Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jestem ciekaw kiedy zapłacicie Kubie, aby napisał wam skrypt przenoszący itemy z innego serwera -.-

oj coś widzę, że liczba osób na ts chyba spadła :)

Tak jak bym cię już gdzieś widział niedorozwoju, zanim zaczniesz robić z siebie idiotę w tym temacie zaczerpnij fachowej wiedzy klaunie forumowy.

sygnatura3k.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co nie podoba Ci się w liczbie osob na ts?

Screen z godziny 22:00  255391408868791922706.png    

Nie masz sie do czego przyczepić więc zmyślasz bajki.Dostałes perma i od tej pory żywisz urazę do wszystkiego co ma związek z tym serwerem.Przypomnieć Ci twoj stosunek do  Virtuala przed zasłuzonym banem? Jestes bardzo ograniczony.

Srij9JT.png

Opublikowano

Co nie podoba Ci się w liczbie osob na ts?

Screen z godziny 22:00  255391408868791922706.png    

Nie masz sie do czego przyczepić więc zmyślasz bajki.Dostałes perma i od tej pory żywisz urazę do wszystkiego co ma związek z tym serwerem.Przypomnieć Ci twoj stosunek do  Virtuala przed zasłuzonym banem? Jestes bardzo ograniczony.

jakiego perma? za co? ;)  aa... :) bryłeczki :)

ograniczony to jest Twój móżdzek do jednego serwera :]

nie żywię żadnej urazy ;>

Opublikowano

@Skitti poznajesz te slowa ?

" powiem swoje zdanie po raz kolejny

nie będę chyba już grał na żadnym privku, gram w mt2 kilka lat, grałem na ponad setce privów, grałem również na virtualu, i powiem wam po tych latach że Virtual jako jeden z niewielu privów ma to do siebie że stoi długo oraz to że co chwile jest cos wprowadzane, jest tutaj wiele rzeczy które udoskonalą grę oraz to że istnieje tutaj wiele rzeczy gdzie nie ma na innym privie.

wiem że krytykowałem ten serwer wiele razy, ale jest dobry, (chociaż ma kilka minusów, dlatego stąd była moja krytyka).

pozdrowienia serdeczne dla Wojtka, bo jest spoko Adminem z którym można załatwić wiele rzeczy.

Ogolnie polecam ''

Przytoczyc wiecej ? Dostales bana i twoja opinia zmienia sie o 180%

Co do mojej gry.Kazdy ma wolna wole.Doszedlem do wniosku,ze zbyt duzo czasu poswiecilem na projekty,ktore od startu byly skazane na porazke.Obecnie gram tylko na zaufanych serwerach.To logiczne,ze po roku gry jestem bardzo zżyty z virtualem.Na kilku innych privach rowniez posiadam swietne postacie ale to juz na pw.

Nie musisz odpisywac na moj post...

Srij9JT.png

Opublikowano

@GallAnonim1429 szacun że chciało Ci się szukać mojego posta,

bana dostałem rok temu (jakoś w połowie wakacji to było) a post chyba z tego co pamietam, pisałem później,

moje zdanie o serwerze jest ciągle takie same, administracja klapa, faryzowanie innych graczy typu. singiel, którego niestety miłość zawiodła i go okradli ;( [smutne] ale już nie chce bardziej poszerzać tego wątku,

mam też na myśli wchodzę na siłę "w tyłek" poprzez 3 osoby które głównie udzielaja się w tym temacie i zadawanie głupich pytań ;) ,

tyle w tym temacie ;)

Opublikowano

@GallAnonim1429 szacun że chciało Ci się szukać mojego posta,

bana dostałem rok temu (jakoś w połowie wakacji to było) a post chyba z tego co pamietam, pisałem później,

moje zdanie o serwerze jest ciągle takie same, administracja klapa, faryzowanie innych graczy typu. singiel, którego niestety miłość zawiodła i go okradli ;( [smutne] ale już nie chce bardziej poszerzać tego wątku,

mam też na myśli wchodzę na siłę "w tyłek" poprzez 3 osoby które głównie udzielaja się w tym temacie i zadawanie głupich pytań ;) ,

tyle w tym temacie ;)

Wrzuc dowody dotyczace faworyzowania graczy,bo poki co sa to puste slowa,ktore niewiele wnosza do tematu.

