Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie wiec dlatego ciężko jest. +do rud przydatny jest ulepszony kilof który tez kosztuje

Gdybyś miał trochę większe aspirację to zrobienie takiego eq od podstaw nie jest drogie, no ale jak widać ty nastawiłeś się na zakup gotowego ekwipunku.

Wydaje mi się że z takim podejściem do gry i z takimi aspiracjami pozostaje ci gra tylko na serwerze z włączonym gmmode.

sygnatura3k.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1.Żeby wbić 139 lvl i ubić ripa potrzebny jest buff z 100 blogo

2.potrzebny jest pet (minumum 250b)

3.riper bije skillami wiec buff nam z lisami pomoże ale nie z ripem wiec KD vit 7/8

4.potrzebny naszyjnik z sr

5.dawno nie byłeś na ripie. Ja mam maczugę+9, sr51 z KD mob8, zbroje z KD vit7 uchylki7 i sily6, PETA (piesek), full smocze EQ (poza hełmem, bo go mam dalej ulepszonego), full 250/20, chyba 120 nieumarle i ani razu ropą nie ubilem

6.na wszystko potrzebne jest minimum kilka set bryłek. Skąd to weźmie nowy gracz?

1.Tutaj masz ubijanie na 95lv

eq z intem na buffa to koszt 5 brylek.

2.Najtanszy pet kosztuje 100-150b

3.Ripera mozna ubic nawet bez zbroi.Wystarczy,ze wbijesz dowodzenie,z ktorego wyciagasz nawet 300k pz.

4.Smoczy naszyjnik,bo o nim mowa to wydatek rzedu 10b.

200-300b to niecaly dzien zarobku dla nowego gracza.

Srij9JT.png

Opublikowano

szczerze? gdyby nie shopki, buffy i postacie do pt, to moze gra tutaj na czysto 1k. 

serwer spoko, lecz toche nudny bo ciagle exisz albo dropisz zeby miec kase na eq.

Idac twoim tokiem myslenia na innych serwerach nie byloby wogole graczy.

Zarabianie na ekwipunek jest nudne? Moim zdaniem nudne jest stanie w m1.

Srij9JT.png

Opublikowano

Udało sie przejsc bramy !!!!!! Tyle ze mialem chyba farta bo nie trafilem tych kodów a drop 50x red perla wiec troche lipa ale udalo mi sie przejsc 

Opublikowano

Udało sie przejsc bramy !!!!!! Tyle ze mialem chyba farta bo nie trafilem tych kodów a drop 50x red perla wiec troche lipa ale udalo mi sie przejsc

150-200b dostaniesz za te redki wiec nie masz co narzekac a drop jest zroznicowany :)

Srij9JT.png

Opublikowano

Idac twoim tokiem myslenia na innych serwerach nie byloby wogole graczy.

Zarabianie na ekwipunek jest nudne? Moim zdaniem nudne jest stanie w m1.

a co moze fajnie jest po pare godz dropic ulepy?

-malo wojen

-malo osob robi pvp

samo dropienie i expienie to troche nudne.

Opublikowano

-malo wojen

-malo osob

Czy my na pewno "rozmawiamy" o tym samym serwerze?

Srij9JT.png

Opublikowano

My congratulations, na redkach zarobisz około 300 bryłek więc jeśli to lipa to może uda ci się przekonać administracje na forum virtuala żeby dodali drop nagród rzeczowych takich jak laptopy, pralki, lodówki i telewizory.

sygnatura3k.png

Opublikowano

jak na 1k osob to bardzo malo jest wojen i pvp i nie mow mi, ze tak nie jest.

A z kim ty chciałeś brać pvp, skoro z twoich wypowiedzi wynika że nie potrafisz samodzielnie ulepszyć podstawowych itemów?

sygnatura3k.png

Opublikowano

My congratulations, na redkach zarobisz około 300 bryłek więc jeśli to lipa to może uda ci się przekonać administracje na forum virtuala żeby dodali drop nagród rzeczowych takich jak laptopy, pralki, lodówki i telewizory.

Taaaaa. Udalem sie 2 raz niestety kody a co za tym idzie nie udalo mi sie ale ja sie nie poddaje i czekam na resp królow 

Opublikowano

A z kim ty chciałeś brać pvp, skoro z twoich wypowiedzi wynika że nie potrafisz samodzielnie ulepszyć podstawowych itemów?

a teraz powiedz mi skad wpadles na pomysl, ze nie potrafie ulepszyc itemkow?

napisałem ze na serwie tylko expisz i dropisz, bo nic innego nie masz do roboty, a ty mi wyskakujesz z itemami

Opublikowano

-malo wojen

-malo osob robi pvp

-- Co 2 tyg jest organizowany turniej PVP

-- Co dziennie jest prowadzony Event Guild Wars

-- Co dziennie jest prowadzony Event Obrona Kamieni Metin

-- Co dziennie jest nawalanka w m2 :)

Rozumiem ze dla ciebie najlepiej by było dostać perfect eq na start i za każdą minute spędzona w M2 dostawać po 10k Bryłek.

