Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co ty masz tu z harda? Przykladowo,zeby zrobic niebianskie /boskie eq musisz kopac rudy a ich przywolania sa u npc.Dodatkowo gdy dodali metale premium ulepszac jest znacznie latwiej.Virtual jest rozbudowanym easy i takie serwery odnosza sukces.

Nie , to nie jest easy . Jezeli juz to bardziej Medium/hard .

Lecz easy to ten serwer nie jest.

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie , to nie jest easy . Jezeli juz to bardziej Medium/hard .

Lecz easy to ten serwer nie jest.

Pod wzgledem expa easy - max lvl mozna wbic w 2 tyg spokojnej gry

medium robienie eq.Widac ze nie grales na hardach :D

Opublikowano

Arra mozna juz handlowac?

Papuga Arra - Pieczęć papugi Arry + 300 szkatułek posłańca ciemności 

wymirniamy u beak-go i dostajemy szkatułke którą możemy sprzedawac. 

Opublikowano

kwestia czasu i będzie działał, tylko dziwi mnie fakt że jest to serwer 'easy' i od początku nie było zablokowanego moda, i ludzie normalnie sobie robili bony itp. a teraz nagle blokują? wtf.

Opublikowano

Dzialaja tu mapki zin czyli uzbieram sobie iles tam mape i bede sie mogl tp z 2 pietra na 8 ? 

I czy z takim eq dam rade ubic ripera

Krolewski hwang kd sily i vita +8

maczuga sr 46 kd +6 

smocze eq 20/250

buff 120% +dowodzenie na P 

szaman heler full int 

Opublikowano

Dzialaja tu mapki zin czyli uzbieram sobie iles tam mape i bede sie mogl tp z 2 pietra na 8 ? 

I czy z takim eq dam rade ubic ripera

Krolewski hwang kd sily i vita +8

maczuga sr 46 kd +6 

smocze eq 20/250

buff 120% +dowodzenie na P 

szaman heler full int 

Mapka Zin nie działa na pietrze gdzie dropi mapka trzeba ubic innego metka by nas przeniosło.

Spokojnie z Buffem od Hele dasz rade.

Proponuje kupic petsa

Opublikowano

Mapka Zin nie działa na pietrze gdzie dropi mapka trzeba ubic innego metka by nas przeniosło.

Spokojnie z Buffem od Hele dasz rade.

Proponuje kupic petsa

Tak mam peta ognistego feniksa ale biolog troche ubolewa 

Opublikowano

Tak mam peta ognistego feniksa ale biolog troche ubolewa 

Proponuje zrobić dropka tak około 85 lvl wejść na mape metin90 -- tam z metinów dropią szkaty biologa do misji do 200 levelu.

+ na dniach wchodzi nowa mapa na autorskim pomyśle wiec zapraszam do pobierania klienta i gry :)

Opublikowano

Proponuje zrobić dropka tak około 85 lvl wejść na mape metin90 -- tam z metinów dropią szkaty biologa do misji do 200 levelu.

+ na dniach wchodzi nowa mapa na autorskim pomyśle wiec zapraszam do pobierania klienta i gry :)

No tak ale ta mape to chyba dla wiekszych lvl 

PS: Czy jezeli 254lvl Bije 90lvl na mapce metin1 to moze dostac bana ? 

Opublikowano

Drop na mapie metin jest do 110 levelu :) wiec proponuje bić w tym przedziale

Możesz tylko dostać słowne upomnienie jeżeli posiadasz 254(255) level i utrudniasz grę słabszym levelom przy natarczywym zachowaniu dopiero są wymierzane kary

Opublikowano

Zrobiłem nowa postac zrobilem na niej biologa bilem 96lvl i drop jakby slabszy ale moze mi sie tylko wydaje.I jest jeszcze jedna sprawa ktore denerwuje pewnie nie tylko mnie ale i innych graczy ktorzy nie maja eq do PVP wbijajce sie 254lvl i mowiace ze mam logac.Ta sprawa na forum byla juz kilka razy omawiana ale dalej zostaje ze tak moga robic 

Opublikowano

W nastepnym tygodniu ma wyjsc mapa dla mniejszych lvli.Nie znam jeszcze szczegolow.