Srij9JT.png

Opublikowano

Faworyzowanie jest zawsze ;) Poprzez związek przyjacielski, wspólne codzienne rozmowy na TS. A potem sam wiesz co się dzieje dalej.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Handel kwitnie :D

472461409054040922706.png

Handel kwitnie, ale myślę że dostanie jeszcze większego powera po wprowadzeniu opcji pożyczania. Screenshot z widokiem itemu wystawionego do pożyczenia poniżej.

virtual_1409175766__zrzut_ekranu_2014-08

sygnatura3k.png

Opublikowano

Mam straszną ochotę zagrać na serwerze, ale będzie strasznie ciężko ogarnąć na początku wszystko. Mógłby ktoś napisać parę rad jak zacząć gdzie zarabiać itp?

Opublikowano

Dziwię się, że ten server jeszcze stoi, brawo, na prawdę brawo!!!! Dodajecie różne nowości ale uważajcie abyście nie przesadzili bo jak szybko server się rozrósł tak szybko może stracić graczy.

Osobiście mogę wam napisać, że od samego początku jak wyszedł pierwszy temat prezentujący ten server od razu nie spodobała mi się ta nazwa, nie grałem, nie gram i nie będę na tym servie grał... Natomiast kumple mi mówią, że server upada, ponieważ zrobiła się straszna lipa. Każdy mnie zhejtuje coś mi się wydaje:D

banner.gif

Opublikowano

Mam straszną ochotę zagrać na serwerze, ale będzie strasznie ciężko ogarnąć na początku wszystko. Mógłby ktoś napisać parę rad jak zacząć gdzie zarabiać itp?

Badz na biezaco z seria ZjaraanegoAraba,dowiesz sie duzo przydatnych informacji o serwerze jak i zarobkach na nizszych lvl'ach.

Dziwię się, że ten server jeszcze stoi, brawo, na prawdę brawo!!!! Dodajecie różne nowości ale uważajcie abyście nie przesadzili bo jak szybko server się rozrósł tak szybko może stracić graczy.

Osobiście mogę wam napisać, że od samego początku jak wyszedł pierwszy temat prezentujący ten server od razu nie spodobała mi się ta nazwa, nie grałem, nie gram i nie będę na tym servie grał... Natomiast kumple mi mówią, że server upada, ponieważ zrobiła się straszna lipa. Każdy mnie zhejtuje coś mi się wydaje:D

Opcja pozyczania eq przyniesie same korzysci.Po pierwsze umozliwi nowym graczom latwiejszy start.Na pozyczaniu eq bedzie mozna zarabiac.Skonczy sie okradanie.Nie wiem jak wplynie to na rywalizacje (wojny gildii) ale domyslam sie ze niektore itemy trafia do ''black listy''.

O przyszlosc serwera nie musisz sie martwic.Przezyl wszystkie serwery z tego forum (z malym wyjatkiem) przezyje i kolejne :)

Zreszta pomyśl racjonalnie,jak serwer,ktory utrzymuje stala liczbe graczy na bardzo wysokim poziomie od kilku lat moze z dnia na dzien upasc?

Srij9JT.png

Opublikowano

Badz na biezaco z seria ZjaraanegoAraba,dowiesz sie duzo przydatnych informacji o serwerze jak i zarobkach na nizszych lvl'ach.

Opcja pozyczania eq przyniesie same korzysci.Po pierwsze umozliwi nowym graczom latwiejszy start.Na pozyczaniu eq bedzie mozna zarabiac.Skonczy sie okradanie.Nie wiem jak wplynie to na rywalizacje (wojny gildii) ale domyslam sie ze niektore itemy trafia do ''black listy''.

O przyszlosc serwera nie musisz sie martwic.Przezyl wszystkie serwery z tego forum (z malym wyjatkiem) przezyje i kolejne :)

Zreszta pomyśl racjonalnie,jak serwer,ktory utrzymuje stala liczbe graczy na bardzo wysokim poziomie od kilku lat moze z dnia na dzien upasc?

