że od 30 lvl-a można zarabiać kopiąc. Kupujemy żyłę od handlarza, kopiemy z niej min. 1.5k rudy czyli ok. 20 bryłek ? Ale pytanie z kilofem +0 czy +6 i górnictwem na 1 pkt czy P? xD

@dobra ju wiem :[

io7e.jpg

Opublikowano

Witam,serwer widze jest bardzo zachwalany,ze jest super itp,lecz tak naprawde ma pare duzych bugow ktore utrudniaja gre,majac 100k hp+ przy wchodzeniu / schodzenia z konia hp spada nam prawie do zera =smierc

Tak samo przy ustawianiu statystyk

Opublikowano

Witam,serwer widze jest bardzo zachwalany,ze jest super itp,lecz tak naprawde ma pare duzych bugow ktore utrudniaja gre,majac 100k hp+ przy wchodzeniu / schodzenia z konia hp spada nam prawie do zera =smierc

Tak samo przy ustawianiu statystyk

Resetowany jest tylko bonus który daje nam pets - bo podczas wchodzenia, schodzenia z konia na nowo jest przywoływany. Planowana jest edycja questa by pieczęć petsa działała na innej zasadzie. Nie nazwał bym tego bugiem . Proponuje zapoznać się z tematami na forum serwera a nie twierdzić ze serwer posiada duże bugi.

Opublikowano

jak tu wbić skille na P? :) jakiś kamyk czy normalnie instr, kamole? 

nic?daj -

daj - - - - - - - ile wlezie

nie rozumiesz daj -

Opublikowano

Trzeba się bawić jak debil w zwoje, rady, kamole co jest dla mnie komiczne jak na priv, który tyle stoi, ale ja to znany jestem z marudzenia xD

io7e.jpg

Opublikowano

Trzeba się bawić jak debil w zwoje, rady, kamole co jest dla mnie komiczne jak na priv, który tyle stoi, ale ja to znany jestem z marudzenia xD

3 Sposoby

1 Tradycjonalny serwer stoi 5 latek :)

2 Przepis Profesjonalisty dostępny na sklepach ( wbija nam umiejętności  z +1 na P)

3 na 254 levelu wbijamy przez rozmowę z Kapitanem ( Wbija nam umiejętności z +1 na P)

Opublikowano

No właśnie jest to wadą serwera. To samo dotyczy malzy-leca na ziemie zamiast do EQ (chyba ze to juz zmienili bo dawno na virtualu nie byłem). Zauwazylem ze administracja czuje się zbyt ważna żeby zajmować się drobnostkami.

Opublikowano

No właśnie jest to wadą serwera. To samo dotyczy malzy-leca na ziemie zamiast do EQ (chyba ze to juz zmienili bo dawno na virtualu nie byłem). Zauwazylem ze administracja czuje się zbyt ważna żeby zajmować się drobnostkami.

Wadą życia jest to wasze lenistwo, wszystko chcecie mieć podane na tacy zero myślenia a potem życie daje kopa. A wracając do serwera temat małży był nie jedno krotnie poruszany automatyczne wpadanie małży do eq za zabicie potworków na mapach spowoduje zmniejszenie ich dropu o 25%. Administracja jest wstanie to wprowadzić w każdej chwili.

Tylko co to jest nacisnąć parę raz przycisk by podnieść chyba ze chcemy ustawić sobie bota aby sam sobie expił i małże wpadały do eq :) Aż tak jesteście leniwy młodzieży Polska ??

Wracając do Umiejętności gra polega na wbijaniu levelu po to by móc rozwijać daną umiejętność. Dla Ciebie najlepiej by było gdy postać na 1 levelu posiadała już umiejętności na maksymalnym poziomie :)

Opublikowano

Uszy się myje a nie trzepie o wannę, przecież masz podane 2 sposoby wbicia skili od razu na P

sygnatura3k.png

Opublikowano

Wadą życia jest to wasze lenistwo, wszystko chcecie mieć podane na tacy zero myślenia a potem życie daje kopa. A wracając do serwera temat małży był nie jedno krotnie poruszany automatyczne wpadanie małży do eq za zabicie potworków na mapach spowoduje zmniejszenie ich dropu o 25%. Administracja jest wstanie to wprowadzić w każdej chwili.

Tylko co to jest nacisnąć parę raz przycisk by podnieść chyba ze chcemy ustawić sobie bota aby sam sobie expił i małże wpadały do eq :) Aż tak jesteście leniwy młodzieży Polska ??

Wracając do Umiejętności gra polega na wbijaniu levelu po to by móc rozwijać daną umiejętność. Dla Ciebie najlepiej by było gdy postać na 1 levelu posiadała już umiejętności na maksymalnym poziomie :)

1.Nie znamy się więc licz się ze słowami.

