Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer nie jest na miesiąc bo stoi juz 5 latek , dzis została dodana modernizacja która ma na celu wyrównanie wszystkich klas. Wiec jesli mielibyśmy stworzyc npc które daje mozliwość dodania all skil na P przy levelu ponizej 100 to jest mała przesada. Wystarczy troche checi i umiejetnosci aby w szybkim tempie z zera stać sie milionerem na Virtualu.

Twierdzisz że po dodaniu na 5 lv all skilli na p serwer będzie na miesiąc ? yyy ?? haha ? :D

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie jest na miesiąc bo stoi juz 5 latek , dzis została dodana modernizacja która ma na celu wyrównanie wszystkich klas. Wiec jesli mielibyśmy stworzyc npc które daje mozliwość dodania all skil na P przy levelu ponizej 100 to jest mała przesada. Wystarczy troche checi i umiejetnosci aby w szybkim tempie z zera stać sie milionerem na Virtualu.

Przecież skille na P to kwestia wypadu do v2 na parę minut...jedynie czas się marnuje.

io7e.jpg

Opublikowano

Twierdzisz że po dodaniu na 5 lv all skilli na p serwer będzie na miesiąc ? yyy ?? haha ? :D

Przecież skille na P to kwestia wypadu do v2 na parę minut...jedynie czas się marnuje.

Gdzie ja cos takiego napisałem ze to marnowanie czasu -- Na szczescie administracja Serwera nie słucha rad osób dla których przedszkole to za duzo ^^

Opublikowano

Gdzie ja cos takiego napisałem ze to marnowanie czasu -- Na szczescie administracja Serwera nie słucha rad osób dla których przedszkole to za duzo ^^

----  Nie zauważyłem dwóch myślników.    @down - i tak mam cie w dupie inteliGĘcie :)))

io7e.jpg

Opublikowano

Ale ty mnie łachudro nie obrażaj, bo zapewne jesteś zwykłym tłustym gównem siedzącym przed monitorem.  Człowiek własne zdanie wyraża, a takie gówno zaczyna pyskować.

Jesli masz problem z interpretacją to przed końcem roku szkolenego poproś pedagoga o pampersy, bo tym unoszeniem się narobisz w majtki.

Jeśli nie rozumiesz wypowiedzi która została ci udzielona, to znajdź sobie łachudrę w drugim pokoju twojego domu/mieszkania która w sposób który cię wychowała (czyt. rynsztok) wytłumaczy ci co kolega miał na myśli.

Teraz spłyń koleś z tematu na forum dla inteligętnych inaczej, bo robisz z siebie nie lada klauna i pośmiechowisko forumowe.

/O której godzinie wprowadzacie balans klas?

sygnatura3k.png

Opublikowano

Jesli masz problem z interpretacją to przed końcem roku szkolenego poproś pedagoga o pampersy, bo tym unoszeniem się narobisz w majtki.

Jeśli nie rozumiesz wypowiedzi która została ci udzielona, to znajdź sobie łachudrę w drugim pokoju twojego domu/mieszkania która w sposób który cię wychowała (czyt. rynsztok) wytłumaczy ci co kolega miał na myśli.

Teraz spłyń koleś z tematu na forum dla inteligętnych inaczej, bo robisz z siebie nie lada klauna i pośmiechowisko forumowe.

/O której godzinie wprowadzacie balans klas?

Jesli masz problem z ortografią to przed końcem roku szkolnego poproś pedagoga o pampersy z dopiskiem: "Dla członka grupy inteligĘtnych inaczej".  Śmierdzisz hipokryzją - wypierdalaj.

