Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na start nie dostaje się pelerynki ani nieskończonych potów.Moby w m1 do tego są jakieś zbugowane, bo nie moge szamanem uciągnąć spota.

Niekończącą pelerynkę masz w shopie "opcja w pierścieniu tp" niekończąca potka gdzieś w shopie w m1. Jak mnie te słowo drażni "Zbugowane" tu nic nie jest zbugowane kolego, dziki są celowo tak ustawione jeśli nie dajesz rady to po prostu je omijaj szerokim łukiem.

sygnatura3k.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Niekończącą pelerynkę masz w shopie "opcja w pierścieniu tp" niekończąca potka gdzieś w shopie w m1. Jak mnie te słowo drażni "Zbugowane" tu nic nie jest zbugowane kolego, dziki są celowo tak ustawione jeśli nie dajesz rady to po prostu je omijaj szerokim łukiem.

A czemu dziki są tak ustawione? lol

Opublikowano

Zeby botow w m1 nie stawiac.

To może powinni zoptymalizować drop yang i sztabek, żeby np. 130 levelowi bardziej opłacało się expić na mapie tam nie wiem od którego jest, 100/1300 niż stawiać bota w m1...

Opublikowano

To może powinni zoptymalizować drop yang i sztabek, żeby np. 130 levelowi bardziej opłacało się expić na mapie tam nie wiem od którego jest, 100/1300 niż stawiać bota w m1...

Mylisz pojecia.Expienie ma niewiele wspolnego z zarabianiem :)

Botow w m1 tutaj nie ma ale fakt przydaloby sie zredukowac dmg dzikow,poniewaz ludzie mysla,ze jest to bug .

Srij9JT.png

Opublikowano

Hmm... na serwerze gralem :) i nwm czy zagrac bo od 80lvl juz nie chcialo mi sie expic bo maly byl dosc .. ;/ gralem ok. rok temu wbilem popatrzylem wyszedlem bo nic sie nie zmienilo ale teraz wbije.

Opublikowano

Widze,ze stroj youtubera dodajecie.Zwykly gracz tez bedzie mogl go nosic?

Strój jest tylko dla osób z odpowiednią rangą na forum.

Poniżej informacja z forum virtuala pierwsze screeny z przedstawioną opcją pożyczania EQ!!!

virtual_1408638672__zrzut_ekranu_2014-08

virtual_1408639275__zrzut_ekranu_2014-08

virtual_1408638680__zrzut_ekranu_2014-08

virtual_1408638686__zrzut_ekranu_2014-08

virtual_1408638700__zrzut_ekranu_2014-08

sygnatura3k.png

Opublikowano

A wiec tak ....  :D 
Ile mi zajmie wbicie 150 lvl i zrobienie na ten lvl eq ? tak orientacyjnie

Oplaca sie wgl wbic na serwer ?

Klasy zbalansowane ? jesli nie, jakas profa ma przewage nad innymi 

00381637475378013724.png
Opublikowano

Moje pytanie brzmi: czy ten serwer ma coś wspólnego z serwerem virtualmt2 cafe? Pytam bo miałem kiedyś na nim konto i nie wiem czy będzie aktywne.

Opublikowano

a jak z potami xD dam komus potki on wytraci i jak odda ? xD

DejmieN masz czelnosc sie tutaj wypowiadac? :/ Napisalbym co o Tobie mysle,ale daruje sobie.

Poty jak i pelerynki sa nieskonczone -.-

Srij9JT.png

Opublikowano

zwisami mi to co o mnie myslisz jedyne co moge Ci powiedziec to to ,ze ten server jebnie jak Hanka w karton

Chwaliłeś się tym kretynie już jakiś czas temu, a i jak na razie co zresztą widać po twoim profilu jesteś kompletnym kretynem "kupie API" :D:D

Nie potrafisz odpalić nawet serwera na gotowcach, a wszystkie które miałeś padły z powodu twojego pustego łba, ostatni projekt padł zanim go odpaliłeś.

Taka rada na przyszłość... nie zaczynaj paprochu z ludźmi którym do pięt nie dorastasz, bo zdaje się udowodnili ci nie tak dawno jakim jesteś zerem.

Raport poleciał

sygnatura3k.png

Opublikowano

Chwaliłeś się tym kretynie już jakiś czas temu, a i jak na razie co zresztą widać po twoim profilu jesteś kompletnym kretynem "kupie API" :D:D

Nie potrafisz odpalić nawet serwera na gotowcach, a wszystkie które miałeś padły z powodu twojego pustego łba, ostatni projekt padł zanim go odpaliłeś.

Taka rada na przyszłość... nie zaczynaj paprochu z ludźmi którym do pięt nie dorastasz, bo zdaje się udowodnili ci nie tak dawno jakim jesteś zerem.

Raport poleciał

Haha Kertynie to mow do swojego Ojca nie do mnie chlopczyku i widze ,ze masz chujowych informatorow "wszystkie moje serwer" haha dobre to ile ja ich mialem xD ? bo jakos sobie nie przypominam zebym ich kilka mial :D 

PS; Jak tam byly romans Pana Wojtka z byla GM'ka Calioke ?  <haha> beka

Opublikowano

Strój jest tylko dla osób z odpowiednią rangą na forum.

Poniżej informacja z forum virtuala pierwsze screeny z przedstawioną opcją pożyczania EQ!!!

virtual_1408638672__zrzut_ekranu_2014-08

virtual_1408639275__zrzut_ekranu_2014-08

virtual_1408638680__zrzut_ekranu_2014-08

virtual_1408638686__zrzut_ekranu_2014-08

virtual_1408638700__zrzut_ekranu_2014-08

Patrze Tadzio mnie jak zwykle uprzedził.

Mogę jedynie dodać ze zostaje nam zwrócony item taki jaki pożyczamy. W itemie pożyczonym nie da się rady nic zrobić.

A widzę ze Panu Poker Face. znudziło się atakowanie Forum serwera ( chwalenie się na TS3 tez opracowałeś do perfekcji ). Wiec przyszedł na MPC po oczerniać trochę graczy jak i Administracje ^^

Opublikowano

jestem ciekaw kiedy zapłacicie Kubie, aby napisał wam skrypt przenoszący itemy z innego serwera -.-

oj coś widzę, że liczba osób na ts chyba spadła :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...