Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2 [Dedyk] [Easy]

vckat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Symbolicznie-jedna :D

dziekuje za odpowiedz.

to wychodzi na to, ze najlepszy zarobkiem na sam start (mysle tu o zakupieniu zbroi z vit8 i maczugi/konchow/sdd etc z mob8) jest dropienie malzy, a nastepnie krwawych perelek.

schodza jak cieple buleczki, a malzy czasem leci po 20x za spot.

ja niestety na serwerze juz nie zagram, co mialem osiagnac to osiagnalem, ale serdecznie polecam - wieczne zaangazowanie gm'ow, czeste eventy ktore sa ciekawe.

najprzyjemniejszy event pod jakis tam 'zarobek' to krzyzowka, swego czasu nagroda za pytanie specjalne byla spora i po sprzedaniu wszystkiego lacznie mialem ponad 1000b.

Ebmy5Hc.png

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dziekuje za odpowiedz.

to wychodzi na to, ze najlepszy zarobkiem na sam start (mysle tu o zakupieniu zbroi z vit8 i maczugi/konchow/sdd etc z mob8) jest dropienie malzy, a nastepnie krwawych perelek.

schodza jak cieple buleczki, a malzy czasem leci po 20x za spot.

ja niestety na serwerze juz nie zagram, co mialem osiagnac to osiagnalem, ale serdecznie polecam - wieczne zaangazowanie gm'ow, czeste eventy ktore sa ciekawe.

najprzyjemniejszy event pod jakis tam 'zarobek' to krzyzowka, swego czasu nagroda za pytanie specjalne byla spora i po sprzedaniu wszystkiego lacznie mialem ponad 1000b.

Najlepszym zarobkiem na nizszym lvlu jest zdecydowanie dt.(10-100b z jednego wypadu).

Szkoda,ze tak szybko odpusciles.Zycze Ci powodzenia na innym serwerze o ile nie konczysz na dobre z metinem.

Srij9JT.png

Opublikowano

Najlepszym zarobkiem na nizszym lvlu jest zdecydowanie dt.(10-100b z jednego wypadu).

Szkoda,ze tak szybko odpusciles.Zycze Ci powodzenia na innym serwerze o ile nie konczysz na dobre z metinem.

szczerze mowiac myslalem nad powrotem do gry - nie wiem ktory raz to bedzie.

co do dt - czy ja wiem? wszystko zalezy od farta bo moze Ci wyleciec 500b z 5 wypadow, a moze ledwo 50b co jest slabym wynikiem patrzac na to, ze dt robi sie ok ~30min, a ile mozna latac na to dt - polecisz 5 razy to jest prawie 3h i juz powoli masz tego dosc - gdyby skrocic pietro z pieczatkami o mozliwosc dropienia wiecej niz jeden pieczeci/skrocenie czasu do respu mobow na tym pietrze byloby to duzo bardziej przyjemne, wszystkie pietra robi sie ekspresowo, a te pieczatki to taka zamulka... marnowanie ponad 10minut bo spot sie respi wolniutko.

nie wiem czy jest jeszcze sens zaczynac wszystko od zera poraz kolejny bo chcac nie chcac musialbym ruszyc dupsko na malze bo ripera bez kd8 wbroni nie ubije za uja.

ps: jezeli ktos chcialby zaczac gre od nowa walcie na pw/w temacie, chetnie zaczne, bede mial jakas motywacje.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Może i dt jest dobrym sposobem zarobku, ale bez feniksa ( tego  peta ) podobno się tam nie wyrobi..

bez peta sie zrobi lajtowo dt, ale wymagane jest:

135lvl,

full mozliwy biolog do tego lvl,

bron z kd8 moba,

zbroja z vit8,

najlepiej butki (bodajze na 120) +9 bo daja srednie+potwory,

nasior smoka (daje 27% srednich),

helm smoka (daje wiecej %% na trucie).

>>>ale bez 3 ostatnich rzeczy spokojnie sobie dasz rade.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Jakie trzeba miec eq i bony zeby dawac rade na mummy extreme?

W 1-5 bonach full na diably

W 6-7 bonach 250 atak 20% potwory

Najlepiej boski helm i buty +9

Obowiazkowo buff i pet(moze byc zwykly).

Srij9JT.png

Opublikowano

W 1-5 bonach full na diably

W 6-7 bonach 250 atak 20% potwory

Najlepiej boski helm i buty +9

Obowiazkowo buff i pet(moze byc zwykly).

Kurcze z tymi boskimi itemami bedzie problem ;/ dzieki 

Opublikowano

W czerwcu szykuję się nie lada rewolucja na virtualu, już teraz ludzkie oko nie widziało takich rozwiązań.