P.S - gówno mnie obchodzi zdanie zapyziałych 12 latków twojego pokroju, którzy większość czasu spędzają w grze, zamiast na dworze z kumplami, tudzież innych zajęciach.

io7e.jpg

Opublikowano

Zróbcie że jak się zginie to mozna odrazu wstać z full hp i odnówcie ten serwer bo jest na starych plikach bardzo ;d

Dodajcie te skille na P jeśli można no wiecie co zrobić bo porównując wasz serwer do np invor*.pl to przestarzałe troche , nowych graczy to nie przyciągnie ani nic

Opublikowano

Zróbcie że jak się zginie to mozna odrazu wstać z full hp i odnówcie ten serwer bo jest na starych plikach bardzo ;d

Dodajcie te skille na P jeśli można no wiecie co zrobić bo porównując wasz serwer do np invor*.pl to przestarzałe troche , nowych graczy to nie przyciągnie ani nic

ale gdy wstajesz masz od razu full pz...

Srij9JT.png

Opublikowano

Cześć,

Może mi ktoś powiedzieć jak zarobić na tym serwerze?

Mam 95lvl bodego. Skąd brać kasę? Co dropić, gdzie dropić?

Szukałem poradnika na forum, ale nie znalazłem...

logofu.png

Coming Soon!

Opublikowano

Cześć,

Może mi ktoś powiedzieć jak zarobić na tym serwerze?

Mam 95lvl bodego. Skąd brać kasę? Co dropić, gdzie dropić?

Szukałem poradnika na forum, ale nie znalazłem...

Polecam dobic 100lv i dropic malze w grocie v2.Red perly schodza po 3-4b/szt.

Srij9JT.png

Opublikowano

@WiesMack

Odrazu widać że piszesz komentarz bez najmniejszej znajomosci serwera. Na virtualu wstajesz z full hp a co do plików to właśnie virtual posiada najnowsze pisane pod siebie pliki w których znajdziesz chociażby jedyny na świecie realny handel drugą walutą na tobołku, na dniach mają wprowadzić możliwość pożyczania EQ również za pomocą tobołka.

Tak że chyba poprzez "nowe pliki" rozumiesz wszytskie wodorosty i oczojeby pod klientem które powodują tylko microsoft visual c++ runtime error i wywalanie gry ze znanym już błedem "??????"

Całe szczęście tu klient jest zachowany w starym dobrym stylu i nie ma mowy o niepotrzebnych lagach czy też błedach klienta.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Który dzwonek przerabia się na broń do pvp na szamana ? I gdzie on dropi ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Który dzwonek przerabia się na broń do pvp na szamana ? I gdzie on dropi ?

Z bambusowego dzwonu,ktory dropi na mapie metin1 dojdziesz do runicznego berla.

Z dzwonu nieba i ziemi ------>runiczny wachlarz.Dropi w tym samym miejscu.

Srij9JT.png

Opublikowano

co to za misiek tam jest ? xD

te duze czerwone bossy [razador], czyzby dodany dung twierdza czerwonego smoka? [tlumaczenie z pla]

Opublikowano

co to za misiek tam jest ? xD

te duze czerwone bossy [razador], czyzby dodany dung twierdza czerwonego smoka? [tlumaczenie z pla]

Sa to bossy z misji na 255lv.

Na wakacje ma wyjsc dungeon bramy piekiel.

Z misiow na dzien dziecka dropily prezenty a to jest marmur w ktory przemienil sie gracz AZYLEK :D

Srij9JT.png

Opublikowano

Mam kilka pytań co do serwera mianowicie:

1. Gdzie dropią pety?

2. Gdzie szybko zarobić?

3. Potrzebny jest buff do expa na wyższych mapach?

4. Jakie bony najlepiej dać do expa?

5. Czy jest BS na tym serwerze? Jeśli nie to czy za jego użycie grozi ban?

Opublikowano

Mam kilka pytań co do serwera mianowicie:

1. Gdzie dropią pety?

2. Gdzie szybko zarobić?

3. Potrzebny jest buff do expa na wyższych mapach?

4. Jakie bony najlepiej dać do expa?

5. Czy jest BS na tym serwerze? Jeśli nie to czy za jego użycie grozi ban?

1.Krol pajakow,niebiosa

2.Zalezy od lvl'a

3.Tak

4. 1-5 diably/ 6-7 250atak,20mooby

5. Nie ma,oficjalnie jest zabroniony.

Srij9JT.png

Opublikowano

A po przerobieniu broni ze średnimi da się je zmieniać aby nie znikły ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...