Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli problemem jest zdobycie tutaj 4 brylek to faktycznie nie graj tutaj.Poszukaj jakiegos hamachi.

To daj mi sposób na zarobek,to będę umiał zdobyć 4b  :)

34xi1itwtu8v.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli ograniczasz sie do 100lv mozesz kopac rudy badz dropic na mapie metin1.

Tak, tak. A na EQ do expa stać mnie nie będzie i będę chodził w eq na 1 lv gz ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Od 100 lvl o ile dobrze pamiętam dropią małże w atla i wcale nie można na tym zarobić.. Wystarczy tylko chcieć.. Red perełki są w cenie i chętnych do kupna nie brakuje.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Włącz sobie super mario bros.

Kup se maść na Ból dupy ;)

Dobra. Jak patrze na te Ceny z Kosmosu i nawet  strone Virtual'a to wole sobi odpuścić xD

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Kup se maść na Ból dupy ;)

Dobra. Jak patrze na te Ceny z Kosmosu i nawet  strone Virtual'a to wole sobi odpuścić xD

A coz takiego nie podoba ci sie na stronie?
Opublikowano

Na mapie są 2 Ogniste króle

1 Respi sie co 30 min

2 Respi sie co 60 min

Respia się oba tam gdzie zawsze czy jeden w jednym miejscu drugi w drugim ?

Opublikowano

Jak to nie można zarobić? Odpalasz 3 konta, kupujesz rude czegokolwiek i 255 sellasz za 4/5b, na spokojnie idzie sie na start dorobić na jakieś eq, od 150lvl'a masz ości, a jeśli Ci się rud kopać nie chce to małże, od 100lvla z setaou lecą zajebiscie :O

Opublikowano

Zarobek  od 1 levelu to masa eventów ( około 10 dziennie )

od 30 levelu kopanie rudy -- 255 rudy kosztuje 3/4 b , a żyłę możemy dostać w sklepie ( z jednej żyły  można dostac min 1.5k rudy czyli około 20 bryłek)

od 90 levelu mapa metin 90 i drop perełek szkat kd i innych ciekawych itemów

od 100 levelu drop małży są naprawdę w cenie czerwone nawet po 2b :D + riper i nowa mapa :)

Trudniej z zarobkiem mają ludzie na wysokich levelach :P

bo większość mapek jest płatnych :)

Opublikowano

Co do tych 10 eventów dziennie, to czy odbywają się regularnie 10 dziennie czy raz 10 a potem przez 2 tygodnie nic?

I jakiego typu są to eventy?

Opublikowano

Co do tych 10 eventów dziennie, to czy odbywają się regularnie 10 dziennie czy raz 10 a potem przez 2 tygodnie nic?

I jakiego typu są to eventy?

Szukanie GM

Gornik

Rozsypywanka

Krzyzówka

OX

Rybak

Sklep za 1 Yang

Przynies Item do GM

Tanaka

Zuo

Niektóre eventy 1 runda, a niektóre nawet 15

+ do tego kolejne 10 eventów na forum :)

Opublikowano

Mnie tam sie wydaje, ze serwer dla nowych graczy nie ma sensu.. Doszlo do tego, ze juz nic nie kupuje sie w yangach, tylko brylkach, nawet taka lodowa iglica kosztuje 2b wiec to no sens. Jakby ruszylo s2, chetnie bym zagral.

Opublikowano

"A mnie się tam wydaje" że to super rozwiązanie, bryłkami płacisz przecież na tobole więc jaką tobie robi to różnice ?

924651403625723451247.png

554901403625723451247.png

Nie zrozumiales Herricane. Mu chodziło o to ze ceny są juz tak wielkie ze wszystko na bryłki idzie. Fakt ze to rozwiązanie z tobolem dobre jest i przydatne pewnie ale nie to on miał namysli
Opublikowano

Bardzo dobrze go zrozumiałem, ceny są adekwatne do zarobków zam wypad na ripa to zarobek do 100 bryłek, przy takim zarobku chciałbyś zobaczyć w shopach piekielne EQ za 2kkk yang ?

sygnatura3k.png

Opublikowano

Bardzo dobrze go zrozumiałem, ceny są adekwatne do zarobków zam wypad na ripa to zarobek do 100 bryłek, przy takim zarobku chciałbyś zobaczyć w shopach piekielne EQ za 2kkk yang ?

