Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@topic jeżeli wprowadzicie ten system zmiany klasy, to nie obawiacie się tego że ninją podobno robi się najlepiej mapy i po wprowadzeniu ww. systemu jej (czyt. ninja) cena może spaść?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Racja to jeden z niewielu mankamentow,ktory wymaga ''korekty'' Mam nadzieje,ze zostanie to uwzglednione przy ktorejs z aktualizacji.

Jesli chodzi o zmienne klasy,rozumiem,iz sa one gotowe? Ciekaw jestem ceny.Domniemam,ze aby skorzystac z tej opcji przyjdzie nam słono zapłacić .

Różne opcje wchodzą w grę, najbardziej racjonalna to taka która daje 50% szansy na pomyślną zmianę klasy i słono opłatę w bryłkach.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Mam 2 prosby :

Zwiekszcie szanse na wygrana w loteriadzie i ustawcie normalne nagrody,

Dodajcie do pierscienia teleportacji razadora gdyz dojscie 3 postaciami jest uciazliwe.

Opublikowano

virtual był fajnym serwerem ale kiedy to było zrobili z niecgo harda to już go zjebali  a poza tym admini już tu sa nie kopetetni i ten serwer to już sie zrobił syf na nim bo obraząjaą ludzi a oni z tego nic się nie robią np kotek to jest tam nie potrzebny tylko powietrze psuje  ile razy było że go wywalili nawet na mpc foru było że hadluje itemami i to ma bć serwer hahaśmiechy robią na tym serwerze

Opublikowano

virtual był fajnym serwerem ale kiedy to było zrobili z niecgo harda to już go zjebali  a poza tym admini już tu sa nie kopetetni i ten serwer to już sie zrobił syf na nim bo obraząjaą ludzi a oni z tego nic się nie robią np kotek to jest tam nie potrzebny tylko powietrze psuje  ile razy było że go wywalili nawet na mpc foru było że hadluje itemami i to ma bć serwer hahaśmiechy robią na tym serwerze

Chyba "chłopczyku" nigdy nie grałeś  na Hardach . Wiec nie porównuj serwera Easy/Medium do Harda.

Każda obraza gracza zgłoszona na suport czy do GM ( Gra/TS3) jest nagradzana blokadą chatu w grze, notoryczne łamanie regulaminu wiąże się z blokadą konta.

Jeżeli masz jakiś zastrzeżenia co do pracy jakiegoś GM zapraszamy na TS3 + jeżeli już zamierzasz kogoś oczerniać poproszę o przedstawienie dowodów.

Najlepiej kogoś obrażać i rozpowiadać bajki na jego temat.

Opublikowano

jesteś włśnie koleś głupi jak but do tej pory zgłoszenie lezy u suporta i nic w tej sprawie nie jest zrobione bo przedtem dostawałemm na email ze koleś dostał bana teraz to pierdoląm i nie wciskaj mi tu kitu bo nic nie robią w tej sprawie  jakie bajki ty nie wiesz co gadasz  co może nie było kotka ss na mpc foru to ty nie wiesz co gadasz dzieciaczklu a chłopczyka to se poszukaj u siebie w domu jak nie wiesz ile mam lat zsrany graczu

Opublikowano

jesteś włśnie koleś głupi jak but do tej pory zgłoszenie lezy u suporta i nic w tej sprawie nie jest zrobione bo przedtem dostawałemm na email ze koleś dostał bana teraz to pierdoląm i nie wciskaj mi tu kitu bo nic nie robią w tej sprawie  jakie bajki ty nie wiesz co gadasz  co może nie było kotka ss na mpc foru to ty nie wiesz co gadasz dzieciaczklu a chłopczyka to se poszukaj u siebie w domu jak nie wiesz ile mam lat zsrany graczu

Czytając twojego posta można zrozumieć i sądząc po stylu pisania, że masz nie więcej niż 15 lat więc sam uważaj kogo w bombke robisz.

Opublikowano

Oj chyba moja wypowiedz bardzo Cie uraziła "Chłopczyku". Tylko wyzywać i obrażać innych potrafisz.

A co do zgłoszeń są na bieżąco sprawdzane, jeżeli nie dostałeś odpowiedzi pewnie sam zacząłeś kłótnie np. jak w tym temacie. Moja skromna uwaga ochłoń trochę weź parę głębszych oddechów, wyjdź na podwórko, bo strasznie bierzesz wszystko do siebie.

A wracając do [GM]Kotka przedstaw mi te dowody bo znam chłopaka już ponad 4 lata( odkąd jest GM na serwerze) i nie widziałem by komuś dawał itemki, bądź w jakiś inny sposób pomagał.