Uwierz mi, że może tak być, że od kilku lat utrzymujący stałą liczbę graczy może paść w ciągu 2 dni! Mniejsza większa, z tym pożyczaniem eq to dobry patent ale na większe lvl'e, powiedzmy 75 i można zaczynać, po za tym na początku za łatwo będzie dla nowych graczy. Są servery które jeszcze istnieją (nie ma preżek póki co lub połączone z innymi serverami) więc pożyjemy zobaczymy czy przeżyje te wszystkie servery, swoją drogą jestem ciekaw ile postoi xenox :D kiedyś z*******y server a teraz taka chała się zrobiła pfff.... Osobiście napażam teraz w Blade&Soul Russian Private Server :D:D:D na Chińskim zapomniałem pass'ów jak ktoś chętny zagrać to pisać na pw...

banner.gif

Opublikowano

Obiło mi się o uszy,ze planujecie stworzyc zmienne klasy postaci z zachowaniem zgodnosci eq.Przypuscmy,ze grajac sura mamy mozliwosc zamiany w ninje.Nie sadzilem,ze cos takiego jest mozliwe...

Srij9JT.png

Opublikowano

Obiło mi się o uszy,ze planujecie stworzyc zmienne klasy postaci z zachowaniem zgodnosci eq.Przypuscmy,ze grajac sura mamy mozliwosc zamiany w ninje.Nie sadzilem,ze cos takiego jest mozliwe...

Bo nie jest możliwe, za dużo bawienia się w plikach "item..." Aby po zmianie klasy eq pasowało. Podejrzewam, że będzie to taki skrypt, że po zmianie klasy postaci zmienia się eq na dany lvl jaki był dotychczas (chodzi o lvl eq). Co do bonów to albo ich nie będzie albo przybliżone aby gracze nie byli stratni :D Ja bym tak pokminił, ale propsy za ten pomysł, nie wpadł bym na to :D <like>

banner.gif

Opublikowano

Bo nie jest możliwe, za dużo bawienia się w plikach "item..." Aby po zmianie klasy eq pasowało. Podejrzewam, że będzie to taki skrypt, że po zmianie klasy postaci zmienia się eq na dany lvl jaki był dotychczas (chodzi o lvl eq). Co do bonów to albo ich nie będzie albo przybliżone aby gracze nie byli stratni :D Ja bym tak pokminił, ale propsy za ten pomysł, nie wpadł bym na to :D <like>

Powiem tak jest to wykonalne i nawet nie bardzo skomplikowane :)

Po takiej zamienię zostają itemy z bonami i kd.

Opublikowano

Dajcie trochę więcej niż 5 minut ..

Bylo ustawione 5min aby pokazac mniej wiecej jak dziala caly system.Oficjalnie czas bedzie wynosil 24h (o ile nic sie nie zmienilo)

Srij9JT.png

Opublikowano

Powiem tak jest to wykonalne i nawet nie bardzo skomplikowane :)

Po takiej zamienię zostają itemy z bonami i kd.

Skoro takie cuda są dla was wykonalne to proponuję dołożyć takie coś Ekwipunek-Kostiumy.jpg 

bo kostiumy "przeskakują" gdy używa się skili i potkuje. Nie mówię że to jest u wszystkich ale u mnie cały czas tak jest ;/ i niestety nie moge cieszyć się kostiumem :C

P.s na wiekszości serwerów to okienko rozwiązuje problem "przeskakiwania"

Opublikowano

Skoro takie cuda są dla was wykonalne to proponuję dołożyć takie coś Ekwipunek-Kostiumy.jpg 

bo kostiumy "przeskakują" gdy używa się skili i potkuje. Nie mówię że to jest u wszystkich ale u mnie cały czas tak jest ;/ i niestety nie moge cieszyć się kostiumem :C

P.s na wiekszości serwerów to okienko rozwiązuje problem "przeskakiwania"

Racja to jeden z niewielu mankamentow,ktory wymaga ''korekty'' Mam nadzieje,ze zostanie to uwzglednione przy ktorejs z aktualizacji.

Jesli chodzi o zmienne klasy,rozumiem,iz sa one gotowe? Ciekaw jestem ceny.Domniemam,ze aby skorzystac z tej opcji przyjdzie nam słono zapłacić .

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...