Opublikowano

a teraz powiedz mi skad wpadles na pomysl, ze nie potrafie ulepszyc itemkow?

napisałem ze na serwie tylko expisz i dropisz, bo nic innego nie masz do roboty, a ty mi wyskakujesz z itemami

W jakimś poście widziałem twoje uwagi co do trudności zrobienia EQ ale mniejsza z tym, jeśli cala twoja wiedza na temat tego serwera opiera się na doświadczeniach z wbitego w wielkim bólu i mękach 100lvl to nie wprowadzaj innych osób w błąd.

sygnatura3k.png

Opublikowano

(Tak poza tematem)

Tadziotadzio i gallanonim więcej dystansu do siebie a nie ciągle pierdolicie o aspiracjach, ambicjach i podejściu do gry. Uwazacie się za lepszych (chodzi mi o lepszych w zakresie tej gry) a widać ze na innych serwerach (jak np. Ascarial, global pl, pangeayt2) nie gracie.

Co do serwera jeszcze to jaki niby pet 150b? Ja pieska za 270 kupilem i dodatkowo szukalem go kilka dni. Za 150 to chyba stawiasz ze 3 miesiące ktos będzie szukać frajera co kończy gre.

Opublikowano

-- Co 2 tyg jest organizowany turniej PVP

-- Co dziennie jest prowadzony Event Guild Wars

-- Co dziennie jest prowadzony Event Obrona Kamieni Metin

-- Co dziennie jest nawalanka w m2 :)

Rozumiem ze dla ciebie najlepiej by było dostać perfect eq na start i za każdą minute spędzona w M2 dostawać po 10k Bryłek.

kolejny wyskakuje z itemami... 

i tak nie zmiania to faktu ze jak na tyle ludu to malo pvp i wojen.

W jakimś poście widziałem twoje uwagi co do trudności zrobienia EQ ale mniejsza z tym, jeśli cala twoja wiedza na temat tego serwera opiera się na doświadczeniach z wbitego w wielkim bólu i mękach 100lvl to nie wprowadzaj innych osób w błąd.

to podaj mi tego posta gdzie pisalem ze trudno jest zrobic eq. 

btw. dla twojej wiadomosci mam troche wiekszy lvl niz 100 ;)

Opublikowano

(Tak poza tematem)

Tadziotadzio i gallanonim więcej dystansu do siebie a nie ciągle pierdolicie o aspiracjach, ambicjach i podejściu do gry. Uwazacie się za lepszych (chodzi mi o lepszych w zakresie tej gry) a widać ze na innych serwerach (jak np. Ascarial, global pl, pangeayt2) nie gracie.

Co do serwera jeszcze to jaki niby pet 150b? Ja pieska za 270 kupilem i dodatkowo szukalem go kilka dni. Za 150 to chyba stawiasz ze 3 miesiące ktos będzie szukać frajera co kończy gre.

Dziwne Co dziennie widzę w m2 red sklepy z petsami po 150b. Ok niech będzie i 3 osoby które napiszą do  mnie na forum serwera pw nick Sindbad dostaną petsa - Niedźwiadek Kenai. A kolejne 3  petsa pande Bao-Bao

Kenai

1 -- GallAnonim1429

2 -- locaa

3 -- p4w6i4

Bao Bao

1 -- backspaces2

2 --

3 -- Chrupek™

W pw musi być nick użytkownika forum MPC to Umieszczę go tutaj. Zapraszam do zabawy

Opublikowano

(Tak poza tematem)

Pangeja? Co to za szajs?
Opublikowano

Dziwne Co dziennie widzę w m2 red sklepy z petsami po 150b. Ok niech będzie i 3 osoby które napiszą do  mnie na forum serwera pw nick Sindbad dostaną petsa - Niedźwiadek Kenai. A kolejne 3  petsa pande Bao-Bao

Kenai

1 -- GallAnonim1429

2 --

3 --

Bao Bao

1 --

2 --

3 --

W pw musi być nick użytkownika forum MPC to Umieszczę go tutaj. Zapraszam do zabawy

Z poczatku myslalem,ze to wkret ale otrzymalem juz nagrode :)

Srij9JT.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...