2.Nie porównuj Metina do życia, bo nie wiem czy śmieć się czy płakać. Cierpliwość do podnoszenia małży nie pomoże ci w zakładaniu rodziny.

3.W av2 każdy ma wszystkie moby (poza bossem) na jednego hita. Po prostu stoi się i trzyma spację +naciska pelerynki. Jedyne co trzeba robić to latać po całej komnacie za małżami ;/ Av2 to nie jest żaden dungeon ani trudna mapa tylko rutynowe trzymanie klawisza... Każdy młody, ambitny team z nowego serwera stara się jak może, poprawie wszystkie szczegóły (robią mapy tak, że łucznicy podchodzą i drop, który "się łączy" do eq leci), a tu stare dupy z Virtuala czują się zbyt ważne żeby takie coś poprawić. Stworzyli największy serwer w Polsce, poczucie własnej wartości wzrosło i już tylko swoje wielkie projekty realizują, a to co spieprzyli olewają. Serwer stoi tylko dzięki dobrej reklamie i typom, którzy wciskają ten serwer innym (nie wiem czy to pseudo fani Virtuala czy jednak mają w tym jakiś interes) oraz dzięki temu, ze wszystko można kupić za hajs ( od postaci od innych graczy po eq z IS). Gdyby nie to liczba graczy by malała z każdym dniem i za 2-3 miesiące na serwerze byłoby z 500 osób max.

To nie kwestia lenistwa mojego (bo np. zbieranie małży jest po prostu uciążliwe) lecz to lenistwo ze strony teamu.

+wiem, że były o tym tematy na forum Virtuala, bo sam kiedyś taki dałem

Uszy się myje a nie trzepie o wannę, przecież masz podane 2 sposoby wbicia skili od razu na P

Może ze mną coś jest nie tak ale, co posty na MPC forum mają związane z uszami? 0_o Głośniki mam na maxa i nic nie słyszę. Co mi jest?!

Opublikowano

1.Nie znamy się więc licz się ze słowami.

2.Nie porównuj Metina do życia, bo nie wiem czy śmieć się czy płakać. Cierpliwość do podnoszenia małży nie pomoże ci w zakładaniu rodziny.

3.W av2 każdy ma wszystkie moby (poza bossem) na jednego hita. Po prostu stoi się i trzyma spację +naciska pelerynki. Jedyne co trzeba robić to latać po całej komnacie za małżami ;/ Av2 to nie jest żaden dungeon ani trudna mapa tylko rutynowe trzymanie klawisza... Każdy młody, ambitny team z nowego serwera stara się jak może, poprawie wszystkie szczegóły (robią mapy tak, że łucznicy podchodzą i drop, który "się łączy" do eq leci), a tu stare dupy z Virtuala czują się zbyt ważne żeby takie coś poprawić. Stworzyli największy serwer w Polsce, poczucie własnej wartości wzrosło i już tylko swoje wielkie projekty realizują, a to co spieprzyli olewają. Serwer stoi tylko dzięki dobrej reklamie i typom, którzy wciskają ten serwer innym (nie wiem czy to pseudo fani Virtuala czy jednak mają w tym jakiś interes) oraz dzięki temu, ze wszystko można kupić za hajs ( od postaci od innych graczy po eq z IS). Gdyby nie to liczba graczy by malała z każdym dniem i za 2-3 miesiące na serwerze byłoby z 500 osób max.

To nie kwestia lenistwa mojego (bo np. zbieranie małży jest po prostu uciążliwe) lecz to lenistwo ze strony teamu.

+wiem, że były o tym tematy na forum Virtuala, bo sam kiedyś taki dałem

Może ze mną coś jest nie tak ale, co posty na MPC forum mają związane z uszami? 0_o Głośniki mam na maxa i nic nie słyszę. Co mi jest?!

Add 1. Czy moje słowa były skierowane bezpośrednio do Ciebie ??  

Add 2. Gdzie porównałem grę do życia Stwierdziłem tylko fakt ze co drugi kwiat młodzieży polskiej chce mieć wszystko podane na tacy.

Add 3. Podaj mi grę w której łucznik bądź mag ma zadanie przybiec do twojej postaci i bić cie z reki ?? Jesteście tak leniwi ze administracja innych serwerów idzie wam na rękę. Zero wysiłku i myślenia z waszej strony. Każda decyzja posiada swoje plusy oraz minusy. Wracając do twojej wypowiedzi jak już wcześniej napisałem w każdej chwili jesteśmy wstanie to wprowadzić, tylko taka zmiana mija się z celem gry i zabawy - Bo najlepiej zostawić postać na 2h niech sobie bije a ja potem zerknę ile już nadropiło dla mnie kaski. Kolejną sprawą jaką poruszasz w swoim poście jest drop który się łączy i leci do eq jest wiele sposobów by to wprowadzić -- ale nie lubimy psuć klimatu gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...