Zrobiłem nowa postac zrobilem na niej biologa bilem 96lvl i drop jakby slabszy ale moze mi sie tylko wydaje.I jest jeszcze jedna sprawa ktore denerwuje pewnie nie tylko mnie ale i innych graczy ktorzy nie maja eq do PVP wbijajce sie 254lvl i mowiace ze mam logac.Ta sprawa na forum byla juz kilka razy omawiana ale dalej zostaje ze tak moga robic

Optymalnie jest dropic na 90lvl'u.
Opublikowano

DmcoPQX.png

99554130030939850149.png

Na dniach na serwerze pojawi się aktualizacja z nową lokacją "Bramy Piekieł".

Mapa dostępna będzie od 60 poziomu postaci do 139. Posłuży jako zastępstwo dotychczasowej Wieży Demonów.

Wraz z dodaniem nowej lokacji zmianie ulegnie tekstura podłoża Ognistej Ziemi.

Wejście do dungeonu wymagać będzie minimum 3 osób w pt oraz specjalnej przepustki.

Budowa mapy jest bardzo prosta. Całość questu polega na otwieraniu kolejno pieczęci na mostach.

Każda odblokowana pieczęć powoduje wylosowanie 1 z 4 dostępnych zadań do wykonania.

Po otworzeniu 6 mostów na środku mapy pojawi się Potomek Razadora, który przeniesie nas na arenę Bossa.

Zadania posiadają różny poziom trudności co sprawia, że są ciekawsze i wymagają umiejętności logicznego myślenia.

Kolejną ciekawostką dotyczącą dungeonu jest doładowanie konta o 200SM po zabiciu Razadora Potężnego.

Oczywiście to nie jedyna nagroda za podjęcie wyzwania Władcy Piekieł. Czekają na was niewyobrażalne bogactwa przeklętej krainy.

Mamy nadzieję, że mapa przyniesie wam wiele radości i rozwiąże problemy, które napotkaliście w Devil Tower.

Opublikowano

919781404648959277421.png

344171404648959277421.png

Mapa dostępna będzie od 60 poziomu postaci do 139. Posłuży jako zastępstwo dotychczasowej Wieży Demonów.

Wraz z dodaniem nowej lokacji zmianie ulegnie tekstura podłoża Ognistej Ziemi.

Wejście do dungeonu wymagać będzie minimum 3 osób w pt oraz specjalnej przepustki.

Budowa mapy jest bardzo prosta. Całość questu polega na otwieraniu kolejno pieczęci na mostach.

Każda odblokowana pieczęć powoduje wylosowanie 1 z 4 dostępnych zadań do wykonania.

Po otworzeniu 6 mostów na środku mapy pojawi się Potomek Razadora, który przeniesie nas na arenę Bossa.

Zadania posiadają różny poziom trudności co sprawia, że są ciekawsze i wymagają umiejętności logicznego myślenia.

Kolejną ciekawostką dotyczącą dungeonu jest doładowanie konta o 200SM po zabiciu Razadora Potężnego.

Oczywiście to nie jedyna nagroda za podjęcie wyzwania Władcy Piekieł. Czekają na was niewyobrażalne bogactwa przeklętej krainy.

Mamy nadzieję, że mapa przyniesie wam wiele radości i rozwiąże problemy, które napotkaliście w Devil Tower.

A ta "specialna przepustka" bedzie dostepna w grze czy  only is ? 

Opublikowano

Te 3 zdania uszczęśliwiły mnie najbardziej, wreszcie skończy sie zbugowane dt :). Oby tak dalej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...