Oczernić kogoś jest łatwo wystarczy napisać parę zdań ale dowieść swoich oskarżeń to już się nie potrafi ??

Opublikowano

i się obudziłeś "chłopczyku" tak jak napisał kolega wyżej, masz coś do mnie to wejdź na ts i mi to powiedz, a nie szukasz poparcia na mpc, bez dowodów z przeproszeniem gówno możesz zrobić.

sygnatura2lg.png

Opublikowano

kotek ty nie pierdol gupot bo bylem gnojku na ts i co zrobiliście nic w tej sprawie a chłopczyka se poszukaj u siebie w domu bo wiem  jeszcze dzisiaj emaila sprawdzałem i c***a było załatwione a wciskac to ty mozesz kit tym co tam grają kiedyś to byłeś wporzo nie teraz  i ci gadam nie jestem dla ciebie chlopczykiem  bo napewno 20 lat jestem starszy nie tak jak ty

Opublikowano

kotek ty nie pierdol gupot bo bylem gnojku na ts i co zrobiliście nic w tej sprawie a chłopczyka se poszukaj u siebie w domu bo wiem  jeszcze dzisiaj emaila sprawdzałem i c***a było załatwione a wciskac to ty mozesz kit tym co tam grają kiedyś to byłeś wporzo nie teraz  i ci gadam nie jestem dla ciebie chlopczykiem  bo napewno 20 lat jestem starszy nie tak jak ty

Ojejku chłopczyku ty jeszcze nie śpisz? ja Ciebie zapraszam na ts żebyś mi powiedział co masz do mnie i udowodnił to, więc dziecko "nie" kochane czytaj ze zrozumieniem, chyba że jeszcze nie doszliście w szkole do tego rozdziału w elementarzu.

I nie proszę Cie, pisz zrozumiale, bo twoje hieroglify tłumacz google nie zrozumie

sygnatura2lg.png

Opublikowano

heroglify to masz na głowie

bo myśliże on jest bardzo dorosły hahaha by tak jak ja nie pracował miał swoje odpieprzone  i miał emeryturkie to co innego ale on i tak nie wiem czy doczeka czegoś takiego

Opublikowano

Ogarnijcie się :) Ten temat nie służy do kłótni.

Panie moderatorze, za 1916 post użytkownik powinien otrzymać punkty lub zawieszenie za używanie słów potocznie uznawane za "wulgaryzmy". Pozdrawiam

sygnatura2lg.png

Opublikowano

Skoro takie cuda są dla was wykonalne to proponuję dołożyć takie coś Ekwipunek-Kostiumy.jpg

bo kostiumy "przeskakują" gdy używa się skili i potkuje. Nie mówię że to jest u wszystkich ale u mnie cały czas tak jest ;/ i niestety nie moge cieszyć się kostiumem :C

P.s na wiekszości serwerów to okienko rozwiązuje problem "przeskakiwania"

Pozwolę sobie ponowić pytanie

+ możecie coś zrobić z antyexpem zeby wgl. exp nie dochodził, a nie tak jak teraz jest ze co 3sek oddaje expa i lv wbija czasami :C

Opublikowano

jaka jest liczba graczy w godzinach szczytu?

Tutaj masz licznik aktualny na godz.17:23

62675902259637265135.png

Shinsoo m2

93276088056462175633.jpg

Jinno m1

38639572257580381005.jpg

P.s W trakcie robienia ss'ow był ox :P

Opublikowano

Pewnie graloby wiecej gdyby nie to,ze codziennie jakis zjeb probuje sie wypromowac na ich krzywdzie.Wczoraj reklamowali saphire dzisiaj jakiegos bastiona i zawsze cos... Tak jakby virtual byl instutucja charytatywna.Z tego co patrzylem dzisiaj licznik dobil do 2k wiec na 4 lata dzialalnosci to naprawdy swietny wynik

sygnatura2lg.png
Opublikowano

świetny ale pełno teraz debili tam jest porobili254 lvl i jaja se robią na mapce od90 lvl bo inni gracze cierpią a administracja nic z tym nie robi woli se nic a jak zgloszenie robisz to też gówno w tej sprawie robią haha był serwer fajny ale się zjebał

Opublikowano

nie opłaca tu się już zaczynać gry na tym serwie bo przede wszystkim  jest dziadowski  był dobry kiedyś teraz upad jak zrobili z niego harda i prze dewszystkim głupie dzieci tam i starsi grają porobili lvl i teraz cwaniakują jak idioci się tam zachowują

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...