Z tego co wiem podczas wakacyjnej aktualizacji pojawi się trzecia funkcja tobołka w której do jedynego na świecie handlu drugą walutą dojdzie możliwość pożyczania ekwipunku.

Zastanawiam się w jaki sposób to będzie działać, cóż trzeba poczekać bo głowa zwykłego śmiertelnika nie jest w stanie tego ogarnąć, w każdym razie pełen szacunek za rozwiązania only server których nikt nie jest w stanie wam zajebać.

Serwer oczywiście polecam, szkoda tylko że prezentacja jest tak mocno nie aktualna.

sygnatura3k.png

Opublikowano

Ciągle się zastanawiam nad grą tutaj, chociaż to chyba nie dla mnie bo tu jest totalne zatrzęsienie gówna xD     + zajebali mi eq. Pozdro dla SeriouS aka Karszczak, ktory przypomnial sobie moje hasło.  Szkoda, że wlazłem tu po pół roku i nie ogarnąłem wcześniej xD

io7e.jpg

Opublikowano

No i tutaj przynajmniej mamy pewnosc,ze licznik jest rzetelny.

Tym ktorzy jeszcze nie grali polecam.

no nie wiem.

niby gra prawie 2k os, ale w m1 max 400os stoi + luźne spoty na każdym ch.

ogólnie serwer moge polecić tylko jeden - dużo gimby.

Pozdro

Opublikowano

Jak tu zarobić na małym lvlu? W sklepie stalki czy inne podstawowe itemy po kilka brył, a jak dla mnie to strasznie drogo

Opublikowano

Jak tu zarobić na małym lvlu? W sklepie stalki czy inne podstawowe itemy po kilka brył, a jak dla mnie to strasznie drogo

Na forum masz duzo zarobkow.Radzilbym Ci dobic ten 100lvl i dropic malze w grocie.Stalki czy inne duperele dropia na mapie metin1.

Srij9JT.png

Opublikowano

Chętnie zagrałbym na serwerze lecz ciężko to 'wszystko' ogarnąć. Od powstania dużo się na nim zmieniło,niestety nie wszystko zostało uwzględnione w prezentacji- a szkoda,przydało by się dla nowych graczy.Miałbym sporo pytań co do serwera ale nie będę robił zbędnego spamu. Serwer polecam,ciężko znaleźć tak stabilny a ponadto grywalny serwer .Zapraszam każdego kto chcę się dobrze bawić i spędzić miło czas ;)

#rein

Opublikowano

Ktoś tam z konkurencyjnego serwera na literę d wypowiadał sie,ze liczba graczy spada.Otóz nie, liczba online wciąz utrzymuje sie na wysokim poziomie .Jak na 4 lata działalnosci serwer cieszy sie nadal ogromną popularnośćią.Screeny z dzisiejszego dnia:

960111401300300922706.jpeg

327191401300300922706.jpeg

Srij9JT.png

Opublikowano

Up cała te deila zapier..a klienta virtuala jak by tego było mało nazwa deila pochodzi z zapasowego serwera virtuala który nazywa się dealia

Przypadek czy zwykłe złodziejstwo ?

sygnatura3k.png

Opublikowano

Up cała te deila zapier..a klienta virtuala jak by tego było mało nazwa deila pochodzi z zapasowego serwera virtuala który nazywa się dealia

Przypadek czy zwykłe złodziejstwo ?

kazdy serwer to sklejka 100 innych, wiec nie wiem po co spina... a co do nazwy moze jednak przypadek?

ktos mógł sobie zrobić nazwe Virtulmt i co tez bys spamil, ze złodziej? 

aw. moze mi ktos powiedzieć czemu nie ma wiedzmy w v1,v2 (chodzi o grote)?

Opublikowano

kazdy serwer to sklejka 100 innych, wiec nie wiem po co spina... a co do nazwy moze jednak przypadek?

ktos mógł sobie zrobić nazwe Virtulmt i co tez bys spamil, ze złodziej? 

Nie każdy ten mogę cię zapewnić nic nie kradnie, chłopaki sami myślą w jaki sposób kontynuować konsekwentnie kurs obrany w 2010 roku.

Więc proszę cię nie pier.. mi tu, zresztą gdybyś chwilę pomyślał to ułożyło by ci się to wszystko w jedną całość, łącznie z tym licznikiem na de..a.pl

Problem z wiedźmą najszybciej rozwiążesz na ts lub na suporcie virtuala

sygnatura3k.png

Opublikowano

Jest tylko ma inne kordy niż na polaku. Ale czasami ktoś mógł ją wbic w sciane wystarczy pelerynka :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...