Tylko, ze rip ten pewnie jest na tyle wzmocniony, że ubije się go na 200lvl. Mam rację? :)

Opublikowano

Tylko, ze rip ten pewnie jest na tyle wzmocniony, że ubije się go na 200lvl. Mam rację? :)

Absolutnie na mape możesz wejść maksymalnie do 139lvl co do eq to w wystarczy  eq w 1-5 40 nieumarłe, w 6/7 250/20 moby, Najlepiej smoczy hełm bo ma 20% trucie, lub wbic 40 nieumarłe 15 truta, Maczuga+9 kd mob+7 starczy śr 50+ lub z 40+ 40% nieumarłe.

Wariant drugi to bramy piekieł, mapa na której wykonujesz misje objęte ograniczeniem czasowym, na wykonanie wszystkich misji masz 30 minut.

drop na ten mapie to minimum 200 bryłek złota.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Absolutnie na mape możesz wejść maksymalnie do 139lvl co do eq to w wystarczy  eq w 1-5 40 nieumarłe, w 6/7 250/20 moby, Najlepiej smoczy hełm bo ma 20% trucie, lub wbic 40 nieumarłe 15 truta, Maczuga+9 kd mob+7 starczy śr 50+ lub z 40+ 40% nieumarłe.

Wariant drugi to bramy piekieł, mapa na której wykonujesz misje objęte ograniczeniem czasowym, na wykonanie wszystkich misji masz 30 minut.

Jak przejdziesz bramy piekiel masz farta moze za 40 razem sie uda 

Opublikowano

Jak przejdziesz bramy piekiel masz farta moze za 40 razem sie uda 

Przesadzasz, co prawda na mapie nie byłem ale w porównaniu do pierwszej wersji w tej chwili ewidentnie widać na czacie że jest dużo dużo łatwiej.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Absolutnie na mape możesz wejść maksymalnie do 139lvl co do eq to w wystarczy eq w 1-5 40 nieumarłe, w 6/7 250/20 moby, Najlepiej smoczy hełm bo ma 20% trucie, lub wbic 40 nieumarłe 15 truta, Maczuga+9 kd mob+7 starczy śr 50+ lub z 40+ 40% nieumarłe.

1.Żeby wbić 139 lvl i ubić ripa potrzebny jest buff z 100 blogo

2.potrzebny jest pet (minumum 250b)

3.riper bije skillami wiec buff nam z lisami pomoże ale nie z ripem wiec KD vit 7/8

4.potrzebny naszyjnik z sr

5.dawno nie byłeś na ripie. Ja mam maczugę+9, sr51 z KD mob8, zbroje z KD vit7 uchylki7 i sily6, PETA (piesek), full smocze EQ (poza hełmem, bo go mam dalej ulepszonego), full 250/20, chyba 120 nieumarle i ani razu ropą nie ubilem

6.na wszystko potrzebne jest minimum kilka set bryłek. Skąd to weźmie nowy gracz?

Opublikowano

up

Z nieba mu na pewno nie spadnie, bo gdyby tak było to gra nie miała by sensu. Kopanie rud, lub sprzedaż pereł które idą jak świeże bułeczki to chyba najlepszy sposób.

sygnatura3k.png

Opublikowano

1.Żeby wbić 139 lvl i ubić ripa potrzebny jest buff z 100 blogo

2.potrzebny jest pet (minumum 250b)

3.riper bije skillami wiec buff nam z lisami pomoże ale nie z ripem wiec KD vit 7/8

4.potrzebny naszyjnik z sr

5.dawno nie byłeś na ripie. Ja mam maczugę+9, sr51 z KD mob8, zbroje z KD vit7 uchylki7 i sily6, PETA (piesek), full smocze EQ (poza hełmem, bo go mam dalej ulepszonego), full 250/20, chyba 120 nieumarle i ani razu ropą nie ubilem

6.na wszystko potrzebne jest minimum kilka set bryłek. Skąd to weźmie nowy gracz?

Widze ze i ty kolego dawno ni byłeś na mapie :)

Nie potrzebujemy aż tak dobrego eq tylko troszkę chęci :) eq za 50b + Szaman i zabijesz ripa :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...