Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak lecz w niekrych broniach nie wejdzie ci juz bonus na ludzi.

A z jakiej broni robi się broń do expa ? 

Masz może coś na zbyciu na lepszy start ? 

Opłaca się od nowa zaczynać ? 

Skąd te kd inta itd ?

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A z jakiej broni robi się broń do expa ? 

Masz może coś na zbyciu na lepszy start ? 

Opłaca się od nowa zaczynać ? 

Skąd te kd inta itd ?

Nie wiem kim grasz,caly system ulepszania znajdziesz na forum w dziale poradniki.

Nie wspieram finansowo,ja tez zaczynalem od 0 :)

Oplaca sie,skad te watpliwosci?

Kd statusowe dropia na mapie metin2.

Srij9JT.png

Opublikowano

Osobiście polecam expienie od 120 lvl w grocie v3 . Jak większość osób pisze zombie od 105-130. Moim skromnym zdaniem lepiej od 120 iść do groty, jest większy exp i przy okazji dropią perły a to oczywiście zarobek :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

widzę że "elita" serwera jest bezkarna, mam tu na myśli xxxSINGIELxxx [niewiem jaki teraz ma nick Czarny czy coś podobnego], gracze bugowali na modzie kd siły na +8 [mieli 100% na wejście przez to] w tym singiel, lecz jaki dobry samarytanin po tym gdy zarobił, postanowił że sprzeda wszystkich do Wojtka, dostał bana jak i reszta graczy, z tym że... on dostał unbana [bo jak to główna osoba która przesyła przelewy na IS może mieć bana] a reszta graczy nie ;)

no tak, ale kare dostał ... : wszystkie kd zabrali mu... wow..

Opublikowano

@Skitti

Wiesz gdzie dzwoni tylo nie bardzo wiesz w którym kościele, możliwośc robienia kd na modzie była od dawna z tym że z tego co wiem szana w tej chwili została zdjęta do 1%

na dowód tego masz tu linka jeśli potrafisz coś z tego wyczytać to powinieneś widzieć jaka jest szansa na zrobienie tego itemu. Z tego co wiem to 3 osoby które raz po raz próbowały ulepszyć sobie itemki na modzie zostały zablokowane.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Wojtek nie wkrecaj kitu..

Zbanowaliscie wiele osob. Ciekawe ze kilka osob jak to napisales zbilo cene kd z b na 350b?

Ciekawe :) :)

Opublikowano

Wojtek nie wkrecaj kitu..

Zbanowaliscie wiele osob. Ciekawe ze kilka osob jak to napisales zbilo cene kd z b na 350b?

Ciekawe :) :)

Nawet jesli ulepszaliby metalem to szansa wynosi 25%,nie 100% wiec kto tutaj ''wkreca" ?

Srij9JT.png

Opublikowano

Grałem na Virtualu jeszcze wtedy kiedy była Maja, potem w dalszej przyszłości Sqo i jak najbardziej mogę polecić serwer dla osób, które lubią dobry medium :D

Opublikowano

Nie chcemy Was zanudzać ogromną ilością screenshotów dlatego też zaktualizowaliśmy prezentację

o najistotniejsze nowe funkcje gry.

Opublikowano

W ile wbije mniej więcej 100lvl i czy dużo ulepszaczy potrzebne jest na eq ?

1-2h a ulepki to glownie rudy chociaz nawet kawalki kamienia maja tutaj zastosowanie.

Opublikowano

dlatego w zaktualizowanej prezentacji nie dodaliście pełnego systemu ulepszeń broni i zbroi ?

Moze dlatego ze prezentacja zostala zaktualizowana w najistotniejsze funkcje gry tak jak pisal helion?Caly system ulepszen jest na forum.

Opublikowano

ten serwer to nie easy,bardziej hard ;]

Co ty masz tu z harda? Przykladowo,zeby zrobic niebianskie /boskie eq musisz kopac rudy a ich przywolania sa u npc.Dodatkowo gdy dodali metale premium ulepszac jest znacznie latwiej.Virtual jest rozbudowanym easy i takie serwery odnosza sukces.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...